wrout Odesláno Červen 24, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 24, 2011 Tak v tom případě jsi stejně vidlácký děcko, stačí si přečíst pár tvých příspěvků. Jinak to je huba plná keců, pak by tě kočka škrábla a s brekem bys utíkal za maminkou pod sukni. Ty jsi jasnej... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Panther Odesláno Červen 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 24, 2011 teda ja sem na psi hodne vybiravej no ale tak hlavni je ze se psu nic nestalo ja bych se treba vztekal kvuli televizi nebo tak ale BF se da nahradit nicmene zamrzi to :( jinak docela dobry by bylo to mit nekde ve vyšších poličkách ;) (Teda psa sem jeste nemel a snad nebudu mam malej byt ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrout Odesláno Červen 24, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 24, 2011 Já to normálně mám schovaný ve skříňce nad televizí, včera jsem na to zapomněl. Navíc přes den v týhle místnosti nebývá, dnes jsem ho tu výjimečně nechal, aby mohl ležet na gauči a takhle se odvděčil. Je to jen hra. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Červen 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 24, 2011 Warning, z5 do ústavu jo? Je jedno jestli by jsi to udēlal psovi nebo kočce, dēláš tu zebe hroznýho ♥♥♥♥♥♥a... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Červen 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 24, 2011 dělam si pr*el, tohle bych psům neudělal, ty mám rád ..... tohle bych dělal jenom kočkám, ty nesnášimjinak nepíšu to kvůli tomu že mi navrhuješ ban kterej stejně nedostanu protože jsem nic neporušil a je to můj názor , ale proto že teď to myslim vážně (celkem) :D btw komu nadávás do vidláka?! ..... ale co vlastně čekat od pravý pražácký naivní a arogantní lemry ......... Jsi sahlej? Nech se lecit. Ja mam zase radsi kocky, nez psi, ale tohle bych neudelal (ani bych o tom neuvazoval, ani bych to nepsal) nikomu, zadnemu zvireti. Prober se. Ano, byl bych asi nasranej, ale to je vse. Ten pes za to nemuze. Preju ti, aby te nejaka kocka podrapala a aby se ti to zanitilo a mel jsi z toho poradne problemy, kdyz jsi takovej srac. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Červen 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 24, 2011 Anonymous, mam na to doslova stejný názor ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Butterflyy14 Odesláno Červen 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 24, 2011 psi mam rad... kocky pomerne taky... teda az na cerny... =D verim totiz na karmu =D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
YaKuZa1468623731 Odesláno Červen 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 24, 2011 Hollowik : Nekdo se tady moc diva na Jmenuju se Earl :roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
W@rn!ng Odesláno Červen 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 24, 2011 si myslíte že mě ty vaše hlody zajímají? pfffffffff , mě se akorát líbí že vás dokáže rozhodit pár vět a tak se tu bavim :D jinak kočka mi způsobit ňákej zánět? no nevim jak by se to stalo jelikož bych se jich ani nedotkl ale když už tak bych si jí pak odchytil a palicí dolů přivázal na strom , to by ale byla švanda :D jestli se mám jít léčit proč ne, aspoň mě wrout provede Bohnicema a můžeme udělat fight o mlácení do betonu :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Butterflyy14 Odesláno Červen 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 24, 2011 Louli: Ja proste verim ze cerny kocky nosej smulu... prebehne mi rano do skoly prez cestu a... prijdu do skoly... a sem z 4 predmetu zkousenej... no neni to nahoda? =D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrout Odesláno Červen 24, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 24, 2011 si myslíte že mě ty vaše hlody zajímají? pfffffffff , mě se akorát líbí že vás dokáže rozhodit pár vět a tak se tu bavim :Djinak kočka mi způsobit ňákej zánět? no nevim jak by se to stalo jelikož bych se jich ani nedotkl ale když už tak bych si jí pak odchytil a palicí dolů přivázal na strom , to by ale byla švanda :D jestli se mám jít léčit proč ne, aspoň mě wrout provede Bohnicema a můžeme udělat fight o mlácení do betonu :D Na tebe jsou Bohnice málo, tebe bych léčil elektrickým křeslem, z toho co z tebe vypadlo, nemáš na světě co