Wakusol Odesláno Listopad 24, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 24, 2006 no koukám, že to zas nějak zapadlo :( snad se už brzo dočkáme Dočkáte. RAV3N musel ve středu odcestovat (buď na nás někdo praktikuje woodoo, nebo fakt nevim... :? ), vrací se v neděli. V úterý dělal časopis do noci, měl jej už skoro hotový, ale domluvili jsme se, že je lepší počkat ještě o něco déle, než vydat časopis s nějakou zbytečnou chybou. Bral si s sebou notebook, takže pokud PSPgamer nevyjde už v neděli, tak v pondělí, nebo nejpozději v úterý. Díky za trpělivost! no...jako už by to tu mohlo bejt :P nebo si myslel až příští úterý? :wink: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gemi Odesláno Listopad 24, 2006 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 24, 2006 Řekl jsem úterý? Myslel jsem pátek... :oops: Na časopisu se makalo dlouho do noci, RAV3N vyčerpáním upadl do komatu. Nicmémě, realita je taková, že mám právě na ploše finální verzi PSPgameru, kterou podrobím závěrečné korektuře a vy už můžete uzavírat sázky kdo jej bude mít první. Pokud půjde vše jak má, bude to ještě dopoledne, každopádně však DNES! :twisted: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kořas Odesláno Listopad 24, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 24, 2006 Řekl jsem úterý? Myslel jsem pátek... :oops: Na časopisu se makalo dlouho do noci, RAV3N vyčerpáním upadl do komatu. Nicmémě, realita je taková, že mám právě na ploše finální verzi PSPgameru, kterou podrobím závěrečné korektuře a vy už můžete uzavírat sázky kdo jej bude mít první. Pokud půjde vše jak má, bude to ještě dopoledne, každopádně však DNES! :twisted: Tak?Kdepak ho máme? :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gemi Odesláno Listopad 24, 2006 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 24, 2006 Vidíš to, psaním tohoto příspěvku ses připravil o double prvenství... :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalS Odesláno Listopad 24, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 24, 2006 23:16 A PSP Gamer nikde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
will Odesláno Listopad 24, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 24, 2006 23:16 A PSP Gamer nikde.už vyšel.............ještě byl stažen na korektury Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.