mucaca Odesláno Srpen 20, 2006 Nahlásit Share Odesláno Srpen 20, 2006 je to prostě koncert.doufam že brzy bude další číslo :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pizzadox Odesláno Srpen 21, 2006 Nahlásit Share Odesláno Srpen 21, 2006 no ty jo me taky protoze jsem uplne zapomnel na to ze zitra jedu do chorvatska a jeste nemam dopsanou recenzi na tekkena tak doufam ze to stihnu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gemi Odesláno Srpen 21, 2006 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 21, 2006 Právě jsme překonali hranici tisíce stažení. Jak blahý pocit zadostiučinění za tu námahu... Děkuji všem, co se na časopisu podíleli a všem, kteří nás mají rádi a čtou nás a speciálně potom těm, kterým jsme stáli za alespoň krátkou reakci po přečtení. Díky! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wakusol Odesláno Srpen 22, 2006 Nahlásit Share Odesláno Srpen 22, 2006 teď teprv sem se dostal k přečtení a ačkoliv má magazín přes 100 stran tak sem se tak začet že mi přišel krátký...hodně dobrej byl DammLoreovo (nevim jak to skloňovat) článek o Zeměploše, sám to čtu a docela mě to potěšilo, ale i zbytek časopisu byl dost dobrej, třeba druhý pohled nebo recenze na MGA...jen tak dál, díky moc za to! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gemi Odesláno Srpen 22, 2006 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 22, 2006 ...hodně dobrej byl DammLoreovo (nevim jak to skloňovat) článek DammLoreho. Určitě ho to potěší! :wink: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wakusol Odesláno Srpen 22, 2006 Nahlásit Share Odesláno Srpen 22, 2006 no doufam že ho to potěší, když příště napíše něco podobnýho tak to bude super!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Number_x Odesláno Srpen 22, 2006 Nahlásit Share Odesláno Srpen 22, 2006 každopádně se tohle číslo vyvedlo :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malcolm. Odesláno Srpen 22, 2006 Nahlásit Share Odesláno Srpen 22, 2006 a kdy bude dalsi? bude teda vychazet pravidelne? nejelepsi by bylo tak kazdy mesic nebo kazdy druhy mesic :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shadow.wizard Odesláno Srpen 22, 2006 Nahlásit Share Odesláno Srpen 22, 2006 Dufam ze mi to gemi dovoli. PSPgamer bude vychadzat kazde 2 mesiace. Nechcete predsa mat casak kazdy mesiac so 50 stranami. Radsej kazde 2 mesiace so 200 stranami nie? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DammLore Odesláno Srpen 22, 2006 Nahlásit Share Odesláno Srpen 22, 2006 ...hodně dobrej byl DammLoreovo (nevim jak to skloňovat) článek DammLoreho. Určitě ho to potěší! :wink: Stačí DammLorův, pánové. To e na konci nevyslovovat a není třeba ani ho při skloňování psát. Díky za pochvalu :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
:.Dragunov.: Odesláno Srpen 22, 2006 Nahlásit Share Odesláno Srpen 22, 2006 200STRANAMI :shock: .No to me ***** :lol: .Tak to by bylo hustyyy... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gemi Odesláno Srpen 23, 2006 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 23, 2006 a kdy bude dalsi? bude teda vychazet pravidelne? nejelepsi by bylo tak kazdy mesic nebo kazdy druhy mesic :) Vydrží-li současná konstelace hvězd a redakce, tak budeme vycházet v pravidelných dvouměšíčních intervalech. Příští číslo spatří světlo světa už začátkem října. :wink: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SolidSnake Odesláno Srpen 23, 2006 Nahlásit Share Odesláno Srpen 23, 2006 a kdy bude dalsi? bude teda vychazet pravidelne? nejelepsi by bylo tak kazdy mesic nebo kazdy druhy mesic :) Vydrží-li současná konstelace hvězd a redakce, tak budeme vycházet v pravidelných dvouměšíčních intervalech. Příští číslo spatří světlo světa už začátkem října. :wink: tak to by bylo supr :mrgreen: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gemi Odesláno Srpen 23, 2006 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 23, 2006 Jinak, právě mi bylo DammLorem vysvětleno, že on je vlastně "DammLor" a to "e" na konci má spíš kvůli hrám, protože když jej oslovují, tak se zdá, že to skloňují (to se musí umět zvolit přezdívka, s "gemi" tyhle problémy nemám :)) Takže z pohledu českého jazyka je přivlastňovací zájmeno od "DammLore" opravdu "DammLoreho", ale pokud chcete našemu "kulturákovi" říkat "DammLor", tak je správně DammLorův. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kořas Odesláno Srpen 23, 2006 Nahlásit Share Odesláno Srpen 23, 2006 Proto je nejlepsi mit prezdivku Kořas aby lidi rikali Kořasi, Kořasův :D jinak konecne jste zavedli nejaky termin vydavani :lol: uz bylo nacase :wink: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gemi Odesláno Srpen 23, 2006 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 23, 2006 Proto je nejlepsi mit prezdivku Kořas aby lidi rikali Kořasi, Kořasův :D jinak konecne jste zavedli nejaky termin vydavani :lol: uz bylo nacase :wink: Ono je neprve potřeba mít lidi, kteří na tom budou dělat a když ti lidi jsou, pak už pravidelná periodicita není problém. