majsnerrik Odesláno Červen 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 24, 2011 Prosimvas mužete mi nekdo poradit dobrou televizi na ktere se hrajou krasne hry ? ( jako je dobrje obraz ) tak do 3-6 tisic diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Ahi Odesláno Červen 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 25, 2011 1) rozdil mezi 2ms a 5ms pozna leda superman 2) hdmi kabel ber co nejlevnejsi, ty tzv. 'extra' kabely za 500+ jsou vyhazovani penez 3) doporucil bych kapku pridat a jit do minimalne 40" jestli mas misto, 32'' je zoufale maly :D muzu napriklad vrele doporucit moji http://www.mall.cz/lcd-televize-uhlopricka-101-107-cm/samsung-le40c550?v=442597 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 magnum Odesláno Červen 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 25, 2011 1) rozdil mezi 2ms a 5ms pozna leda superman2) hdmi kabel ber co nejlevnejsi, ty tzv. 'extra' kabely za 500+ jsou vyhazovani penez 3) doporucil bych kapku pridat a jit do minimalne 40" jestli mas misto, 32'' je zoufale maly :D muzu napriklad vrele doporucit moji http://www.mall.cz/lcd-televize-uhlopricka-101-107-cm/samsung-le40c550?v=442597 S cislem 2 nesouhlasim, uz tu celem dost lidi psalo, ze si koupili levnej hdmi kabel a nefungovalo jim to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Ahi Odesláno Červen 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 25, 2011 S cislem 2 nesouhlasim, uz tu celem dost lidi psalo, ze si koupili levnej hdmi kabel a nefungovalo jim to tak reklamovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dunky Odesláno Červen 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 25, 2011 Já mám doma 3 za 125,- a fungujou všechny :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 AnarkiSKW Odesláno Červen 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 25, 2011 Já mám doma 3 za 125,- a fungujou všechny :) :D:D:D všecko dráhý nejni dobrý to sou samý pozlacený koncovky a ruzný jiný nesmysli a divenice že to nejde.Taky sem koupil na burze 2 kousky za kilčo a pán mi k tomu přidal psxko bez kabeláže :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Trewis Odesláno Červen 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 26, 2011 Zdravim budeme kupovat novu TV a stale neviem ci LED alebo plazmu zatial sa mi paci viac plazma uhopriecku ked bude LED tak asi 37 a u plazmy 42 znacku by som asi volil samsung alebo myslite ze je nejaka lepsia ? K TV by som chcel kupit neskorej konzolu. Aky TV by ste doporucili 3D je podla mna zbytocnost a cenovo tak okolo 600e (15000kc) . Co sa tyka rozlisenia tak som sa bavil s jednym kolegom a hovoril ze lepsie bude pre mna HD ready nez FullHD pri pozerani filmou v mensej kvalite sa lepsie na to pozerat a na hry podla man tiez staci len neviem ktori :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Wikin Odesláno Červen 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 26, 2011 Zdravim budeme kupovat novu TV a stale neviem ci LED alebo plazmu zatial sa mi paci viac plazma uhopriecku ked bude LED tak asi 37 a u plazmy 42 znacku by som asi volil samsung alebo myslite ze je nejaka lepsia ? K TV by som chcel kupit neskorej konzolu. Aky TV by ste doporucili 3D je podla mna zbytocnost a cenovo tak okolo 600e (15000kc) . Co sa tyka rozlisenia tak som sa bavil s jednym kolegom a hovoril ze lepsie bude pre mna HD ready nez FullHD pri pozerani filmou v mensej kvalite sa lepsie na to pozerat a na hry podla man tiez staci len neviem ktori :D Ahoj, no tak já bych volil asi určitě plazmu, Když srovnám ps3 na plazmě a na LEDku, tak si nemůžu pomoct ale obraz z plazmy je asi 100x lepší, kontrast, vše prostě nádhera. Co se týče 3D tak je to asi zbytečnost no, ale zase zahrát si třeba takovej Killzone 3 v 3D, tak to musí bejt pecka ..... Je celkem jedno jestli je to HD ready nebo Full HD, já mám HD ready a je to boží s blu ray filmem, ono když od tý TV, sedíš tak 1 a půl, tak nepoznáš vůbec rozdíl mezi Full HD a HD ready... Mozna aj pri pul metru. Tady mas super TV 127cm HD ready , super kontrast, a ma to jestli se nemylim i 3D :-D :-D http://www.alza.cz/50-lg-50pw450-d233546.htm#popis Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Ahi Odesláno Červen 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 26, 2011 moje doporuceni by bylo samsung, ne 3D, co nejvetsi (50 klidne jestli mas misto), Full HD jestli chces koukat na 1080p (bluray), jestli ne tak staci HD ready Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Trewis Odesláno Červen 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 27, 2011 takze plazmu teda OK no znacku teraz sa pozeram takze teraz dam z coho vyberat : samsung http://www.alza.sk/43-samsung-ps43d490-d229470.htm panasonic http://www.alza.sk/42-panasonic-viera-tx-p42s30e-d232849.htm u LG nvm ale tych 42palcu je viac nez dost uz to je velke Je moc velky rodiel v spotrebe oproti LED ? A favorit je pre mna ten samsung. Este kolega hovoril ze ked staci mensia uhlopiecka 37-42 tak by nebola zla aj ta LEDka ale mne ide o kvalitu obrazu v prvom rade rozlisenie mna nejak nezauima no a velkost TV 42je dost velke. Co myslite ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Ahi Odesláno Červen 