perrek Odesláno Červen 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 21, 2011 Zdravím, jak jste mohli zaregistrovat, firma Ubisoft chystá revoluční "hru" na 4Q 2011. Bude se jednat zatím o největšího konkurenta klasik jako Guitar hero nebo rock band. princip by měl být velmi podobný, ovšem v ovládání hry tkví ona revoluce! Zatímco ke Guitar hero/Rock bandu bylo zapotřebí speciální kytary, u hry Rocksmith bude ovládacím prvkem vaše elektrická kytara, která se k xboxu připojí speciálním kabelem. Cílem hry bude nejen zahrát si nejznámejší fláky, ale i se na kytaru naučit perfektně hrát. Využity budou tedy všechny pražce a struny. Co se mi bohužel nepodařilo zjistit za informaci je, zda půjde připojit i basová kytara (můj případ). Jsem na tento projekt velice zvědav, a pevně věřím, že sklidí po celém světě velký úspěch. Cena v předprodeji činí 79,99 dolarů a je možno si ji za tuto cenu předobjednat. Track list: ZDE nějaké video: Uvidíme, co konkrétně hra přinese, ale ruku na srdce - takový projekt tady ještě nebyl!:party: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VOndy1468624023 Odesláno Červen 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 21, 2011 O dost lepší provedení notové linky než v PROmodu v RB3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
perrek Odesláno Červen 21, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 21, 2011 bude to masakrární! já jen pevně věřím, že tam půjde basovka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VOndy1468624023 Odesláno Červen 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 21, 2011 Each of these will feature the real lead, rhythm, and combo guitar compositions found in the songs. :( možná časem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TeronCZ Odesláno Červen 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 21, 2011 Mohli by něco podobného vymyslet na klávesy :( :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VOndy1468624023 Odesláno Červen 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 21, 2011 To máš už v RB3... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ccinkyda Odesláno Červen 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 21, 2011 Mohli by něco podobného vymyslet na klávesy klávesy už existují pěknou dobu a upřímě nevim jak bys chtěl klávesy pozměnit do realismu, když je to prostě jen vyťukávání...u tý nový kytary tedy nevim jestli to bude zas tak jednoduchý, myslim si že to bude těžký i na EASY..pro ty co na kytaru třeba nehrajou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
perrek Odesláno Červen 22, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 22, 2011 klávesy už existují pěknou dobu a upřímě nevim jak bys chtěl klávesy pozměnit do realismu, když je to prostě jen vyťukávání...u tý nový kytary tedy nevim jestli to bude zas tak jednoduchý, myslim si že to bude těžký i na EASY..pro ty co na kytaru třeba nehrajou ano, řekl bych, že to bude zaměřený na to, aby ses na kytaru naučil, pokud na ní neumíš, a aby ses zdokonalil pokud na ní už hraješ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eRik Odesláno Červen 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 24, 2011 ¨Tohle jsem perrýs+ovi řekl já a on tady machruje :D no, pro mě ta hra bude určitě, dlouho s epřemlouvám vrazit prachy do kytary a naučit se Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anubis1 Odesláno Říjen 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 23, 2011 Tak uz je to venku, ale zatim NTSC takze pro JTAG. V infu psali ze je to mozny provozovat s elektrickou kytarou kterou staci propojit s 1/4" to USB kabelem, ktery se da koupit samostatne za cca. 31-40$ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohnyVlasenka Odesláno Říjen 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 25, 2011 No tak to bude totální mazec. Na to se těším, ale do Evropy se to prej dostane až příští rok. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anubis1 Odesláno Říjen 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 25, 2011 Musim nekde sehnat ten kabl a chci to otestovat. Jsem na to taky dost zvedavej. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Říjen 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 25, 2011 To jsem zvedavej kolik dame v evrope za bundle s kytarou, uz dlouho se chci naucit na kytaru a tohle by mi vyhovovalo..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anubis1 Odesláno Říjen 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 25, 2011 Kytaru budu mit od kamose, ten nebude jednu postradat jelikoz ma asi 5kousku. Tak snad nejakou sunku pujci :-) Uvydim jak me to pujde a jestli to bude bavit. Pak si mozna i najakou v bazaru poridim. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Říjen 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 25, 2011 Njn, tohle je vec, kterou by bylo dobre odzkouset, aby to neprestalo bavit/frustrovat po par hodinach.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anubis1 Odesláno Říjen 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 25, 2011 Prave ze na tom neumim ani akord tak jsem zvedav jak tam bude udelana vyuka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Říjen 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 25, 2011 No vim ze me kamaradi pri nejakejch kalbach kdyz se vytahla kytara neco ucili, ale zahral byh maximalne tak smoke on the water a jeste hodne blbe :) Takze jsem na to v tomhle ohledu taky hodne zvedavy.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rash182 Odesláno Listopad 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2011 Má už někdo pořízeno? Začátečník rozhodně nejsem.. spíš takovej pokročilej samouk s otřesnou technikou (takovej muj vrchol je Dani California se solem jen bez te uplne posledni pasaze..urcite mam na vic ale sem linej) Slibuju si od toho alespon zakladni nauceni stupnic napriklad.. plus par pisnicek, ktery sem linej ucit se podle tabů. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
srato Odesláno Květen 31, 2013 Nahlásit Share Odesláno Květen 31, 2013 Poohlížím se po této "hře" a zaskočilo mně že v popisech na stránkách obchodů se objevují dvě různé kytary: Epiphone Les Paul Jr a nebo Bullet® Strat® with Tremolo HSS. Jaký je mezi něma rozdíl? Je nějaký důvod jednu z nich upřednostňovat? Díky za rady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patdevast Odesláno Červen 16, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 16, 2013 Čau, Xbox mám jen chvíli a vůbec mě nenapadlo, že by mohla existovat takováhle hra. Mám kytaru Gibson SG Standard, ale pořád hraju dokola ty samý věci a tohle by mohla bejt šance posunout se dál. Nevíte někdo, jestli s touhle hrou není problém na RGH a jak je to teda s tím pořízením kabelu jack->USB? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rknebl Odesláno Červen 16, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 16, 2013 Čau, Xbox mám jen chvíli a vůbec mě nenapadlo, že by mohla existovat takováhle hra. Mám kytaru Gibson SG Standard, ale pořád hraju dokola ty samý věci a tohle by mohla bejt šance posunout se dál. Nevíte někdo, jestli s touhle hrou není problém na RGH a jak je to teda s tím pořízením kabelu jack->USB? Cau, mám ji na RGB a je uplne super, hraju na elektroakustuce. Kabel jsem kupoval novej v JRC.CZ, ta cena novyho a pouzityho byla celkem srovnatelna. Sent from my BlackBerry 9320 using Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patdevast Odesláno Červen 16, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 16, 2013 Díky, navnadilo mě to tak, že se pozvolna snažím počítačový DLC převádět na Xboxovou formu. Dokonce jsem našel i nějaký podomácku dělaný. Je to fajn, protože v základu tam není moc věcí, co bych poslouchal/hrál. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rknebl Odesláno Červen 16, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 16, 2013 DLC me jeste nenapadli tam dat. To nejsou nejaky origo na xbox? To se musi nejak prvadet? Sent from my BlackBerry 9320 using Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patdevast Odesláno Červen 16, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 16, 2013 Origo na Xbox sice jsou, ale hrozně blbě se to shání. Strávil jsem s tím celý odpoledne. Pak jsem náhodou narazil na stránky, kde si lidi dělaj vlastní DLC (bráno jako 1 DLC, 1 písnička). No a když seženeš normální DLC na pc, tak si je můžeš převést pomocí Rocksmith Custom Song Toolkit. http://forums.smithyanvil.com/ , ale bez registrace se dostaneš jen do návodů, písničky můžeš stahovat až po registraci. Sice s tím bude práce, ale sehnal jsem si balíček Nickelback, ACDC, Guns n Roses, Queen, Metalicu... Prostě klasiky :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hanysoft Odesláno Prosinec 6, 2017 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 6, 2017 Chtěl jsem se zeptat - povedlo se někomu z vás dostat DLC z PC do XBOX ONE (nebo i 360)? Pomocí Toolkitu se to asi dá překonvertovat, ale jak potom do konzole dostanete ten vlastní soubor. Je potřeba odblokovat konzoli? Ď. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.