Steel Odesláno Červen 21, 2011 Nahlásit Odesláno Červen 21, 2011 Zdravím potřeboval bych radu.. Mám iphone 4 cz distribuce.. mam na nem udelany JB .. Kdyz si ale stahnu nejake aplikace a pote synchronizuju iphona s iTunes , tak mi to automaticky zacne mazat ty aplikace .. Nevíte nekdo co s tim? Dekuji za radu Citovat
0 jura555 Odesláno Červen 21, 2011 Nahlásit Odesláno Červen 21, 2011 povol si v installous "itunes sync" Citovat
0 pappier Odesláno Červen 21, 2011 Nahlásit Odesláno Červen 21, 2011 mal som podobny problem s installous ale mne nechcelo synchronizovat nove aplikacie z itunes, itunes vlastne ani nepotrebujes na to aby si si nainstaloval aplikacie z pc do iphonu, installous to dokaze tiez staci ak si pomocou napr Putty alebo WinScp nahras .ipa subor do mobilu do zlozky privat/var/mobile/document/installous/downloads a potom cez telefon cez installous nainstalujes tie aplikacie ktore sa ti zobrazia v downloads po nakopirovani. tak isto to mozes riesit s hudbou alebo filmami ale tie pojdu do ineho adresara. a itunes si mozes z pc odinstalovat Citovat
0 Steel Odesláno Červen 21, 2011 Autor Nahlásit Odesláno Červen 21, 2011 Musi to jit preci nejak vyresit vzdy mi to slo .. jen ted proste z niceho nic to nejde nechapu Citovat
0 Steel Odesláno Červen 21, 2011 Autor Nahlásit Odesláno Červen 21, 2011 A neni nejaky program ktery mi vytahne ty aplikace z iphonu a ja jsi je pak je nakopiruju do iTunes? :) Citovat
0 pappier Odesláno Červen 21, 2011 Nahlásit Odesláno Červen 21, 2011 ak ich mas este v installous v downloads tak uz spominany program putty alebo winscp a tie ipa najdes v uz spominanom adresari Citovat
0 Steel Odesláno Červen 21, 2011 Autor Nahlásit Odesláno Červen 21, 2011 A jsou tyhle programy aj pro mac os? Citovat
0 Steel Odesláno Červen 21, 2011 Autor Nahlásit Odesláno Červen 21, 2011 Tak uz jsem nato prisel.. zde je super návod! Citovat
0 pappier Odesláno Červen 21, 2011 Nahlásit Odesláno Červen 21, 2011 to video je hrozne, 6 a pol minuty pomaleho pisania do notepadu? ahh a pritom su to iba dva kliky Citovat
Otázka
Steel
Zdravím potřeboval bych radu.. Mám iphone 4 cz distribuce.. mam na nem udelany JB .. Kdyz si ale stahnu nejake aplikace a pote synchronizuju iphona s iTunes , tak mi to automaticky zacne mazat ty aplikace ..
Nevíte nekdo co s tim? Dekuji za radu
9 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.