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dutch Odesláno Srpen 23, 2006 Nahlásit Share Odesláno Srpen 23, 2006 hh tak jsem dnes procetl gamera a jako dost dobry :) dost me zaujal clanek homo technikus :lol: a rekl bych, ze jsem neco jako meziclanek vyvoje...Jinak s tim co jsi napsal mas pravdu, sam znam dost krtku co nevylezou ven jak je rok dlouhej a jediny, co dokazou delat je zrani zmrzlin a hniti u PC ci TV...taky jsou to poradny bedny v pase. Docela jsem se pri cteni pobavil jen tak dal :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gemi Odesláno Srpen 23, 2006 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 23, 2006 hh tak jsem dnes procetl gamera a jako dost dobry :) dost me zaujal clanek homo technikus :lol: a rekl bych, ze jsem neco jako meziclanek vyvoje...Jinak s tim co jsi napsal mas pravdu, sam znam dost krtku co nevylezou ven jak je rok dlouhej a jediny, co dokazou delat je zrani zmrzlin a hniti u PC ci TV...taky jsou to poradny bedny v pase. Docela jsem se pri cteni pobavil jen tak dal :) Přesně tak :) To byl účel mé úvahy - pobavit se a zamyslet se sám nad sebou... Nikdy není moc pozdě na to změnit svůj život. Ani pro Homo Technicus. :wink: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
will Odesláno Srpen 23, 2006 Nahlásit Share Odesláno Srpen 23, 2006 Proto je nejlepsi mit prezdivku Kořas aby lidi rikali Kořasi, Kořasův :D jinak konecne jste zavedli nejaky termin vydavani :lol: uz bylo nacase :wink: Ono je neprve potřeba mít lidi, kteří na tom budou dělat a když ti lidi jsou, pak už pravidelná periodicita není problém. Hlavně aby lidi vydrželi.....určitě záleží aby vydržel někdo jako jsi ty protože pár lidí co něco napíšou se sehnat dají, ale někdo kdo to dá celé dohromady a šéfuje tomu se shání blbě :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
H4nc Odesláno Srpen 25, 2006 Nahlásit Share Odesláno Srpen 25, 2006 heh i love pspgamer Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kořas Odesláno Srpen 26, 2006 Nahlásit Share Odesláno Srpen 26, 2006 hh tak jsem dnes procetl gamera a jako dost dobry :) dost me zaujal clanek homo technikus :lol: a rekl bych, ze jsem neco jako meziclanek vyvoje...Jinak s tim co jsi napsal mas pravdu, sam znam dost krtku co nevylezou ven jak je rok dlouhej a jediny, co dokazou delat je zrani zmrzlin a hniti u PC ci TV...taky jsou to poradny bedny v pase. Docela jsem se pri cteni pobavil jen tak dal :) Přesně tak :) To byl účel mé úvahy - pobavit se a zamyslet se sám nad sebou... Nikdy není moc pozdě na to změnit svůj život. Ani pro Homo Technicus. :wink: Akorat ja nevim, mno, zdalo se mi to kapku prehnane :lol: sam nikoho takoveho nastesti neznam :roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dutch Odesláno Srpen 26, 2006 Nahlásit Share Odesláno Srpen 26, 2006 hh tak jsem dnes procetl gamera a jako dost dobry :) dost me zaujal clanek homo technikus :lol: a rekl bych, ze jsem neco jako meziclanek vyvoje...Jinak s tim co jsi napsal mas pravdu, sam znam dost krtku co nevylezou ven jak je rok dlouhej a jediny, co dokazou delat je zrani zmrzlin a hniti u PC ci TV...taky jsou to poradny bedny v pase. Docela jsem se pri cteni pobavil jen tak dal :) Přesně tak :) To byl účel mé úvahy - pobavit se a zamyslet se sám nad sebou... Nikdy není moc pozdě na to změnit svůj život. Ani pro Homo Technicus. :wink: Akorat ja nevim, mno, zdalo se mi to kapku prehnane :lol: sam nikoho takoveho nastesti neznam :roll:hh podle me to bylo dost dobry, páč presne takovych lidi par znam...krtkove :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
J-REK Odesláno Říjen 2, 2006 Nahlásit Share Odesláno Říjen 2, 2006 těším se na další číslo a jestli to bude mít 200 stran tak to bude nářez... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gemi Odesláno Říjen 3, 2006 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 3, 2006 těším se na další číslo a jestli to bude mít 200 stran tak to bude nářez... Tak, risky se jede na příštích 14 dní dovolovat na Kypr, takže vydání PSPgameru se o tuto dobu prodlouží. Všechno zlé je ale k něčemu dobré, takže v mezidobí zase o trošku nakyne. Krom toho, je to měsíc a půl od vydání posledního čísla a jsme dvouměsíčník, takže to zas takové zpoždění nebude :wink: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest PAINkillerCZE Odesláno Říjen 3, 2006 Nahlásit Share Odesláno Říjen 3, 2006 na tom webu je hovno novy..dicky jednou za 2mesice Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.