Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Adhoc - info


MatesX86

Recommended Posts

http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_PlayStation_Portable_games

Takže je to vynikající služba, nebo takto: AdHoc slouží k hraní některých her s kamarády v jedné místnosti. Například FlatOut: HeadOn a HomeBrew hra PSP Legacy (potřeba wad Dooma). Pokuď chceš hrát hru s celým světem tak to je služba "Infrastructure", bohužel tuto možnost nepodporují všechny hry protože je "náročné" je udržet spuštěné.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

FxR: u každého tvého příspěvku je napsáno "google.cz" od čeho to je teda forum když někdo něco chce vědět rychle a jsou tu od toho znalci a zkušení lidi aby poradili ???? od toho je forum a ne aby tu každý druhý pako psalo vyhledej si to v google.cz , to je asi jasný že když je to vyhledávač že ti to najde ale musíš hledat a forum je od toho aby se tu někdo zeptal (ne 1000x na jednu věc) a ostatní ho mohli zahrnovat zkušenostmi ;)

taxik: jo díky,s MP po netu (Medal of Honor atd...) zkušenosti mám jen ten Adhoc jsem dřívě nepotřeboval ale ted to asi s kamarádama využijeme... hele ten seznam je super, díky moc :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu