Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Doporučit Televizi

majsnerrik

Otázka

Recommended Posts

• 0

1) rozdil mezi 2ms a 5ms pozna leda superman

2) hdmi kabel ber co nejlevnejsi, ty tzv. 'extra' kabely za 500+ jsou vyhazovani penez

3) doporucil bych kapku pridat a jit do minimalne 40" jestli mas misto, 32'' je zoufale maly :D

muzu napriklad vrele doporucit moji http://www.mall.cz/lcd-televize-uhlopricka-101-107-cm/samsung-le40c550?v=442597

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• 0
1) rozdil mezi 2ms a 5ms pozna leda superman

2) hdmi kabel ber co nejlevnejsi, ty tzv. 'extra' kabely za 500+ jsou vyhazovani penez

3) doporucil bych kapku pridat a jit do minimalne 40" jestli mas misto, 32'' je zoufale maly :D

muzu napriklad vrele doporucit moji http://www.mall.cz/lcd-televize-uhlopricka-101-107-cm/samsung-le40c550?v=442597

S cislem 2 nesouhlasim, uz tu celem dost lidi psalo, ze si koupili levnej hdmi kabel a nefungovalo jim to

Odkaz ke komentáři

• 0

Zdravim budeme kupovat novu TV a stale neviem ci LED alebo plazmu zatial sa mi paci viac plazma uhopriecku ked bude LED tak asi 37 a u plazmy 42 znacku by som asi volil samsung alebo myslite ze je nejaka lepsia ? K TV by som chcel kupit neskorej konzolu. Aky TV by ste doporucili 3D je podla mna zbytocnost a cenovo tak okolo 600e (15000kc) . Co sa tyka rozlisenia tak som sa bavil s jednym kolegom a hovoril ze lepsie bude pre mna HD ready nez FullHD pri pozerani filmou v mensej kvalite sa lepsie na to pozerat a na hry podla man tiez staci len neviem ktori :D

Odkaz ke komentáři

• 0
Zdravim budeme kupovat novu TV a stale neviem ci LED alebo plazmu zatial sa mi paci viac plazma uhopriecku ked bude LED tak asi 37 a u plazmy 42 znacku by som asi volil samsung alebo myslite ze je nejaka lepsia ? K TV by som chcel kupit neskorej konzolu. Aky TV by ste doporucili 3D je podla mna zbytocnost a cenovo tak okolo 600e (15000kc) . Co sa tyka rozlisenia tak som sa bavil s jednym kolegom a hovoril ze lepsie bude pre mna HD ready nez FullHD pri pozerani filmou v mensej kvalite sa lepsie na to pozerat a na hry podla man tiez staci len neviem ktori :D

Ahoj, no tak já bych volil asi určitě plazmu, Když srovnám ps3 na plazmě a na LEDku, tak si nemůžu pomoct ale obraz z plazmy je asi 100x lepší, kontrast, vše prostě nádhera. Co se týče 3D tak je to asi zbytečnost no, ale zase zahrát si třeba takovej Killzone 3 v 3D, tak to musí bejt pecka ..... Je celkem jedno jestli je to HD ready nebo Full HD, já mám HD ready a je to boží s blu ray filmem, ono když od tý TV, sedíš tak 1 a půl, tak nepoznáš vůbec rozdíl mezi Full HD a HD ready... Mozna aj pri pul metru.

Tady mas super TV 127cm HD ready , super kontrast, a ma to jestli se nemylim i 3D :-D :-D

http://www.alza.cz/50-lg-50pw450-d233546.htm#popis

Odkaz ke komentáři

• 0

takze plazmu teda OK no znacku teraz sa pozeram takze teraz dam z coho vyberat :

samsung

http://www.alza.sk/43-samsung-ps43d490-d229470.htm

panasonic

http://www.alza.sk/42-panasonic-viera-tx-p42s30e-d232849.htm

u LG nvm ale tych 42palcu je viac nez dost uz to je velke

Je moc velky rodiel v spotrebe oproti LED ? A favorit je pre mna ten samsung. Este kolega hovoril ze ked staci mensia uhlopiecka 37-42 tak by nebola zla aj ta LEDka ale mne ide o kvalitu obrazu v prvom rade rozlisenie mna nejak nezauima no a velkost TV 42je dost velke. Co myslite ?

