koreko Odesláno Červen 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 26, 2011 Zdar..chtel bych se zeptat jestli jde abych se dival na videa na netu,divat na youtube popr poslouchat hudbu..diky:arrow::arrow::arrow::roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 nodobre Odesláno Červen 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 26, 2011 Videa na YT mozes pozerat cez gotube :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Martin2412 Odesláno Červen 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 26, 2011 Ano youtube jde, ale přehrávat videa nebo hudbu na netu nejde protože PSP nemá flash player a ten tam nijak nejde dát. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 koreko Odesláno Červen 26, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 26, 2011 ja tam mam akisi flash player...a co je to YT?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 nodobre Odesláno Červen 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 26, 2011 YT = youtube :D A PSP inak ma flash player ale stary :D ma flash player 6 :D Aj v recovery menu sa mi zda ze je :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Pepin21 Odesláno Červen 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 26, 2011 A kde je YT? PLS, nemůžu ho najít, mám PSP 3004PB 6.35 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 NikeMaster Odesláno Červen 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 26, 2011 tak to je dobre PSPTUBE na videa ne ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Pepin21 Odesláno Červen 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 26, 2011 Ale kde to je? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 pigi96 Odesláno Červen 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 26, 2011 http://psp.novinky.org/view.php?cisloclanku=2009040001 Příště :google: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 koreko Odesláno Červen 27, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 27, 2011 jak mi to psps tube pomuze??pude to??mam Fatko 5.03 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 krisa Odesláno Červen 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 27, 2011 psptube je stare nefunguje je to aplikace a zapina se ve hrach a dava se do psp/game new:http://dl.qj.net/psp/homebrew-applications/gotube-v12.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 koreko Odesláno Červen 28, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 28, 2011 a pomoze mne to stim neak?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 krisa Odesláno Červen 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 28, 2011 S čím přesně? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 koreko Odesláno Červen 29, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 29, 2011 z divanim na videa(na internetu) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Martin2412 Odesláno Červen 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 29, 2011 No jak už jsem jednou psal sledování videa (na internetu) není na PSP technicky možné, protože PSP nemá flash player (respektive má, ale starý a není přizpůsobený pro dnešní internetové stránky) a jak už ti tu někteří psali, tak na youtube zkus psptube, jestli ti bude fungovat (o čemž pochybuji, občas funguje, ale většinou moc ne). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
koreko
Zdar..chtel bych se zeptat jestli jde abych se dival na videa na netu,divat na youtube popr poslouchat hudbu..diky:arrow::arrow::arrow::roll:
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
14 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.