th0ca Odesláno Červen 24, 2011 Nahlásit Odesláno Červen 24, 2011 no a to ten muj avatar je jeste realna typka, ne zadnej noname z netu :p, ale nerekl bych kdybych byl treba "th0cina" :D Citovat
DeSmond Odesláno Červen 24, 2011 Nahlásit Odesláno Červen 24, 2011 Tak ja te znam a vim ze jsem ses chlap, ale normalne by me to zmatlo, to je pravda :D Ikdyz na druhou stranu si nemuzes bejt na internetu nikdy jistej pohlavim... Citovat
duska33 Odesláno Červen 24, 2011 Autor Nahlásit Odesláno Červen 24, 2011 Tak ten můj avatar znám :D Je to Hayley Williams takže to moc noname u mě není :D Citovat
sibereus Odesláno Červen 24, 2011 Nahlásit Odesláno Červen 24, 2011 Já mám ve Friend listu jednu 17ti letou slovenku , tekkeńačku, je jedna z best off, vždy když s ní hraji tekkena, tak se nestačím ani koukat. Citovat
Xilias Odesláno Červen 25, 2011 Nahlásit Odesláno Červen 25, 2011 1 kamoska hraje LBP druha hraje zumbu a treti hraje tekkena aby vymlatila vztek :D:D a pak jeste hravam s holkama hodne Split/second to je bavi :D ale ze zvedavosti zkousi i jine hry ... treba CoD nebo taky God of War :D moc dlouho to nevydrzi a jeste tu mam jeden tezkej pripad zavislosti na Angry birds :D:D Citovat
Keles Odesláno Červen 26, 2011 Nahlásit Odesláno Červen 26, 2011 no moja sesternica kedysi hrávala na psone. No a mám ešte jednu známu čo hráva ale na xboxe. Citovat
duska33 Odesláno Červen 27, 2011 Autor Nahlásit Odesláno Červen 27, 2011 Nečekal jsem, že bude tolik odpovědí :D Citovat
StefiCZ Odesláno Červen 27, 2011 Nahlásit Odesláno Červen 27, 2011 Kamos kdyz si koupil psx nechteli mu na tom doma rodice moc povolovat hrat, dovezl si ji k babine te se to zalibilo ze mu na to zacala kupovat hry a hrat s nim + mu jeste pri launchi koupila ps2ku.Ho ale 2ka omrzela tak ji ji tam nechal a babina pari a kupuje si hry do dneska :D (pokud teda uz nema ps3 ) +sestrenice durila Super Maria na SNESU a Duke Nukem 3D, sestra pak the Sims,Zoo Tycoon a tady tyhle ptakovinky :) Citovat
duska33 Odesláno Červen 30, 2011 Autor Nahlásit Odesláno Červen 30, 2011 Tak to se měl kámoš docela dobře :D taky bych chtěl :D Citovat
burtonka Odesláno Srpen 8, 2011 Nahlásit Odesláno Srpen 8, 2011 jasne, ze drtime:) az na to, ze potom moc clovek nespi:) uz sa neviem dockat uncharted 3:) Citovat
Dunky Odesláno Srpen 8, 2011 Nahlásit Odesláno Srpen 8, 2011 To my z kámoškou valíme ve splitu NHL a ve splitu CoD: BO :) Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.