rada Odesláno Září 18, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 18, 2007 má to cenu stahovat????? mám fup tak šetřím každý gigabajt. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sun Odesláno Září 18, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 18, 2007 Já jsem se na to hodně těšil, ale recenze vyznívají zatím bohužel spíše špatně... :cry: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
D4X Odesláno Září 18, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 18, 2007 musim rict ze docela rad hraju hry tohoto typu ale DD:T me vubec nechytlo... spis me to odradilo uz pri vyberu postavy ktery mi trval tak pul hodiny nez sem to prelouskal abych si udelal aspon trochu dobrou postavu... vubec me nechytla... nevim... ja bych to znova nestahl :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PetraGTC Odesláno Září 19, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 19, 2007 Aspoň vím že to nemám kupovat :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
metuj Odesláno Září 19, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 19, 2007 Aspoň vím že to nemám kupovat :) Tohle asi opravdu ne. Jsem velky fanda RPG tahovek, ale ani me to nejak nechytlo. Je to zdlouhave, grafika takova nijaka, efekty veskere zadne, motivace k hrani mala:-( Johanka z Arku je mnohem lepsi;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.