dre.mc Odesláno Červen 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 19, 2011 vypalil sem si tuhle hru ale nejde mi kvuli té ochraně ap.25 ..ale zajímamě jestli mi pujde originálka , máte někdo zkušenost ?8) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toro Odesláno Červen 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 19, 2011 vypalil sem si tuhle hru ale nejde mi kvuli té ochraně ap.25 ..ale zajímamě jestli mi pujde originálka , máte někdo zkušenost ?8) Tato hra ji nemá - mají ji jen tyto hry : Assasins Creed: Brotherhood, NFS HP , Fable III, Halo: Reach, Call Of Duty: Modern Warfare 2, Call Of Duty: Black Ops. Chyba bude spíše ve špatném vypálení . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bargud Odesláno Červen 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 19, 2011 Ano, tahle hra tu ochranu nemá, zkus znovu vypálit, nebo ti nemusí jet, protože máš starý Dashboard (ale to by ti to psalo, jestli chceš upragde). S ochranou ap.25 tahle hra nemá nic společného. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dre.mc Odesláno Červen 19, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 19, 2011 jj máte pravdu .. mám starej dashboard .. dá se stim něco dělat ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bargud Odesláno Červen 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 19, 2011 jj máte pravdu .. mám starej dashboard .. dá se stim něco dělat ? Já si to myslel :) , jj dá, ale bez flashe který je na ap.25 (nevím jak se jmenuje), ti hry s ochranou ap.25 stejně nepojedou. Ale na každé jiné hry stačí když updatneš z nějaké hry, která ti nejede. Ale pozor je i dashboard na kterém ti nic nepojede - musel by si myslím znovu udělat flash. Na tohohle Harryho Pottera stačí, když potvrdíš update DB. Pokud nechceš hrát hry, které toro napsal nahoře, nemusíš si dělat ten nový flash. Jen updatni z nějaké hry. (klidně z toho Pottera). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Pásek Odesláno Červen 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 20, 2011 Ano, tahle hra tu ochranu nemá, zkus znovu vypálit, nebo ti nemusí jet, protože máš starý Dashboard (ale to by ti to psalo, jestli chceš upragde).S ochranou ap.25 tahle hra nemá nic společného. hh Nic proti ale proc pises to co pul hodiny predtebou napsal toro? xD A jestli mas DB 9199 nebo nizsi tak muzes pouzit postup na projeti her s ochranou ap 2,5 sice kdyz si upgradnes na vyssi DB tak uz ti nepojedou...Ale me to nevadilo protoze ja stejne hry nehraji po 2 jenom nektere. Ja sem si projel AC:Bootherhood a halo reach a az pak jsem si upgradl na novy dashboard... tady mas odkaz: http://console-forum.net/tema/107538-jak-rozjet-hry-s-ochranou-ap-25-overeny-postup?highlight=Jak+rozjet+hry+ap+2%2C5 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dre.mc Odesláno Červen 20, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 20, 2011 no tak sem tu upgadoval z tý hry ted mám dashborad 12416 a když ho chci zapnout tak mi to stejně nahodí tohle ....an update must be applied to your console to play this game if your decline this update you wont be able to play this game do you want to apply. the updat now ? fakt už z toho nechápu ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toro Odesláno Červen 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 20, 2011 no tak sem tu upgadoval z tý hry ted mám dashborad 12416 a když ho chci zapnout tak mi to stejně nahodí tohle ....an update must be applied to your console to play this game if your decline this update you wont be able to play this game do you want to apply. the updat now ? fakt už z toho nechápu ... Neupdatoval jsi náhodou z opatchované hry na nižší wave ? Bargud : Tyhlety rady aby updatoval z DVD , když nevíš jestli nepatchuje jsou opravdu špatné !Nejjistější je aktualizovat DB přes flešku - alespoň vždy víš , co tam dáváš . Když se instaluje DB z opatchované hry na nižší wave , tak se update DB správně neprovede . Teď musíš vyčistit cache xboxu tím způsobem že při vypnutém xku zmáčkni to malé kulaté tlačítko co se používá i na spárování ovladače s xkem .Xbox zapni a tlačítko drž dokud nenaběhne celý DB . Potom si stáhni DB 12625 zde : http://www.uloz.to/8377972/systemupdate-12625-usb-zip Pomocí winraru to rozbal a složku „ Systém update „ dej na flešku . Flešku zastrč do vypnutého xka a xko zapni . Mělo by ti to nabídnout,jestli chceš update . Dej „ Y „ a update proběhne . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bargud Odesláno Červen 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 20, 2011 hh Nic proti ale proc pises to co pul hodiny predtebou napsal toro? xD Už mě se*eš... Nic proti torovi, ale napsal jen hry které mají ap.25 a, že chyba bude asi ve vypálení. Já to doplnil, že má starý DB... Takže se buď nauč číst, nebo nic nepiš... Bargud : Tyhlety rady aby updatoval z DVD , když nevíš jestli nepatchuje jsou opravdu špatné !Nejjistější je aktualizovat DB přes flešku - alespoň vždy víš , co tam dáváš. Jo, ale je to taky jedna z možností..., já osobně to updatnul ze hry a bez problémů... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dre.mc Odesláno Červen 20, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 20, 2011 přesně tak updatoval sem z opachované hry ... ovšem diki tobě mi to ted frčí ... moc dík chlape Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bargud Odesláno Červen 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 20, 2011 jj, :) Já to taky tak udělal a v pohodě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.