Myokard Odesláno Červen 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 25, 2011 Nevíte někdo, proč jsem se zasekl v online hrani na levelu 220/220 a nemuzu dal zlepsovat svyho bijce??? Prosim o radu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Myokard Odesláno Červen 27, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 27, 2011 to nikdo nehrajete fight night??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Tusken Odesláno Červen 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 29, 2011 no lebo taký je limit nevidíš že si dosiahol najviac zato tam je 220/220, nemôžeš mať všetko full Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Myokard Odesláno Červen 30, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 30, 2011 tak to je na ♥♥♥♥♥, proc teda dal sbiram xp body??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Frantis18 Odesláno Leden 13, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 13, 2012 Zdravim, jak mam zvysovat svuj boxer level v world championship.. Moje skore je momentalne 32-62-30 KO.. a level porad 1 :/.. kdyby chtel nekdo boxnout tak nick je: frantis18. THX:!: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 wencaCZE Odesláno Leden 14, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 14, 2012 Možná to bude tím,že musíš vyhrávat :-).Já moc world championship nehraju,protože je to nespravedlivý jsou velký rozdíly mezi rnk kterej jde koupit za reálný prachy a úplná lama ti v poho nandá.Rád si s tebou zahraju v neděli mám cely den. Myokard:Jestli se nepletu tak za ty xp body můžeš kupovat rúzný vylepšení jako je stamina,síla... tam jak vylepšuješ boxera dáš r1 na další záložku a tam to je. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Frantis18 Odesláno Leden 14, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 14, 2012 Jojo to vim kde se vylepsuje boxer uz ho mam na 86.. ale je to tezky no kdyz na me porad chodej boxeri s vetsim overallem kolem 90.. A co hrajes kdyz ne championship?.. Head to head nebo legacy? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 wencaCZE Odesláno Leden 14, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 14, 2012 Nejvíc hraju head to head sice jsem něco málo v mínusu,ale baví mě to.V championship jsem v sice plusu,ale zas mě to moc nebaví,protože tam jsou nevyrovnaný síly. Hru jsem koupil v den vydání a už druhý den měli soupeři ovr 90 a víc což nejde uhrát,ale jedině koupit a to mě štvalo,protože tě doslova umlátí sebevětší lama.Řešil jsem to tak že jsem s nima prostě nehrál a při výběru boxera jsem hru opustil. Taky je nefér,že když někdo prohrává a vyskočí ze hry tak ti to(většinou) nezapočítá bod. Jinak stejně jako FN4 je to hra kterou hraju pořád a občas jí proložím nějakou jinou hrou :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Frantis18 Odesláno Leden 14, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 14, 2012 No jasne no ja jsem si taky teda koupil vylepseni, ale jen kvuli tomu ze uz jsem byl uz nepricetne nastvanej ze porad prohravam a ze vsichni maj tak silny boxery :).. Tak vyborne zitra si muzeme klidne zahrat head to head jestli budes chtit;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 wencaCZE Odesláno Leden 14, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 14, 2012 Jasný můžem dát i s vlastníma boxerama.Já jsem nakonec taky něco málo přikoupil,protože to jinak nešlo a o to jim v EA šlo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Frantis18 Odesláno Leden 15, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 15, 2012 Ok.. pridej si me teda nick mam frantis18.. a domluvime se na nejakym rozumnym case Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Myokard
Nevíte někdo, proč jsem se zasekl v online hrani na levelu 220/220 a nemuzu dal zlepsovat svyho bijce??? Prosim o radu...
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
10 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.