Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Prosím o radu

DEniso

Otázka

4 odpovědi na tuto otázku

Recommended Posts

• 0
Včera jsem si koupil x box slim a jak spustím nějaký film??? POřád mi to píše, že se musím připojit na x box live... A to si musím zaplatit ten účet jinak mi ty filmy nepůjdou??

Snažíš se spustit film ve formátu .avi na který nemáš v xboxu nainstalované kodeky . Ty se dají nainstalovat jedině tím způsobem , že se po pokusu o spuštění a připojení stáhnou z live . Když máš nový xbox , tak si ještě GOLD účet nemusíš kupovat - dostaneš ho při registraci 3 x na měsíc zdarma . Potom si kodeky bez problémů stáhneš .

Návod na registraci máš zde :

http://console-forum.net/tema/97776-faq-xbox-live-zeptej-se-dostanes-odpoved

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• 0
A když se přihlásím na LIVE a pak 10/7 vyjde fleš na slima a přehrajou mi softwer tak se asi nestane nic ne?? Po netu hrát nemusím stačí když stáhnu codeky pak vypojím sítový kabel a mám klid ne??

Potom už se ti flešnutí xboxu nezruší . To platí jen pro ty , kteří už mají xbox flešnutý a dají si nový DB ( ten to způsobí ) - viz :

http://console-forum.net/tema/119565-neupdatovat-na-dashboard-2-0-13142-0-alebo-2-0-13141-0-nespusti-ziadnu-palenku

Když už budeš mít nový DB a teprve potom si budeš nechávat xbox flashovat - tak se tě to netýká .

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu