Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Jak si psi hrajou s hrami

wrout

Recommended Posts

• Odpovědi 64
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

teda ja sem na psi hodne vybiravej no ale tak hlavni je ze se psu nic nestalo ja bych se treba vztekal kvuli televizi nebo tak ale BF se da nahradit nicmene zamrzi to :(

jinak docela dobry by bylo to mit nekde ve vyšších poličkách ;) (Teda psa sem jeste nemel a snad nebudu mam malej byt )

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

dělam si pr*el, tohle bych psům neudělal, ty mám rád ..... tohle bych dělal jenom kočkám, ty nesnášim

jinak nepíšu to kvůli tomu že mi navrhuješ ban kterej stejně nedostanu protože jsem nic neporušil a je to můj názor , ale proto že teď to myslim vážně (celkem) :D

btw komu nadávás do vidláka?! ..... ale co vlastně čekat od pravý pražácký naivní a arogantní lemry .........

Jsi sahlej? Nech se lecit. Ja mam zase radsi kocky, nez psi, ale tohle bych neudelal (ani bych o tom neuvazoval, ani bych to nepsal) nikomu, zadnemu zvireti. Prober se. Ano, byl bych asi nasranej, ale to je vse. Ten pes za to nemuze. Preju ti, aby te nejaka kocka podrapala a aby se ti to zanitilo a mel jsi z toho poradne problemy, kdyz jsi takovej srac.

Odkaz ke komentáři

si myslíte že mě ty vaše hlody zajímají? pfffffffff , mě se akorát líbí že vás dokáže rozhodit pár vět a tak se tu bavim :D

jinak kočka mi způsobit ňákej zánět? no nevim jak by se to stalo jelikož bych se jich ani nedotkl ale když už tak bych si jí pak odchytil a palicí dolů přivázal na strom , to by ale byla švanda :D jestli se mám jít léčit proč ne, aspoň mě wrout provede Bohnicema a můžeme udělat fight o mlácení do betonu :D

Odkaz ke komentáři

si myslíte že mě ty vaše hlody zajímají? pfffffffff , mě se akorát líbí že vás dokáže rozhodit pár vět a tak se tu bavim :D

jinak kočka mi způsobit ňákej zánět? no nevim jak by se to stalo jelikož bych se jich ani nedotkl ale když už tak bych si jí pak odchytil a palicí dolů přivázal na strom , to by ale byla švanda :D jestli se mám jít léčit proč ne, aspoň mě wrout provede Bohnicema a můžeme udělat fight o mlácení do betonu :D

Na tebe jsou Bohnice málo, tebe bych léčil elektrickým křeslem, z toho co z tebe vypadlo, nemáš na světě co dělat

Odkaz ke komentáři

W@rn!ng:Myslim že ty fakt to léčení potřebuješ tohle to nejsou slova (věty) zdravýho člověka a kdyby ses dostal kuli tajtomu do Bohnic (pokud ses teda plnoletej, podle keců je ti asi horko těžko 5 let) tak by si asi plakal jak malé děcko aby ses vrátil domů
Odkaz ke komentáři

wrout - tak alespoň něčem jsme se shodli když to převedem do druhý osoby

ferri - ty jsi už viděl aby někdo uměl v 5ti letech psát? já ne a navíc umím česky líp jak ty, ale na druhou stranu tě musim i pochválit , na cikána se takováhle čeština vidí opravdu zřídka ........

Odkaz ke komentáři

W@rn!ng : nevim proč ze mne děláš cikána (osobně mě neznáš a to sem i rád). Tim 5 let sem myslel přirovnání k tvému vyjadřování v této diskusi a ono asi i normálně to nebude žádná sláva co. Na tvůj projev může reagovat asi jenom tajtím http://piv.pivpiv.dk/ .Ale tuto pošahanou diskusi s tebou končím jelikož nechci začínat zbytečný flame.Kdyby ti náhodou připadalo slovo diskuse divný tak sem ti pro jistotu vyhledal tuto stránku http://www.pravidla.cz/hledej.php?SID=o0i5m838tea5fa7k4e8ck3bu96&qr=diskuze

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu