luklkluk Odesláno Červen 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 22, 2011 nevite jak to napravit???? EDIT: ddam dole v itunes apply ono tzo zacne synchronizovat ve 3 krocich potom mi to ukaze v pocitaci ze aplikaci mam na plose podivam se na ipod a tam neni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 pappier Odesláno Červen 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 24, 2011 uz sme to tu riesili neviem naco si zakladal novu temu, nevyriesil som to a ani nikde na nete nemozem najst o tom ziadne info, zostava ti len nahravat hry do iphonu inou cestou ako cez itunes Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kubik369 Odesláno Červen 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 24, 2011 A nepíše vám v záložke Apps pri hrách výkričník v krúžku? lebo som mal ten istý problém a bolo to tým že som presunul hry inam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 pappier Odesláno Červen 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 28, 2011 ak by bol roblem v tomto, uz davno by sme na to prisli ale skus toto http://console-forum.net/tema/124296-synchronizace-iphona-mi-smaze-aplikace-stazene-z-installous Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
luklkluk
nevite jak to napravit????
EDIT: ddam dole v itunes apply ono tzo zacne synchronizovat ve 3 krocich potom mi to ukaze v pocitaci ze aplikaci mam na plose podivam se na ipod a tam neni
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.