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 27, 2011 ten panasonic je pekny ale prijde mi kapku drahy samsung je ok ale priplacis za 3D ktery jestli vyuzijes nevim, navic k nemu musis dokoupit bryle pro kazdyho divaka a kdovi jak je to s 3D a pozorovacima uhlama... imo je na 3D jeste porad brzo ale zalezi na tobe jak moc ho vyuzijes/chces :) a 42'' neni velke, velke televize zacinaji na 50" :D (ja mam 40" a je malinka ! :D ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Trewis Odesláno Červen 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 27, 2011 no 3D neviuzijem ani nehladam takze neni treba a velkost 43'' je viac nez dost v tom pripade by stacila aj http://www.alza.sk/43-samsung-ps43d450-d229469.htm ale keby som chcel asi kvalitny TV tak mozno este tento http://www.alza.sk/42-panasonic-viera-tx-p42g30e-d232507.htm je drahsi ale asi hodne kvalitny. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Ahi Odesláno Červen 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 27, 2011 tak v tom pripade ber ten samsung, myslim ze budes spokojeny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dunky Odesláno Červen 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 27, 2011 No Nevím nevím ten Samsung je HD Ready tedy rozlišení 1024 x 768 bodů, což se mi pro 42" zdá ukrutně málo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Trewis Odesláno Červen 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 27, 2011 ukrutne malo :D no nevim zatial som pocul len nazori ze rodiel medzi HD a FullHD sa hlada lupou a to mi neni treba stale sa na to pozera dost dobre.Ale velmi sa mi paci ten Panasonic uvidim co nato povedia doma ci chcu usetrit alebo kvalitnu TV Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dunky Odesláno Červen 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 27, 2011 Kdeeeeepaaak pánové :). Vemte si 42" HD Ready a 42" Full HD a pusťte si tam třeba Avatara v 1080p a uvidíte ten rozdíl okamžitě :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Wikin Odesláno Červen 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 27, 2011 Kdeeeeepaaak pánové :). Vemte si 42" HD Ready a 42" Full HD a pusťte si tam třeba Avatara v 1080p a uvidíte ten rozdíl okamžitě :) Tak to je jedna z největších blbostí který jsem slyšel, Pokuď vezmeš obě kupříkladu tedy 107cm jedna HD ready a druhá Full HD s Avatarem v Blu-rayi, tak rozdíl nepoznáš!!! Sám mám Avataru v Blu rayi a pouštěl jsem ho na dvouch televizích 50" jedna samsung Full HD a druha LG hd ready a rozdíl tam vůbec nebyl žádnej...! Když sedíš od TV metr a víc tak to vůbec nemůžeš poznat, čili i když by tam nějaký sebemenší rozdíl byl, tak ti je to stejnak na nic protože nejseš magor aby jsi čuměl na 42" z 50cm. Takže triwis, bohatě ti stačí HD ready, nějakou teda vyber, mám LG a nemůžu si vůbec stěžovat, ale je jedno jakou. Hlavně plazmu.. Je fakt že víc žerou, jsou jak ústřední topení , ale rozdíl mezi Gran turismem 5 na plazmě a na LEDku je asi jako Iphone srovnávat s Nokii. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Freeze Odesláno Červen 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 27, 2011 Mám plazmu panasonic tx-p42g10e a je teda pravda že mi hlavně v zimě hezky vyhřeje pokoj :) a spotřebu neřešim stejně ji mám puštěnou cca 0-6h tejdně. Co se HD/FULLHD týče tak pokud budeš pouštět blu ray tak nevim, blu ray mechaniku nemám ale mezi FullHD a HD mkv ripem neni výraznější rozdíl. Dokonce bych řekl že pokud si stáhneš kvalitní HD rip tak okolo těch 8-10Gb tak maji lepší obraz než kdejaký okleštěný FullHD ripy okolo 4Gb. Osobně se snažim stahovat filmy ve fullhd (když už mám fullhd tv tak hlavně pro ten pocit) a v co největší velikosti. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Trewis Odesláno Červen 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 27, 2011 No a konzolu k tomu asi ked uz budem kupovat tak xbox takze nebude blu rai prehravac.Takze dekujem urcite ste mi pomohli aku TV vybrat :) Film o velkosti 8-10GB je hodne slusna kvalita a musi sa nanho dobre pozerat :D lepsie ako nejaky co ma 700MB to neviem ako bude na tej TV vyzerat ale uz ked ta TV bude tak budem stahovat v lepsej kvalite. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 jaccomo Odesláno Červen 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 27, 2011 jinak nevim jestli ste to slyseli ale uz je i pasivni 3D tv prodavaje lg znacka a ty sou moc dobre zaprve nemusi se tam resit pocet brejli za druhe zadne baterky do brejli to same vyborne pozorovaci uhly a klidne u toho clovek muze lezet proste parada zadna bolest oci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Ahi Odesláno Červen 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 27, 2011 Full HD vyuzijes jen kdyz mas nejaky zdroj 1080p signalu coz je dneska jenom bluray prehravac nebo maximalne nejaka nabusenejsi kamera / mobil ciste na konzoli/normalni TV staci HD ready Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
majsnerrik
Prosimvas mužete mi nekdo poradit dobrou televizi na ktere se hrajou krasne hry ? ( jako je dobrje obraz )
tak do 3-6 tisic diky
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
45 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.