Odkaz ke komentáři

• 0

ten panasonic je pekny ale prijde mi kapku drahy

samsung je ok ale priplacis za 3D ktery jestli vyuzijes nevim, navic k nemu musis dokoupit bryle pro kazdyho divaka a kdovi jak je to s 3D a pozorovacima uhlama...

imo je na 3D jeste porad brzo ale zalezi na tobe jak moc ho vyuzijes/chces :)

a 42'' neni velke, velke televize zacinaji na 50" :D (ja mam 40" a je malinka ! :D )

Odkaz ke komentáři

• 0

no 3D neviuzijem ani nehladam takze neni treba a velkost 43'' je viac nez dost v tom pripade by stacila aj http://www.alza.sk/43-samsung-ps43d450-d229469.htm ale keby som chcel asi kvalitny TV tak mozno este tento

http://www.alza.sk/42-panasonic-viera-tx-p42g30e-d232507.htm je drahsi ale asi hodne kvalitny.

Odkaz ke komentáři

• 0
Kdeeeeepaaak pánové :). Vemte si 42" HD Ready a 42" Full HD a pusťte si tam třeba Avatara v 1080p a uvidíte ten rozdíl okamžitě :)

Tak to je jedna z největších blbostí který jsem slyšel,

Pokuď vezmeš obě kupříkladu tedy 107cm jedna HD ready a druhá Full HD s Avatarem v Blu-rayi, tak rozdíl nepoznáš!!! Sám mám Avataru v Blu rayi a pouštěl jsem ho na dvouch televizích 50" jedna samsung Full HD a druha LG hd ready a rozdíl tam vůbec nebyl žádnej...! Když sedíš od TV metr a víc tak to vůbec nemůžeš poznat, čili i když by tam nějaký sebemenší rozdíl byl, tak ti je to stejnak na nic protože nejseš magor aby jsi čuměl na 42" z 50cm.

Takže triwis, bohatě ti stačí HD ready, nějakou teda vyber, mám LG a nemůžu si vůbec stěžovat, ale je jedno jakou. Hlavně plazmu.. Je fakt že víc žerou, jsou jak ústřední topení , ale rozdíl mezi Gran turismem 5 na plazmě a na LEDku je asi jako Iphone srovnávat s Nokii.

Odkaz ke komentáři

• 0

Mám plazmu panasonic tx-p42g10e a je teda pravda že mi hlavně v zimě hezky vyhřeje pokoj :) a spotřebu neřešim stejně ji mám puštěnou cca 0-6h tejdně. Co se HD/FULLHD týče tak pokud budeš pouštět blu ray tak nevim, blu ray mechaniku nemám ale mezi FullHD a HD mkv ripem neni výraznější rozdíl. Dokonce bych řekl že pokud si stáhneš kvalitní HD rip tak okolo těch 8-10Gb tak maji lepší obraz než kdejaký okleštěný FullHD ripy okolo 4Gb. Osobně se snažim stahovat filmy ve fullhd (když už mám fullhd tv tak hlavně pro ten pocit) a v co největší velikosti.

Odkaz ke komentáři

• 0

No a konzolu k tomu asi ked uz budem kupovat tak xbox takze nebude blu rai prehravac.Takze dekujem urcite ste mi pomohli aku TV vybrat :)

Film o velkosti 8-10GB je hodne slusna kvalita a musi sa nanho dobre pozerat :D lepsie ako nejaky co ma 700MB to neviem ako bude na tej TV vyzerat ale uz ked ta TV bude tak budem stahovat v lepsej kvalite.

Odkaz ke komentáři

• 0

jinak nevim jestli ste to slyseli ale uz je i pasivni 3D tv prodavaje lg znacka a ty sou moc dobre zaprve nemusi se tam resit pocet brejli za druhe zadne baterky do brejli to same vyborne pozorovaci uhly a klidne u toho clovek muze lezet proste parada zadna bolest oci

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu