Nedávno jsem se rozhod, že si změním PSP, nahodím nějaké ty pluginy atd. Prostě si ho vylepšim. Tak Jedu klasicky =>console-forum.net/PSP/PSP Tutoriály/Zoznam tutoriálov pre PSP a zde jsem používal odkaz Užitečné programy a pluginy na psp .
Ale problém je v tom, že najednou mě to tam nechce pustit. Otevřu to (i přihlášenej - účet je aktivní) a objeví se mi zpráva v Bulletinu:
[h=2]zpráva vBulletinu[/h]Nerdis, nemáte oprávnění k přístupu na tuto stránku. To může být z následujících důvodů:
Váš uživatelský účet nemá dostatečná oprávnění k přístupu na tuto stránku. Pokoušíte se upravovat příspěvek nekoho jiného, přistupovat k administrátorským fukcím nebo do jiných částí systému?
Pokud se pokoušíte zaslat příspěvek, je možné že administrátor zablokoval váš uživatelský účet nebo ještě není aktivován. V případě dalších problému nás kontaktujte Prosím, neví někdo, co s tím? Ta stránka nejde? Nebo je to problém ze strany administrátora? Předem děkuji Nerdis
Otázka
Nerdis
Zdarec.
Nedávno jsem se rozhod, že si změním PSP, nahodím nějaké ty pluginy atd. Prostě si ho vylepšim. Tak Jedu klasicky =>console-forum.net/PSP/PSP Tutoriály/Zoznam tutoriálov pre PSP a zde jsem používal odkaz Užitečné programy a pluginy na psp .
Ale problém je v tom, že najednou mě to tam nechce pustit. Otevřu to (i přihlášenej - účet je aktivní) a objeví se mi zpráva v Bulletinu:
[h=2]zpráva vBulletinu[/h]Nerdis, nemáte oprávnění k přístupu na tuto stránku. To může být z následujících důvodů:
V případě dalších problému nás kontaktujte
Prosím, neví někdo, co s tím? Ta stránka nejde? Nebo je to problém ze strany administrátora?
Předem děkuji
Nerdis
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.