MatesX86 Odesláno Červen 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 19, 2011 ahoj jak je to s touhle službou co podporuje PSP ? za celou dobu co mám psp v tomto městě sám jsem to nezkoušel ale teď to asi využiju, takže jak to s tím je ? jaké hry to podporují (jen ty dobré). díky :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
taxik Odesláno Červen 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 19, 2011 http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_PlayStation_Portable_games Takže je to vynikající služba, nebo takto: AdHoc slouží k hraní některých her s kamarády v jedné místnosti. Například FlatOut: HeadOn a HomeBrew hra PSP Legacy (potřeba wad Dooma). Pokuď chceš hrát hru s celým světem tak to je služba "Infrastructure", bohužel tuto možnost nepodporují všechny hry protože je "náročné" je udržet spuštěné. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FxR Odesláno Červen 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 19, 2011 Google.com ? Pokud máš PSP je nty tak to je k hovnu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MatesX86 Odesláno Červen 19, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 19, 2011 FxR: u každého tvého příspěvku je napsáno "google.cz" od čeho to je teda forum když někdo něco chce vědět rychle a jsou tu od toho znalci a zkušení lidi aby poradili ???? od toho je forum a ne aby tu každý druhý pako psalo vyhledej si to v google.cz , to je asi jasný že když je to vyhledávač že ti to najde ale musíš hledat a forum je od toho aby se tu někdo zeptal (ne 1000x na jednu věc) a ostatní ho mohli zahrnovat zkušenostmi ;) taxik: jo díky,s MP po netu (Medal of Honor atd...) zkušenosti mám jen ten Adhoc jsem dřívě nepotřeboval ale ted to asi s kamarádama využijeme... hele ten seznam je super, díky moc :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FxR Odesláno Červen 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 19, 2011 Ok,AdHoc jde i po celym světě přes Xlink,ale mě to nefungovalo,ostatní ti řekl Taxik,a já doporučuju přes AdHoc zkusit GranTurismo nebi hlavně Tekken (Tekken 5 je i přes gameSHaring) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MatesX86 Odesláno Červen 19, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 19, 2011 jj díky :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.