ondra1994 Odesláno Červen 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 19, 2011 Měl jsem založený svůj profil a vždycky se mi automaticky přihlásil.Jenže potom si švagr udělal taky svuj profil a ten se ted přihlašuje automaticky.Jak to mám změnit zase na ten můj?A ještě jak mám smazat další 3 profily?Vubec to nemůžu najít. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 MatesX86 Odesláno Červen 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 19, 2011 smazat to může jen admin a když se přihlašuješ tak tam zatrhni kolonku zapamatovat nebo nějak tak... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Bargud Odesláno Červen 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 20, 2011 Normálně se na tam ty profily přihlaš (postupně) a jdou normálně smazat. Teď přesně nevím postup, ale je to lehké. V nastavení profilu, tak něco jako Edit profile...nebo tam tak nějak...těď fakt nwm. To najdeš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Vinie Odesláno Červen 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 20, 2011 dashboard - system settings - memory - "memory unit" - GAMER PROFILES - (A)Delete edit: automatické přihlášení je když najedeš do profilů - dáš profile a jmenuje se to myslim sign-in preferences ( tak nějak ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 toro Odesláno Červen 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 20, 2011 Normálně se na tam ty profily přihlaš (postupně) a jdou normálně smazat. Teď přesně nevím postup, ale je to lehké. V nastavení profilu, tak něco jako Edit profile...nebo tam tak nějak...těď fakt nwm. To najdeš. Když pořádně nevíš odpověď , tak se raději zdrž psaní . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
ondra1994
Měl jsem založený svůj profil a vždycky se mi automaticky přihlásil.Jenže potom si švagr udělal taky svuj profil a ten se ted přihlašuje automaticky.Jak to mám změnit zase na ten můj?A ještě jak mám smazat další 3 profily?Vubec to nemůžu najít.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
4 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.