Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

harry potter and the deathly hallows part 1

dre.mc

Recommended Posts

vypalil sem si tuhle hru ale nejde mi kvuli té ochraně ap.25 ..ale zajímamě jestli mi pujde originálka , máte někdo zkušenost ?8)

Tato hra ji nemá - mají ji jen tyto hry :

Assasins Creed: Brotherhood, NFS HP , Fable III, Halo: Reach, Call Of Duty: Modern Warfare 2, Call Of Duty: Black Ops.

Chyba bude spíše ve špatném vypálení .

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

jj máte pravdu .. mám starej dashboard .. dá se stim něco dělat ?

Já si to myslel :) , jj dá, ale bez flashe který je na ap.25 (nevím jak se jmenuje), ti hry s ochranou ap.25 stejně nepojedou.

Ale na každé jiné hry stačí když updatneš z nějaké hry, která ti nejede. Ale pozor je i dashboard na kterém ti nic nepojede - musel by si myslím znovu udělat flash.

Na tohohle Harryho Pottera stačí, když potvrdíš update DB. Pokud nechceš hrát hry, které toro napsal nahoře, nemusíš si dělat ten nový flash. Jen updatni z nějaké hry. (klidně z toho Pottera).

Odkaz ke komentáři

Ano, tahle hra tu ochranu nemá, zkus znovu vypálit, nebo ti nemusí jet, protože máš starý Dashboard (ale to by ti to psalo, jestli chceš upragde).

S ochranou ap.25 tahle hra nemá nic společného.

hh Nic proti ale proc pises to co pul hodiny predtebou napsal toro? xD

A jestli mas DB 9199 nebo nizsi tak muzes pouzit postup na projeti her s ochranou ap 2,5 sice kdyz si upgradnes na vyssi DB tak uz ti nepojedou...Ale me to nevadilo protoze ja stejne hry nehraji po 2 jenom nektere. Ja sem si projel AC:Bootherhood a halo reach a az pak jsem si upgradl na novy dashboard... tady mas odkaz:

http://console-forum.net/tema/107538-jak-rozjet-hry-s-ochranou-ap-25-overeny-postup?highlight=Jak+rozjet+hry+ap+2%2C5

Odkaz ke komentáři

no tak sem tu upgadoval z tý hry ted mám dashborad 12416 a když ho chci zapnout tak mi to stejně nahodí tohle ....an update must be applied to your console to play this game if your decline this update you wont be able to play this game do you want to apply. the updat now ? fakt už z toho nechápu ...

Odkaz ke komentáři

no tak sem tu upgadoval z tý hry ted mám dashborad 12416 a když ho chci zapnout tak mi to stejně nahodí tohle ....an update must be applied to your console to play this game if your decline this update you wont be able to play this game do you want to apply. the updat now ? fakt už z toho nechápu ...

Neupdatoval jsi náhodou z opatchované hry na nižší wave ?

Bargud :

Tyhlety rady aby updatoval z DVD , když nevíš jestli nepatchuje jsou opravdu špatné !Nejjistější je aktualizovat DB přes flešku - alespoň vždy víš , co tam dáváš .

Když se instaluje DB z opatchované hry na nižší wave , tak se update DB správně neprovede . Teď musíš vyčistit cache xboxu tím způsobem že při vypnutém xku zmáčkni to malé kulaté tlačítko co se používá i na spárování ovladače s xkem .Xbox zapni a tlačítko drž dokud nenaběhne celý DB . Potom si stáhni DB 12625 zde :

http://www.uloz.to/8377972/systemupdate-12625-usb-zip

Pomocí winraru to rozbal a složku „ Systém update „ dej na flešku .

Flešku zastrč do vypnutého xka a xko zapni .

Mělo by ti to nabídnout,jestli chceš update .

Dej „ Y „ a update proběhne .

Odkaz ke komentáři

hh Nic proti ale proc pises to co pul hodiny predtebou napsal toro? xD

Už mě se*eš...

Nic proti torovi, ale napsal jen hry které mají ap.25 a, že chyba bude asi ve vypálení.

Já to doplnil, že má starý DB...

Takže se buď nauč číst, nebo nic nepiš...

Bargud :

Tyhlety rady aby updatoval z DVD , když nevíš jestli nepatchuje jsou opravdu špatné !Nejjistější je aktualizovat DB přes flešku - alespoň vždy víš , co tam dáváš.

Jo, ale je to taky jedna z možností..., já osobně to updatnul ze hry a bez problémů...

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu