DEniso Odesláno Červen 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 26, 2011 Včera jsem si koupil x box slim a jak spustím nějaký film??? POřád mi to píše, že se musím připojit na x box live... A to si musím zaplatit ten účet jinak mi ty filmy nepůjdou?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 toro Odesláno Červen 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 26, 2011 Včera jsem si koupil x box slim a jak spustím nějaký film??? POřád mi to píše, že se musím připojit na x box live... A to si musím zaplatit ten účet jinak mi ty filmy nepůjdou?? Snažíš se spustit film ve formátu .avi na který nemáš v xboxu nainstalované kodeky . Ty se dají nainstalovat jedině tím způsobem , že se po pokusu o spuštění a připojení stáhnou z live . Když máš nový xbox , tak si ještě GOLD účet nemusíš kupovat - dostaneš ho při registraci 3 x na měsíc zdarma . Potom si kodeky bez problémů stáhneš . Návod na registraci máš zde : http://console-forum.net/tema/97776-faq-xbox-live-zeptej-se-dostanes-odpoved Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 DEniso Odesláno Červen 26, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 26, 2011 A když se přihlásím na LIVE a pak 10/7 vyjde fleš na slima a přehrajou mi softwer tak se asi nestane nic ne?? Po netu hrát nemusím stačí když stáhnu codeky pak vypojím sítový kabel a mám klid ne?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 toro Odesláno Červen 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 26, 2011 A když se přihlásím na LIVE a pak 10/7 vyjde fleš na slima a přehrajou mi softwer tak se asi nestane nic ne?? Po netu hrát nemusím stačí když stáhnu codeky pak vypojím sítový kabel a mám klid ne?? Potom už se ti flešnutí xboxu nezruší . To platí jen pro ty , kteří už mají xbox flešnutý a dají si nový DB ( ten to způsobí ) - viz : http://console-forum.net/tema/119565-neupdatovat-na-dashboard-2-0-13142-0-alebo-2-0-13141-0-nespusti-ziadnu-palenku Když už budeš mít nový DB a teprve potom si budeš nechávat xbox flashovat - tak se tě to netýká . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 DEniso Odesláno Červen 26, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 26, 2011 Supr už to jde děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
DEniso
Včera jsem si koupil x box slim a jak spustím nějaký film??? POřád mi to píše, že se musím připojit na x box live... A to si musím zaplatit ten účet jinak mi ty filmy nepůjdou??
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
4 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.