Panther Odesláno Červen 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 24, 2011 Když se kuře nasere dělá divy :D :lol: viz utok na Sheldona kdyz byl malý...Proto nějaka anglicka nadavka "chicken" vlastne neni nadavka :D :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Červen 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 24, 2011 jasně že mají, taky proto je po milionech zabíjíme kvůli jejich šťavnatému masu, že ano :) Já myslim že je rozdíl mezi psem a prasetem ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deepthroat1468623923 Odesláno Červen 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 24, 2011 Já myslim že je rozdíl mezi psem a prasetem ;) Například ve východní asii ne :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VOndy1468624023 Odesláno Červen 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 24, 2011 A co vznikne kombinací prasete a psa? Paroubek :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Červen 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 24, 2011 Například ve východní asii ne :D Jn, je to smutný - a abych se přiznal, tak je mi to opravdu líto, akorát nevim proč si k tomu dal ten smajl... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
canava Odesláno Červen 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 24, 2011 zvíře jako zvíře.. i u nás v republice najdeš prase jako domácího mazlíčka ;) bylo to kdysi ve zprávách :D jen proto že se pes stal přítelem člověka a kráva ne, neznamená že je budeme vraždit.. kdyby se dějiny vyvíjeli jinak tak jsme si mohli ten vztah vybudovat třeba ke králíkům a psy chovat v klecích na kus žvance :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Červen 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 25, 2011 Warning banned. A mimochodem, nekolik let vlastnim cernou kocku a mam ji rad. A ze bych mel poslednich nekolik let smulu? To fakt ne. Mozna obcas naopak :-) Na tohle rozhodne neni duvod verit - ale nikomu to brat nebudu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nanaki Odesláno Červen 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 25, 2011 Když černou kočku vlatníš, tak ti nosí tolik smůly, až se ta smůla komprimuje a změní ve štěstí. Proto jsi šťastný člověk. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Červen 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 25, 2011 Když černou kočku vlatníš, tak ti nosí tolik smůly, až se ta smůla komprimuje a změní ve štěstí. Proto jsi šťastný člověk. Omg :D, Jinak anonymous, já taky vlastním už několik let kocoura a kdyby mi něco podobnýho udělal z DVD, tak ho prostě nechám být, však by ani nevěděl co udělal :D Rozhodně by mě nikdy nenapadlo vzít nějakýmu zvířeti hlavu a omlátit mu jí o beton, to může napadnout jen psychopata snad, jinak na jak dlouho ma warning ban? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jim Beam Odesláno Červen 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 25, 2011 taky mam kocurka a kdyby mi neco udelal tak se staram o to jestli mu nic neni nez jestli je DVD rozflakany. A kdyz vidim nekoho kdo treba na ulici mlati psa durazne mu vysvetluju ze se mi to nelibi! Cili nazory toho magora sou naprosto zcestny a videt te na ulici jak delas neco podobnyho nedopadl bys dobre.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Červen 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 25, 2011 Jop, já si prostě vůbec nedokážu vysvětlit jak tohle může vůbec někoho napadnout - stojí snad 500,- za to abych stratil někoho koho tu mam už několik let?... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Červen 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 25, 2011 jinak na jak dlouho ma warning ban? Na 30 dni. Hrube poruseni pravidel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danfri Odesláno Červenec 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 6, 2011 W@rn!ng : Vem to takhle psi a kočky jsou zvířata ty bys jim rozbil hu.... , co kdyby jsi byl ty pes nebo kočka a dělali by ti to oni, asi by se ti to moc nelíbilo !! CO??????????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xUltimate Odesláno Srpen 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 1, 2011 A že si zrovna vybral takovouhle super pařbu :D .. My jednou měli křečky.. a někdo dal klec vedle mojí TV a ten chuj si hral s mejma kabelama :D .. naštěstí ty prďolové byli na ty tlusty kabely kratky :D .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mušák Odesláno Srpen 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 24, 2011 Mě pes kdysi roškubal z ovladače dualshoky(Ještě z ps2).Měl jsem doma kámoše, dali jsme si chipsy a jak to bylo mastný tak to okousal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.