Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Fight Night Champion

Myokard

Otázka

10 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0

Možná to bude tím,že musíš vyhrávat :-).Já moc world championship nehraju,protože je to nespravedlivý jsou velký rozdíly mezi rnk kterej jde koupit za reálný prachy a úplná lama ti v poho nandá.Rád si s tebou zahraju v neděli mám cely den.

Myokard:Jestli se nepletu tak za ty xp body můžeš kupovat rúzný vylepšení jako je stamina,síla... tam jak vylepšuješ boxera dáš r1 na další záložku a tam to je.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• 0

Nejvíc hraju head to head sice jsem něco málo v mínusu,ale baví mě to.V championship jsem v sice plusu,ale zas mě to moc nebaví,protože tam jsou nevyrovnaný síly.

Hru jsem koupil v den vydání a už druhý den měli soupeři ovr 90 a víc což nejde uhrát,ale jedině koupit a to mě štvalo,protože tě doslova umlátí sebevětší lama.Řešil jsem to tak že jsem s nima prostě nehrál a při výběru boxera jsem hru opustil.

Taky je nefér,že když někdo prohrává a vyskočí ze hry tak ti to(většinou) nezapočítá bod.

Jinak stejně jako FN4 je to hra kterou hraju pořád a občas jí proložím nějakou jinou hrou :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu