Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

portal 2 pres hamachi


jirkahns

Recommended Posts

Pripoj se na hamachi. Zkuste si vzajemne ping. Vypnete firewally (Win atd.), pripadne ruzna zhovadila bezpecnostni centra, co muzou fungovat jako firewall. A pak ve hre 1 nastartuje mapu a druhy se behem loadingu musi pres connect a IP pripojit. Je treba v nastaveni Portalu povolit konzoli a startovat ty mapy a pripojovat se z konzole.

Prikazy do konzole a nazvy map najdes na googlu. Treba http://www.google.cz/search?sourceid=chrome&ie=UTF-8&q=portal+2+hamachi+console (hned prvni link).

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Nejdřív si musíš zprovoznit consoly v portalu .. to uděláš tak, že soubor portal2.exe kde máš portal 2 přepíšeš na portal2.exe -console (pokud tam .exe nevidíš tak to prostě ignoruj) Potom zapnout Hamachi, vytvořit nebo se připojit do místnosti. Potom si jeden, ten co nebude zakládat mapy skopíruje Ip toho druhého přez hamachi (prostě kliknou pravým a dát kopírovat).... pak už jen zapnete hru, vyberete si mapu např tady http://problemvssolution.tumblr.com/post/4768129582 (ty mapy jdou po sobě jak mají jít) a pak jeden napiše map [název mapy] a až uvidí že se mu hra načítá tak druhý napíše connect [ip co zkopíroval] . (Pro ty chytřejší, to [] tam být nemá ) a pak už hrajete a takhle zakládáte jednu mapu za druhou. Doporučuje skype nebo cokoliv pro domluvu a hlavně ať se vám dobře připojuje do hry :D .

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu