Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

koupě NFS Hot Pursuit 5/5

Panther

Recommended Posts

Takže než jsem se rozkoukal nestihl jsem se zapsat do pětice kupujicich tuhle hru (pod vedením Nicca)

a proto bych chtel sehnat dalsi 4 lidi kdo to také nestihli.

Cena za slot 152kč.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

S skládaním se na hru už mám zkušenosti viz můj PSN club (který jsem nakonec rozpustil kvuli prechodu na CFW)

Domluva je nejlepsi na skype protoze tam muzou byt vsichni v jedne diskuzi a já tam mám možnost mluvit/psát ke všem zároveň.

jinak kdo to nezná- domluví se pět lidi pošle se to někomu na ucet v tomto pripade me a ten to zaplati,da login na ucet ostatnim,ostatni stahnou a uz se jen hraje :)

Seznam:

Panther NFS (zaplaceno)

Dweight NFS (přijata platba)

Kasal NFS

Phoenix993 NFS (přijata platba)

Dada NFS

(Náhradník Meesha)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

cenu tam mate nicmene na oboje nemam takze se prizpusobim podle toho kolik bude chtit NFS a kolik lidi zas inFamous

tak jeste ty co nenapsali co chteji napiste co byste radsi a ja vam rozeslu cislo uctu :) chci to mit co nejdriv a myslim ze vy taky :)

Odkaz ke komentáři

Od třech už to mám a během zítřka májí přijít poslední platby tzn jeste zitra bych vam dal login ;)

Od vsech uz mam penize ted tvorim ucet a kupuji hru!

// Odeslán login a teď doufám že budete spokojeni zahrajeme si spolu někdy online a dáte mi iTrader ! :)

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu