Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

PSP upgrade na jiný CFW

syky95

Otázka

Ahoj všichni. Prosím potřeboval bych poradit s jednou věcí co se týče upgrade jiného CFW na jiný. PSP už jsem dlouho nepoužíval, a tak než provedu něco čím bych si mohl psp zničit, tak se s vámi raději poradím, skoro vše jsem totiž ohledně hacklého psp zapomněl... Tak tedy k věci. Mám na psp CFW 4.01 M33-2, všechny hry mi v pořádku fungují. Ovšem nyní jsem po roce psp opět vytáhl, CFW šli hodně dopředu a nové hry ke stažení potřebují samozřejmě lepší CFW. Já jsem si stáhl hru God of war ghost of sparta a tato hra vyžaduje CFW 5.50 Gen-D3. Chci se zeptat, zda můžu normálně stáhnout tento upgrade, zkopírovat do psp a normálně přes psp spustit a upgradovat, aniž by se mi něco stalo s psp ? Budou mi fungovat staré hry na tomto CFW ? Omlouvám se, že zde otravuji takto s primitivní otázkou, ale opravdu už si toho moc nepamatuji, a proto se chci raději poradit, než něco učiním... Děkuji všem za odpovědi

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

3 odpovědi na tuto otázku

Recommended Posts

• 0

Takže takhle ti poradím:

1. Někteří tvrdí že nejlepší je 5.00 M33 -6 - pojedou ti všechny hry a nové budeš muset patchovat v ISO toolu.

2. Pokud by jsi chtěl updatovat na 5.50 Gen-D3 tak musíš nejprve udělat update na 5.00 M33 - 6, nelze to myslím najednou updatovat. NÁVOD

3. Další lidé by ti poradily 5.50 Prometheus 4 - pojedou ti snad všechny nejnovější hry bez nutnosti patchovat, ale je tu problém ze starýma hrama.

4. A nebo si udělej update na ofw 6.20 a pak na cfw 6.20 Pro B6 Pernament, což je nejnovější cfw, ale nemám s tím takové zkušenosti a řekl bych, že to má problémy s některýma pluginy, jinak hry mi na to zatím všechny hrají.

Ať se rozhodneš jakkoliv, je to úplně jedno a nic tím nezmrvíš. Pamatuj pokud se rozhodneš pro jedno z prvních tří, tak se vždy dá vrátit na libovolný cfw, u čtvrtého to neplatí.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu