wine2 Odesláno Červen 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 24, 2011 Po updatu ze dne 19.5 sem nechal včéra reflashnout xko na lt+1.9 a všechny ostatni hry už zase fachaj,ale když chci hrat COD BO tak to hru rozpozna a když ji chci spustit tak obrazovka jen zčerná. Zkusil sem ji znovu vypalit včetně abgx360 a furt to same. v servisu mi řekli že se jim nikdo s timhle problemem neozval a že by to mělo normalně běžet. poradte prosim chci si zastrilet:cry: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dupenka Odesláno Červenec 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 11, 2011 Cus kdyz CoD a Halo reach mam vysmahnute na DVD ale z PC jsem je smazal musim je stahovat znovu nebo to jde nejak pouzit s toho DVD? :-) Pomocí ImgBurn vytvoříš z DVD na které je hra image, projedeš znova ABGX a vypálíš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 dany_ Odesláno Červenec 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 12, 2011 už sem updatl z 12625 na ten 13xxx a flash mi zustal. a najednou se spustilo cod a vsecho funguje jak ma :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
wine2
Po updatu ze dne 19.5 sem nechal včéra reflashnout xko na lt+1.9 a všechny ostatni hry už zase fachaj,ale když chci hrat COD BO tak to hru
rozpozna a když ji chci spustit tak obrazovka jen zčerná. Zkusil sem ji znovu vypalit včetně abgx360 a furt to same. v servisu mi řekli že se jim
nikdo s timhle problemem neozval a že by to mělo normalně běžet. poradte prosim chci si zastrilet:cry:
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
27 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.