DEniso Odesláno Červen 26, 2011 Nahlásit Odesláno Červen 26, 2011 Včera jsem si koupil x box slim a jak spustím nějaký film??? POřád mi to píše, že se musím připojit na x box live... A to si musím zaplatit ten účet jinak mi ty filmy nepůjdou?? Citovat
0 toro Odesláno Červen 26, 2011 Nahlásit Odesláno Červen 26, 2011 Včera jsem si koupil x box slim a jak spustím nějaký film??? POřád mi to píše, že se musím připojit na x box live... A to si musím zaplatit ten účet jinak mi ty filmy nepůjdou?? Snažíš se spustit film ve formátu .avi na který nemáš v xboxu nainstalované kodeky . Ty se dají nainstalovat jedině tím způsobem , že se po pokusu o spuštění a připojení stáhnou z live . Když máš nový xbox , tak si ještě GOLD účet nemusíš kupovat - dostaneš ho při registraci 3 x na měsíc zdarma . Potom si kodeky bez problémů stáhneš . Návod na registraci máš zde : http://console-forum.net/tema/97776-faq-xbox-live-zeptej-se-dostanes-odpoved Citovat
0 DEniso Odesláno Červen 26, 2011 Autor Nahlásit Odesláno Červen 26, 2011 A když se přihlásím na LIVE a pak 10/7 vyjde fleš na slima a přehrajou mi softwer tak se asi nestane nic ne?? Po netu hrát nemusím stačí když stáhnu codeky pak vypojím sítový kabel a mám klid ne?? Citovat
0 toro Odesláno Červen 26, 2011 Nahlásit Odesláno Červen 26, 2011 A když se přihlásím na LIVE a pak 10/7 vyjde fleš na slima a přehrajou mi softwer tak se asi nestane nic ne?? Po netu hrát nemusím stačí když stáhnu codeky pak vypojím sítový kabel a mám klid ne?? Potom už se ti flešnutí xboxu nezruší . To platí jen pro ty , kteří už mají xbox flešnutý a dají si nový DB ( ten to způsobí ) - viz : http://console-forum.net/tema/119565-neupdatovat-na-dashboard-2-0-13142-0-alebo-2-0-13141-0-nespusti-ziadnu-palenku Když už budeš mít nový DB a teprve potom si budeš nechávat xbox flashovat - tak se tě to netýká . Citovat
0 DEniso Odesláno Červen 26, 2011 Autor Nahlásit Odesláno Červen 26, 2011 Supr už to jde děkuji Citovat
Otázka
DEniso
Včera jsem si koupil x box slim a jak spustím nějaký film??? POřád mi to píše, že se musím připojit na x box live... A to si musím zaplatit ten účet jinak mi ty filmy nepůjdou??
4 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.