stevens129 Odesláno Červen 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 23, 2011 Zdarec dotaz je jasný ..jký myslíte že jsou nejlepší hry na PSP přes Ad-hoc ?.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NikeMaster Odesláno Červen 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 23, 2011 Tekken DR, Tekken 6,Fat Princess, Dungeon Siege :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stevens129 Odesláno Červen 23, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 23, 2011 díky a něco z žánru auta,fotbal ? myslím něco jako GTA,Fotbal.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomitko Odesláno Červen 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 23, 2011 fotbal je nej PES 11, btw nej hry : Medal of Honor a Monster Hunter Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stevens129 Odesláno Červen 23, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 23, 2011 jj medal je hodně dobrý to vím i se singlu :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AssasinDaca Odesláno Červen 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 23, 2011 Lord of Arcana mrtě mě to baví s kámošem hrajem furt ;)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FxR Odesláno Červen 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 23, 2011 gran turismo,modnation,doom2,burnout Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MatesX86 Odesláno Červen 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 23, 2011 PES 11 a s kámošem občas dáme i GTA liberty city stories Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stevens129 Odesláno Červen 23, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 23, 2011 Jsem se chtěl zeptat co je celkově podle vás lepší GTA : VCS nebo : LCS ? a pak co je lepší přes Ad-hoc ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MatesX86 Odesláno Červen 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 23, 2011 podlě me asi VCS ale Liberty city stories je větší bžunda přes Ad-hoc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stevens129 Odesláno Červen 24, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 24, 2011 oki a můžeš mi napsat v čem je lepší ? a řeknu to takhle že my s kámošem budeme hrát jenom volnou jízdu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
taxik Odesláno Červen 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 24, 2011 Takže: PSP Legacy (Doom,DoomII,Plutonia,TNT-doomové)- Může tam hrát až několik lidí, záleží jak máte "rozběhané PSP" aby se to nelagovalo. Např v 10 je to docela laggy, ale 7 to docela utáhne :) LCS, VCS- hold GTAčko co jiného :) Super Ad-Hoc možnost cheatovat pomocí Cheat-Device :D Ale nevýhoda jako u VCS: Strašně padá když je málo nebo hodně hráčů, pokuď máte USA verzi a další EU tak se k sobě nepřipojíte GTA CHTW: Opravdu bžunda hra ! Máte na výběr závody, Deathmatch, Gang Bang (musíte zníčit soupeřova auta a nebo on vaše a nakonec odpálit továrnu, k dyspozozici máte svůj Gang), Stash Dash (kradeš auta), Defend The Base (chráníte svoje auta s kámošem aby je nezníčili boti, dobrej mod) Jediná a velká nevýhoda je že CHTW Ad-Hoc de pouze s dvouma lidma :( 1 Hostuje 1 se připojí :( Opravdu škoda, ale stojí za to. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MatesX86 Odesláno Červen 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 24, 2011 pravda pravdoucí Chinatown Wars má super Co-Op ale jen ve 2 proto asi Liberty city, co se týká "bžundy" a kvality, vede :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AssasinDaca Odesláno Červen 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 24, 2011 já mám radši Vice City Stories :-) to je teprv pářka přes Ad-Hoc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stevens129 Odesláno Červen 24, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 24, 2011 díky ale já chci napsat výhody,nevýhody hraní přes Ad-hoc VCS,LCS at vím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stevens129 Odesláno Červen 25, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 25, 2011 A ještě dotázek..teď jsme hráli Ad-hoc GTA:VCS a dá se tam nastoupit k tomu druhému do auta nějak ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.