MatesX86 Odesláno Červen 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 19, 2011 jakých her se ještě dočkáme ? já očekávám Fifa 12,Pes 12 a Captain America a co vy ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
StefiCZ Odesláno Červen 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 19, 2011 Final Fantasy: Type-0 , White Knight Chronicles: Origins Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MatesX86 Odesláno Červen 19, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 19, 2011 všechno RPG že ? nevíš co dál má ještě vycházet třeba ve stylu GoD of war a Ratchet and Clank a nějaké závodní hry ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin2412 Odesláno Červen 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 19, 2011 Final Fantasy: Type-0 , White Knight Chronicles: OriginsWhite Knight Chronicles: Origins už vyšlo, už ho mám cca týden. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MatesX86 Odesláno Červen 19, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 19, 2011 Martin2412: a co třeba očekáváš ty ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
StefiCZ Odesláno Červen 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 19, 2011 Jo mas pravdu jsem to nejak zaspal, pred cca 14ti dny jsem se ptal v jrc a jeste ho nemeli tak si tam asi zajedu :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NikeMaster Odesláno Červen 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 19, 2011 Já čekám FIFA 12,PES 12,NBA 2k12 snad ... a ten captain of amerika nebo Green Hornet by mohlo být :) film se mi líbil :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
usagi111 Odesláno Červen 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 19, 2011 moster hunter 4th toho se asi nedočkám :( nějakej mortal kombat by nebyl na škodu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MatesX86 Odesláno Červen 19, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 19, 2011 to rozhodně ne, mortal bych uvítal ale nevim nevim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
StefiCZ Odesláno Červen 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 20, 2011 Jeste vlastne Yakuza na tu cekam uz dlouho demo bylo solidni a na Ps2-3 hodne solidni serie :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MatesX86 Odesláno Červen 20, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 20, 2011 ono je demo yakuza na PSP ? kde stáhnu ? a kdy má vycházet ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
StefiCZ Odesláno Červen 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 20, 2011 Stahl jsem ho asi tak pul roku zpet na Japonskem store kde uz i vysla plna u nas ale jeste nic. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dupenka Odesláno Červen 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 20, 2011 Já čekám přes rok na Virtual city ale to už asi nevyjde nebo co. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FxR Odesláno Červen 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 20, 2011 Jop,Virtual City ! Na to taky čekám,ale ještě že máme aspon OpenTTD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AssasinDaca Odesláno Červen 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 20, 2011 Virtual City těším se ;)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FxR Odesláno Červen 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 20, 2011 To se ani netěš,ono to zřejmě nevyjde :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MatesX86 Odesláno Červen 20, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 20, 2011 a jak je to s tou Yakuzou ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
StefiCZ Odesláno Červen 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 21, 2011 Uz jsem to psal v Japonsku vysla a ceka se jestli vyjde i v EU/US o tom nejspis rozhodnou prodeje 4ky ,kterou ale stejne vetsina lidi stahne takze pochybuju ze se ji nekdy dockame. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
monster-hunter Odesláno Červen 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 22, 2011 Já nejvíc čekám na Vitu :D a snad na MHP3G do Evropy (nemám CFW :/) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirka Wróbel Odesláno Srpen 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 6, 2011 The 3rd Birthday...Na to se těším dost,pak možná Monster hunter 3 Freedom,Final Fantasy IV : The Complete Collection , Lord Of Arcana...A pak už samé ty japonské RPG sračky musíme čekat mno škoda.Mohli by zabojovat EA a do budoucna střelit The Sims 3 a nebo Need For Speed Hit a Run (nebo jak se jmenuje) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FxR Odesláno Srpen 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 6, 2011 the simpsons hit and run,nfs the run Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Secre Odesláno Srpen 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 7, 2011 The 3rd Birthday...Na to se těším dost,pak možná Monster hunter 3 Freedom,Final Fantasy IV : The Complete Collection , Lord Of Arcana...A pak už samé ty japonské RPG sračky musíme čekat mno škoda.Mohli by zabojovat EA a do budoucna střelit The Sims 3 a nebo Need For Speed Hit a Run (nebo jak se jmenuje)=D nic proti, ale všechny hry co jsi tu napsal už dávno vyšli... =D krom anglické verze MH3rd... a the sims 3 podle mího nevyjde, možná na vitu se objevý a nový NFS, no... Ruku do ohně bych za to že vyhde nedal, ale uvidíme, ale+ani+ten+poslední+díl+nevyšel+na+psp,+tak+si+myslím+že+nevyjde+ani+The+Run...+k+tématu,+rozhodně+se+nemůžu+dočkat+FF+Type-0+nebo+jak+se+mu+nadává+teď,+prostě+Agito+pro+psp+=)+a+taky+eng+verze+MH3rd... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirka Wróbel Odesláno Srpen 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 14, 2011 Už vyšel i Hysteria Project 2,Fifa 2011, Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.