DarkJober Odesláno Červen 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 21, 2011 Zdravim, jsem uplny zacatecnik s PSP :). Chtěl jsem se zeptat, jak je to s hrami na Go? Kupujete nebo mate cracknuto a stahujete? A dále jak je to s hrami po internetu? Např Resistance:Retribution, když cracknu a stáhnu, budu moci normálně hrát po internetu? Nebo musím vlastnit orig(tzn stahnout z PSN)? Díky za všechny možné dotazy a připomínky! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin2412 Odesláno Červen 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 21, 2011 Samozřejmě, že mám CFW a stahuji si ISO hry, protože na PSN neseženu všechny hry co bych chtěl a hlavně jsou předražené, navíc proč to kupovat, když mám možnost si to stáhnout zdarma. Hry po internetu, stejně jako prohlížení Playstation Store jdou s CFW v pohodě, takže není třeba vlastnit originálku hry nebo oficiální firmware. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.