dělat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DyTik Odesláno Červen 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 24, 2011 Louli: Ja proste verim ze cerny kocky nosej smulu... prebehne mi rano do skoly prez cestu a... prijdu do skoly... a sem z 4 predmetu zkousenej... no neni to nahoda? =D ne je to tvoje blbost ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferri1468625304 Odesláno Červen 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 24, 2011 W@rn!ng:Myslim že ty fakt to léčení potřebuješ tohle to nejsou slova (věty) zdravýho člověka a kdyby ses dostal kuli tajtomu do Bohnic (pokud ses teda plnoletej, podle keců je ti asi horko těžko 5 let) tak by si asi plakal jak malé děcko aby ses vrátil domů Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
canava Odesláno Červen 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 24, 2011 přestaňte ho řešit.. čím víc ho budete řešit tím víc keců si budete číst.. viz. ultim, topic o BC2 :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
W@rn!ng Odesláno Červen 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 24, 2011 wrout - tak alespoň něčem jsme se shodli když to převedem do druhý osoby ferri - ty jsi už viděl aby někdo uměl v 5ti letech psát? já ne a navíc umím česky líp jak ty, ale na druhou stranu tě musim i pochválit , na cikána se takováhle čeština vidí opravdu zřídka ........ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VOndy1468624023 Odesláno Červen 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 24, 2011 Nikdy nekrmte trolla :D trolololo... http://cultureandcommunication.org/tdm/nmrs/sp1/files/2011/05/75378-TrollFace.png Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferri1468625304 Odesláno Červen 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 24, 2011 W@rn!ng : nevim proč ze mne děláš cikána (osobně mě neznáš a to sem i rád). Tim 5 let sem myslel přirovnání k tvému vyjadřování v této diskusi a ono asi i normálně to nebude žádná sláva co. Na tvůj projev může reagovat asi jenom tajtím http://piv.pivpiv.dk/ .Ale tuto pošahanou diskusi s tebou končím jelikož nechci začínat zbytečný flame.Kdyby ti náhodou připadalo slovo diskuse divný tak sem ti pro jistotu vyhledal tuto stránku http://www.pravidla.cz/hledej.php?SID=o0i5m838tea5fa7k4e8ck3bu96&qr=diskuze Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Červen 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 24, 2011 Warning, už jsem myslel že nejvētší ♥♥♥♥♥ na foru je ultimate, ale jak tak vidim tak si ho nahradil. Pokud to co píšeš myslíš vážne tak nejsi normální. Btw: zvířata mají taky práva ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
canava Odesláno Červen 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 24, 2011 Btw: zvířata mají taky práva ;) jasně že mají, taky proto je po milionech zabíjíme kvůli jejich šťavnatému masu, že ano :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pigi96 Odesláno Červen 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 24, 2011 To jsou užitečná zvířata. :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dunky Odesláno Červen 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 24, 2011 Ano, a to samé platí i pro zvířata :). Je jich tam venku spousta, co by nás snědlo, zabilo nebo si z nás udělalo koberec před noru :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
canava Odesláno Červen 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 24, 2011 no možná se najde pár ohrožených druhů šelem někde v africe, ale nebojím se že by mě nějaký kuře nebo čuník snědl :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deepthroat1468623923 Odesláno Červen 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 24, 2011 canava: Právo na bezbolestnou smrt je taky právo :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dunky Odesláno Červen 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 24, 2011 Když se kuře nasere dělá divy :D :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
canava Odesláno Červen 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 24, 2011 myslím že jatka mají do bezbolestné smrti daleko :D kdyby se zvířata posílala do švýcarska na eutanázii, tak pak to beru :D Dunky: no a nedej bože když se spojí s tím čuníkem, to tu pak máme bratrstvo neohrožených :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.