th0ca Odesláno Červen 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 24, 2011 no a to ten muj avatar je jeste realna typka, ne zadnej noname z netu :p, ale nerekl bych kdybych byl treba "th0cina" :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Červen 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 24, 2011 Tak ja te znam a vim ze jsem ses chlap, ale normalne by me to zmatlo, to je pravda :D Ikdyz na druhou stranu si nemuzes bejt na internetu nikdy jistej pohlavim... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
duska33 Odesláno Červen 24, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 24, 2011 Tak ten můj avatar znám :D Je to Hayley Williams takže to moc noname u mě není :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibereus Odesláno Červen 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 24, 2011 Já mám ve Friend listu jednu 17ti letou slovenku , tekkeńačku, je jedna z best off, vždy když s ní hraji tekkena, tak se nestačím ani koukat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xilias Odesláno Červen 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 25, 2011 1 kamoska hraje LBP druha hraje zumbu a treti hraje tekkena aby vymlatila vztek :D:D a pak jeste hravam s holkama hodne Split/second to je bavi :D ale ze zvedavosti zkousi i jine hry ... treba CoD nebo taky God of War :D moc dlouho to nevydrzi a jeste tu mam jeden tezkej pripad zavislosti na Angry birds :D:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Keles Odesláno Červen 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 26, 2011 no moja sesternica kedysi hrávala na psone. No a mám ešte jednu známu čo hráva ale na xboxe. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
duska33 Odesláno Červen 27, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 27, 2011 Nečekal jsem, že bude tolik odpovědí :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
StefiCZ Odesláno Červen 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 27, 2011 Kamos kdyz si koupil psx nechteli mu na tom doma rodice moc povolovat hrat, dovezl si ji k babine te se to zalibilo ze mu na to zacala kupovat hry a hrat s nim + mu jeste pri launchi koupila ps2ku.Ho ale 2ka omrzela tak ji ji tam nechal a babina pari a kupuje si hry do dneska :D (pokud teda uz nema ps3 ) +sestrenice durila Super Maria na SNESU a Duke Nukem 3D, sestra pak the Sims,Zoo Tycoon a tady tyhle ptakovinky :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
duska33 Odesláno Červen 30, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 30, 2011 Tak to se měl kámoš docela dobře :D taky bych chtěl :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
burtonka Odesláno Srpen 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 8, 2011 jasne, ze drtime:) az na to, ze potom moc clovek nespi:) uz sa neviem dockat uncharted 3:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dunky Odesláno Srpen 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 8, 2011 To my z kámoškou valíme ve splitu NHL a ve splitu CoD: BO :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.