Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Jak si psi hrajou s hrami

wrout

Recommended Posts

• Odpovědi 64
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

No to je vždycky tak předpokládám že jsi ho nechal jen v této místnosti a nechal si zavřeno do dalších že?8) Kdysi dávno jsem udělal taky takovou chybu. Drobek nám vypáral půl koberce a rozerval x věcí. Od té doby mohl všude když jsme byli pryč a už se to neopakovalo...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

:-D tak abych řekl pravdu o tomhle sem nevěděl myslím že asi nikdo :-D

Mluv za sebe, tohle je celkem známá věc. Občas to ale dopadne přesně naopak, že pes tu ponožku sní a to samozřejmě může být docela problém.

Jinak musím zaklepat na dřevo, všichni moji psy, co jsem měl byli hodní a nic moc nerozkousali. Maximálně nějakou starou botu, na které vůbec nezáleželo.

Odkaz ke komentáři

dělam si pr*el, tohle bych psům neudělal, ty mám rád ..... tohle bych dělal jenom kočkám, ty nesnášim

jinak nepíšu to kvůli tomu že mi navrhuješ ban kterej stejně nedostanu protože jsem nic neporušil a je to můj názor , ale proto že teď to myslim vážně (celkem) :D

btw komu nadávás do vidláka?! ..... ale co vlastně čekat od pravý pražácký naivní a arogantní lemry .........

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu