Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

problém s vypalovačkou/vypalování

mesyas

Otázka

zdravím,

potřeboval bych od vás poradit mám takovej problém:

pořídil jsem si PC sestavu s vypalovačkou od LG první měsíc vypalovala skvělě (rychle/bezchyb) ale potom jsem přestal na zhruba 2-3týdnu používat mechaniku, když jsem si chtěl vypálit novej film tak jsem zjistil že mechanika nereaguje na dvd/cd blbne někdy najde mechaniku a někdy zas ne při vypalování mi vyhodí error hned nazačátku, dvd filmy už vůbec nepřehrál.

Tak jsem si pořídil vypalovačku od Asuse a stává se mi to samé vypálil jsem pár ks po 1-2týdnu si chci zalohovat disk a při vypalování v neru/ashampoo se mi to vždy zastaví kolem 20%, když chci spusti dvd film napíše mi hlášku "interní chyba nelze vytvořit graf aplikace je možna nesprávně nainstalována". v nero show timu. tentokrát ale načte a najde mechaniku narozdíl od prvního případu akorát nepřehraje.

můžu s tím něco udělat nebo si zas ekoupit novou mechaniku? :D budu vděčnej za každý názor

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

0 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

Zatím je tato otázka bez odpovědi

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu