wrout Odesláno Červen 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 24, 2011 Dnes ráno jsem tu nechal asi 2 hodiny o samotě svého 7mi měsíčního Parsona a takhle mě přivítal. Ponaučení: uklízej po sobě hry :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spilif Odesláno Červen 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 24, 2011 No to je vždycky tak předpokládám že jsi ho nechal jen v této místnosti a nechal si zavřeno do dalších že?8) Kdysi dávno jsem udělal taky takovou chybu. Drobek nám vypáral půl koberce a rozerval x věcí. Od té doby mohl všude když jsme byli pryč a už se to neopakovalo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomas.kolinek Odesláno Červen 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 24, 2011 Ten vyraz psa ''já nic,já muzikant,, se mi stejne nejvíc libi:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrout Odesláno Červen 24, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 24, 2011 Nebyl tu zavřený, všechny prostory bytu přístupny. Po bytě miliardy hraček, ale panáček si vybral bad company, co dodat... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pigi96 Odesláno Červen 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 24, 2011 Možná ti naznačoval, že CoD je lepší. :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Červen 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 24, 2011 Holt štěnacko, to nikdy nesmíš nechat samotné :) Naštěstí náš německý vlčí špic podobné podrazy nedělá a ani nedělal když byl štěnacko. Maximálně mu stačila PET lahev od hanácké kyselky nebo kofoly :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
canava Odesláno Červen 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 24, 2011 Možná ti naznačoval, že CoD je lepší. :D já bych spíš řekl že ho štvalo že si tu super hru nemohl zahrát.. tak jí rozkousal aby si jí nemohl zahrát ani páníček a on se na to nemusel koukat jak si paří :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Meesha Odesláno Červen 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 24, 2011 No to potěší, já takhle mladej kupoval novej mobil a sobě brejle :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AssasinDaca Odesláno Červen 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 24, 2011 :-D ten pes má nejlepší výraz :-) Jakože on nic :-) pěkný pěkný ještě že naše fena kouše jen zajíce kterého má na hraní :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
duska33 Odesláno Červen 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 24, 2011 Jednou se mi taky stalo, že jsme nechaly doma psa a on roztrhal koberec, ale pak jsem četl na netu, že když doma necháte třeba ponožku ve které cítí ten pes váš smrad :D tak nic neudělá, zkusil jsem to a on opravdu nic neprovedl :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AssasinDaca Odesláno Červen 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 24, 2011 :-D tak abych řekl pravdu o tomhle sem nevěděl myslím že asi nikdo :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nanaki Odesláno Červen 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 24, 2011 :-D tak abych řekl pravdu o tomhle sem nevěděl myslím že asi nikdo :-D Mluv za sebe, tohle je celkem známá věc. Občas to ale dopadne přesně naopak, že pes tu ponožku sní a to samozřejmě může být docela problém. Jinak musím zaklepat na dřevo, všichni moji psy, co jsem měl byli hodní a nic moc nerozkousali. Maximálně nějakou starou botu, na které vůbec nezáleželo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
witaHavr Odesláno Červen 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 24, 2011 A zrovna BBC!!!! OMG!Za to bych tomu memu hlavu utrhnul! :D :D :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VOndy1468624023 Odesláno Červen 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 24, 2011 tak to seš ♥♥♥♥♥ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deepthroat1468623923 Odesláno Červen 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 24, 2011 Mě pejsek kdysi rozkousal originálku Vigilante 8. Chtěl sem ho tehdy zabít :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
canava Odesláno Červen 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 24, 2011 tak to seš ♥♥♥♥♥ všiml jsi si těch smajlíků ??... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deepthroat1468623923 Odesláno Červen 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 24, 2011 Battlefield můžeš koupit znova, hlavně že se mu nic nestalo, ty střepy sou pěkně ostrý... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nanaki Odesláno Červen 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 24, 2011 To mě také napadlo. Hlavně pokud má pes tendenci kusy požírat. To pak je přímo nebezpečné nechávat podobné věci v dosahu psa. Ale samozřejmě chápu, že se každý občas zapomene, hlavně, že to dopadlo v pořádku. Btw: pro OP: tvůj první pes? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrout Odesláno Červen 24, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 24, 2011 Jo první, největší parťák. Je to jen hra a pes je v pohodě. On to nežere, jen ničí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
W@rn!ng Odesláno Červen 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 24, 2011 no ty vole , tohle udělat mě tak mu palici omlátim o beton Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrout Odesláno Červen 24, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 24, 2011 Vidět kohokoliv, jak takovou věc provádí jakýmukoliv psovi, tak mu ji taky s chutí rozmlátim. Materialisto zku***nej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
W@rn!ng Odesláno Červen 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 24, 2011 bla bla bla ...... :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrout Odesláno Červen 24, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 24, 2011 Dejte tomu vidláckýmu děcku ban, díky moc :blejt::blejt::blejt: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dunky Odesláno Červen 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 24, 2011 My necháváme psa na zahradě takže se nic takového nestane :D. Navíc by si to ani nedovolila, protože ví, že bych si sní pak nehrál ;). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
W@rn!ng Odesláno Červen 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 24, 2011 dělam si pr*el, tohle bych psům neudělal, ty mám rád ..... tohle bych dělal jenom kočkám, ty nesnášim jinak nepíšu to kvůli tomu že mi navrhuješ ban kterej stejně nedostanu protože jsem nic neporušil a je to můj názor , ale proto že teď to myslim vážně (celkem) :D btw komu nadávás do vidláka?! ..... ale co vlastně čekat od pravý pražácký naivní a arogantní lemry ......... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.