NikeMaster Odesláno Červen 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 23, 2011 Ahoj, potřebuju poradit, dá se z PSP GO udělat třeba ovladač na PC jako třeba když chcu hrát fifu s kámošem ... pls spěchá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Bargud Odesláno Červen 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 23, 2011 Co já vím, tak NE. Raději jsem hledal, ale nic co bych našel o připojení k pc, jsem nenašel. Třeba mě někdo opraví... Co se toho týká, našel jsem jen tohle: http://console-forum.net/archive/index.php/t-58089.html k tomu nemám co říct :D Edit: takže po ,,úprávě,, nejspíš jde, ale to asi není PSP GO. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 NikeMaster Odesláno Červen 24, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 24, 2011 Nj Dík :( :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 AssasinDaca Odesláno Červen 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 24, 2011 fachá ten ovladač na PSP 3000? taky sem o tom něco četl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
NikeMaster
Ahoj, potřebuju poradit, dá se z PSP GO udělat třeba ovladač na PC jako třeba když chcu hrát fifu s kámošem ... pls spěchá
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.