Steel Odesláno Červen 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 21, 2011 Zdravím potřeboval bych radu.. Mám iphone 4 cz distribuce.. mam na nem udelany JB .. Kdyz si ale stahnu nejake aplikace a pote synchronizuju iphona s iTunes , tak mi to automaticky zacne mazat ty aplikace .. Nevíte nekdo co s tim? Dekuji za radu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 jura555 Odesláno Červen 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 21, 2011 povol si v installous "itunes sync" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Steel Odesláno Červen 21, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 21, 2011 to mám povolené Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 pappier Odesláno Červen 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 21, 2011 mal som podobny problem s installous ale mne nechcelo synchronizovat nove aplikacie z itunes, itunes vlastne ani nepotrebujes na to aby si si nainstaloval aplikacie z pc do iphonu, installous to dokaze tiez staci ak si pomocou napr Putty alebo WinScp nahras .ipa subor do mobilu do zlozky privat/var/mobile/document/installous/downloads a potom cez telefon cez installous nainstalujes tie aplikacie ktore sa ti zobrazia v downloads po nakopirovani. tak isto to mozes riesit s hudbou alebo filmami ale tie pojdu do ineho adresara. a itunes si mozes z pc odinstalovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Steel Odesláno Červen 21, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 21, 2011 Musi to jit preci nejak vyresit vzdy mi to slo .. jen ted proste z niceho nic to nejde nechapu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Steel Odesláno Červen 21, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 21, 2011 A neni nejaky program ktery mi vytahne ty aplikace z iphonu a ja jsi je pak je nakopiruju do iTunes? :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 pappier Odesláno Červen 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 21, 2011 ak ich mas este v installous v downloads tak uz spominany program putty alebo winscp a tie ipa najdes v uz spominanom adresari Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Steel Odesláno Červen 21, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 21, 2011 A jsou tyhle programy aj pro mac os? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Steel Odesláno Červen 21, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 21, 2011 Tak uz jsem nato prisel.. zde je super návod! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 pappier Odesláno Červen 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 21, 2011 to video je hrozne, 6 a pol minuty pomaleho pisania do notepadu? ahh a pritom su to iba dva kliky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Steel
Zdravím potřeboval bych radu.. Mám iphone 4 cz distribuce.. mam na nem udelany JB .. Kdyz si ale stahnu nejake aplikace a pote synchronizuju iphona s iTunes , tak mi to automaticky zacne mazat ty aplikace ..
Nevíte nekdo co s tim? Dekuji za radu
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
9 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.