Panther Odesláno Červen 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 26, 2011 Takže než jsem se rozkoukal nestihl jsem se zapsat do pětice kupujicich tuhle hru (pod vedením Nicca) a proto bych chtel sehnat dalsi 4 lidi kdo to také nestihli. Cena za slot 152kč. ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- S skládaním se na hru už mám zkušenosti viz můj PSN club (který jsem nakonec rozpustil kvuli prechodu na CFW) Domluva je nejlepsi na skype protoze tam muzou byt vsichni v jedne diskuzi a já tam mám možnost mluvit/psát ke všem zároveň. jinak kdo to nezná- domluví se pět lidi pošle se to někomu na ucet v tomto pripade me a ten to zaplati,da login na ucet ostatnim,ostatni stahnou a uz se jen hraje :) Seznam: Panther NFS (zaplaceno) Dweight NFS (přijata platba) Kasal NFS Phoenix993 NFS (přijata platba) Dada NFS (Náhradník Meesha) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dweight Odesláno Červen 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 26, 2011 zdar,napiš si mě,ale mohu až kolem 5.7,ted letim do španělska... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kasal Odesláno Červen 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 26, 2011 du do toho :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nexikar Odesláno Červen 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 26, 2011 chceš koupim infamous2 a nfs? oboje? a kolik za to? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacz Odesláno Červen 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 26, 2011 Taky bych měl zájem o oboje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Panther Odesláno Červen 27, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 27, 2011 cenu tam mate nicmene na oboje nemam takze se prizpusobim podle toho kolik bude chtit NFS a kolik lidi zas inFamous tak jeste ty co nenapsali co chteji napiste co byste radsi a ja vam rozeslu cislo uctu :) chci to mit co nejdriv a myslim ze vy taky :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacz Odesláno Červen 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 27, 2011 Mě je to jedno.Já se přizpůsobím.Bral bych obě dvě,takže ta co se vybere tu beru.Příště třeba vyjde ta druhá:). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Panther Odesláno Červen 27, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 27, 2011 Víceméně co tu vidim az na kasala (nenapsal co chce) jsou vsichni pro tak tedy mažu možnost inFamous 2 a cekam uz jen na potvrzeni od Kasal ze opravdu ma zajem a poslu vsem cislo uctu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
phoenix933 Odesláno Červen 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 27, 2011 kdyby zajem nemel, tak mas nahradnika ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nexikar Odesláno Červen 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 27, 2011 Mě si smázni, já leda obě hry. ale dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Panther Odesláno Červen 27, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 27, 2011 Takže vsichni pro NFS! rozeslany cisla uctu / do zpravy pro prijemce napiste svuj CF nick Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Panther Odesláno Červen 28, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 28, 2011 Od třech už to mám a během zítřka májí přijít poslední platby tzn jeste zitra bych vam dal login ;) Od vsech uz mam penize ted tvorim ucet a kupuji hru! // Odeslán login a teď doufám že budete spokojeni zahrajeme si spolu někdy online a dáte mi iTrader ! :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
phoenix933 Odesláno Červen 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 29, 2011 máš ho tam... určitě rád zahraju, ale až někdy časem... teď mastím Killzone 3 :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.