Sibrand Odesláno Červen 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 26, 2011 Zdravim, jak to tak bývá, tak v létě moc dobrých nových her nevychází. Nemůžete mě, nebo ostatním někdo doporučit nějákou pořádnou pecku? Buďto starší, nebo nějákou o které víte, že během léta vyjde. Nemyslim to tak že propařim léto, ale když se najde nějáká ta volná chvíle...:cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Červen 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 26, 2011 Je to věc vkusu, já plánuju hlavně brutální splitscreen pařby z kámošema ve čtyřech na Halo a CoD (MW1,MW2). Jinak pokud chceš nějakou zábavu sám pro sebe tak si zahraj třeba splinter cell nebo just cause 2 (který jak vidím tak už máš). A pokud chceš nějakou šílenou kravinku tak třeba Team Fortress 2 (The Orange Box), nebo skus Duke Nukem Forever, není to úplná paráda, ale např. mě to stačí dostatečně :) A pokud chceš zombie drtičky tak L4D, Dead Rising, taky dobrej způsob jak prožít léto :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dlaha Odesláno Červen 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 26, 2011 Já teď nedávno dohrál třeba Dead Space 2, což je rozhodně série, kterou bych doporučil (jen když jsem to spustil párkrát v jednu hodinu ráno, tak jsem nevydržel dál, než k dalšímu savepointu :)). Jinak přes léto asi pořádně vyzkouším headset, co mám nově, a zkusím nějakou kooperaci, Portal 2, F3AR, L4D, nebo něco takovýho. Jen nikdo z mých kamarádu nechce za live platit, tak budu muset někoho najít :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sibrand Odesláno Červen 26, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 26, 2011 Nad F3AR sem taky přemýšlel, kdyžtak se pak dohodnem na to CO-OPu. Asi zkusim i ten L4D a ten Orange box. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Červen 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 26, 2011 Hm ale Team Fortress 2 je dobrej na PC, ale na konzolích stojí zaprd (mēl jsem origo na všechny 3 platformy) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Silas Odesláno Červen 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 26, 2011 Na delší hraní třeba Mass Effect, na pobavení Dead Rising (vyrobit si kulometnej vozíček nebo elektrickej zorbing skrz zombíky je boží), pro dva třeba Splinter Cell, LEGO série nebo auta jako Split Second... Já prázdniny taky nějak hodlám "propařit", snad se dostanu na Live :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
forWhat? Odesláno Červen 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 26, 2011 Koukam ze tu jeste neni zminene Borderlands tak pokud si nehral urcite doporucuji ,je to obri hra ktera zabavi na desitky hodin kvalitni zabavy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sibrand Odesláno Červen 26, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 26, 2011 JJ Borderlands jsem sice hrál, ale jenom sám, takže bych mohl zkusit CO-OP, prej je dost dobrej. Jinak jsem se chtěl zeptat, jestli je dobrej L.A. Noire? Slyšel jsem, že prej taky zabaví na dlouhou dobu :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dlaha Odesláno Červen 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 27, 2011 L.A.Noire je v pohodě, právě to mám rozjetý a je to něco jinýho a je to fajn. Jestli umíš dobře anglicky, rozhodně do toho jdi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Červen 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 27, 2011 Jop, jinak pokud hraješ i na PC tak si zahraj Crysis 1 a Crysis Warhead, All Points Bulletin, BF2 nebo Minecraft :D Jinak je tu ještě pár dalších peckovejch her na xbox, např. Trials HD, Hydro Thunder (arkádovky) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Butterflyy14 Odesláno Červen 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 27, 2011 tak hlavne bych sel o prazdninach ven =D to je nejlepsi hra =D jinak bych si koupil treba nejaky RPG (v xku se moc nevyznam) ale koupil bych FABLE II, III... novej Dungeon Siege III a ze strilecek asi HALO... (to si asi hral mno) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bargud Odesláno Červen 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 27, 2011 Kdepak ven...:D , taky hodlám prázdniny propařit... Tak já bych raději otevřel okno a doporučil mu aby si koupil kinect...:D to je lepší než ven :D, pěkně na ,,čerstvém,, vzduchu a vyběhá tam víc, než venku - a vlastně hraje :) , sice na to ještě nejsou moc ,,zajímavé,, tituly, ale to brzo příjde...snad. (dobré hry budou ty co představovali na E3). Taky moc xku nerozumím, ale rozhodně mohu říct, že Fable III nekupuj..., to opravdu nestojí za to, Dungeon Siege III taky moc ne. Doporučuju nezmíněný Army of Two (1,2), ale ,,pouze,, pokud to budeš s někým hrát. To je úplně něco jinýho než s AI :D Myslím, že vyšel nový Mortal Combat..., Hunted: The Demons Forge (RPG). A taky určitě L4D a Portal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Červen 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 27, 2011 Pokud chces parit TF2, tak to hraj opravdu na PC, protoze na konzolich je to bez updatu, takze jen par zakladnich map, zatimco na PC mas tuny obsahu, ted uz miliony map, miliony zbrani a tak. Je to mnoho a mnoho hodin zabavy na leto jak delany....obvzlast kdyz je ted TF2 pro vsechny zdarma :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ctverec23 Odesláno Červen 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 27, 2011 zahrej si Gta: epizodes from LC a Red dead Redemption, to tě zabaví na hodně dlouho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Červen 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 27, 2011 To uz radsi puvodni GTA IV, to je delsi ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
StefiCZ Odesláno Červen 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 27, 2011 Jezis jak to tu ctu: ,,hodlam proparit leto,, To myslite jako vazne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Červen 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 27, 2011 Nekteri lidi holt nemaji co lepsiho na praci, osobne doufam ze se mi taky podari dohrat alespon neco z obrovske rezervy her, ale prevazne budu po nocich venku, pres den v praci a jednou za cas nekam vyjedu, ale na hrani si udelam cas rad nebo je to snad spatne? Je snad hrani sezoni zalezitost? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bart777 Odesláno Červen 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 27, 2011 Taky chci propařit léto ale v trochu jiným smyslu :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bargud Odesláno Červen 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 27, 2011 Jezis jak to tu ctu: ,,hodlam proparit leto,, To myslite jako vazne? ANO. Podle mě je ten virtuální svět, lepší než reálný...:D Taky chci propařit léto ale v trochu jiným smyslu :D Jasný no :) Škoda, že o prázdninách skoro nic nevychází..., co mám jako dělat? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
th0ca Odesláno Červen 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 27, 2011 najit si brigadu a vydelat si penize na hry co maji vyjit na podzim, ==) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Červen 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 27, 2011 Nebo zkusit vyjit ven a normalne zit :) Virtualni svet je fajn, ale spis jako doplnek, urcite ne nahrada tomu skutecnemu :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bargud Odesláno Červen 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 27, 2011 :-) Spíše si opravím resty...chybí mi spousta her, které bych měl minimálně vyzkoušet a taky dohrát. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
StefiCZ Odesláno Červen 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 27, 2011 Chapu ze je o prazdninach hodne casu taky hodlam neco dohrat ale proparit prazdniny fakt neplanuju :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Červen 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 27, 2011 Njn, nekdo asi holt nema jiny zajmy nez sedet pred televizi a hrat......ale ja to nikomu neberu :) I to je "zivot":D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bargud Odesláno Červen 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 27, 2011 Njn, nekdo asi holt nema jiny zajmy nez sedet pred televizi a hrat......ale ja to nikomu neberu :) I to je "zivot":D A pěkný život...:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.