edmin Odesláno Červen 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 21, 2011 kdyz si chci zaplatit xbox live pomoci karty tak mi to hodi tuto hlasku nevite co stim ... ?can´t retrieve information from xbox live.please try again later.status code:80190821.....pise se mi to uz asi 5 dni a nevim co stim? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bad.Mr.Frosty Odesláno Červen 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 21, 2011 To je klasická chyba databáze to ti bude psát furt. Musíš tam zavolat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
edmin Odesláno Červen 21, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 21, 2011 ok diky za radu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
edmin Odesláno Červen 21, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 21, 2011 diky za odpoved a jeste mam problem:jsem si koupil CoD:modern warfare2 a dostal jsem kartu s xbox live zdrama na 2 dny ale kdyz napisu ten kod tak mi to pise ze je spatny...? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
edmin Odesláno Červen 21, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 21, 2011 a psal jsem to asi 5x a furt ze je spatny pritom jsem si jist ze to pisu spravne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
johnz Odesláno Červen 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 29, 2011 Tusim, ze jsem mel stejny problem, platis plastovou kartou, nebo tou "virtualni", kterou fyzicky vlastne nemas? Ja mam u banky specialne na internetove platby kartu, kterou fyzicky nemam (mam od ni jen cislo, expiraci atd...) a neslo mi s ni na xboxlive platit - zavolal jsem do banky a bylo mi oznameno, ze microsoft proste neoveruje ty platby pres SSL coz je u tehl virtualnich potreba - takze sme to musel vyresit aktivaci internetovych plateb na klasicke karte Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.