Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Hry na léto

Sibrand

Recommended Posts

• Odpovědi 104
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

chlapi, to je hrůza, co to tady tak čtu, já kura v těch 16-20 letech pomalu zapomněl, že nějaké hry existují, šel jsem ven, tam se nalepil na nějakou fenu a o zábavu bylo postaráno, když si vzpomenu na ty roky, je mi vás některých fakt líto, že radši hrajete hry, protože ty roky, co jsem ještě hrál tekno a co chvíli sem dělal nějakou pártošku, kalil a š*kal defakto nonstop, to bych v životě za nic nevyměnil. ty vzpomínky mi nikdo nevezme. teď huš mám starou, tak tolik zvěřit nemůžu :( ale kura, být sám a mít vaše roky, doma a v létě? to by mě uškubalo

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Proto taky jebu ty co chtej stravit "cely prazniny" pred obrazovkou, nemusim kalit furt, ale rad si to rozvrhnu tak, ze se na vsechno trosku dostane.....ale tak kazdej je jinej, par let zpatky bych to mel stejne.....

2ctverec: pises to jak dedek na sklonku zivta, kolik ti proboha je? :D

Odkaz ke komentáři

Tak kazdej je nakej a at si kazdej dela co ho bavi. Ja mam taky mladou a stiham i parit, sportovat ale spolecenskej typ moc nejsem .

Btw:je smutny kdyz nekdo treba pari wowko a je u toho 8-16 hodin za den takove lidi fakt lituju .

Chudak chtel vedet nejaky hry na leto a trochu se to tady zvrhlo ^^

Odkaz ke komentáři

Proto taky jebu ty co chtej stravit "cely prazniny" pred obrazovkou, nemusim kalit furt, ale rad si to rozvrhnu tak, ze se na vsechno trosku dostane.....ale tak kazdej je jinej, par let zpatky bych to mel stejne.....

2ctverec: pises to jak dedek na sklonku zivta, kolik ti proboha je? :D

25, duchem se cítím mlád, ale kdybys znal mojí starou, ta si mě drží pěkně zkrátka :D už to hold není takové to nezřízené kalení, ale spíše společenské navštěvování se svojí drahou polovičkou ve slušném duchu, jestli mi rozumíš :) hold dozvěříno

rockyzz: no já ve 14 jezdil na puťáky, tam se kura chlastalo a hulilo :) a nebo noční útěky z domu na dízu a za kámošema, ale tak v těch 16ti se to rozjelo do plných, samá pátroška, samé večírky, máš se na co těsit

Odkaz ke komentáři

chlapi, to je hrůza, co to tady tak čtu, já kura v těch 16-20 letech pomalu zapomněl, že nějaké hry existují, šel jsem ven, tam se nalepil na nějakou fenu a o zábavu bylo postaráno, když si vzpomenu na ty roky, je mi vás některých fakt líto, že radši hrajete hry, protože ty roky, co jsem ještě hrál tekno a co chvíli sem dělal nějakou pártošku, kalil a š*kal defakto nonstop, to bych v životě za nic nevyměnil. ty vzpomínky mi nikdo nevezme. teď huš mám starou, tak tolik zvěřit nemůžu :( ale kura, být sám a mít vaše roky, doma a v létě? to by mě uškubalo

jj byl sem na tom stejne, ale to uz je taky par let, dneska sem rad, ze sem po praci rad :D prazdniny neprazdniny... Taky sem driv hral hodne na akcich vlastnich nebo cizich, dnes uz nic :( jen prace prace prace :(

Odkaz ke komentáři

Tak kazdej je nakej a at si kazdej dela co ho bavi. Ja mam taky mladou a stiham i parit, sportovat ale spolecenskej typ moc nejsem .

Btw:je smutny kdyz nekdo treba pari wowko a je u toho 8-16 hodin za den takove lidi fakt lituju .

Chudak chtel vedet nejaky hry na leto a trochu se to tady zvrhlo ^^

Jn děkuji za podporu :D Jinak já mam mladou taky, sem tam zajdu s kámošema na jedno a k tomu škola. Ale jinak neni nic lepšího než se večer odreagovat u xka :)

Odkaz ke komentáři

25, duchem se cítím mlád, ale kdybys znal mojí starou, ta si mě drží pěkně zkrátka :D už to hold není takové to nezřízené kalení, ale spíše společenské navštěvování se svojí drahou polovičkou ve slušném duchu, jestli mi rozumíš :) hold dozvěříno

Rozumim tomu presne mam kamarada co na tom byl podobne,skoro rok jsme ho poradne nevideli, ted se s ni rozesel trosku si pobrecel a uz kali jak divej, az mu nestiham :D

No, tak mě je 14 že, když chci něco pokalit tak stačí říct rodičům že jdu spát ke kámošovi, ale to neni ono :D Ještě tak počkat 2-3 roky a taky se toho dost změní :lol:

To musej bejt party.....polstarovi bitky, co ;) :D :D :D

Jinak posledni dobou taky beru hrani spis jako takovej chill, driv jsem tomu dal vic, ale jak rika forWhat lidi co prosedej pul dne hranim lituju, proto jsem i rikal, zijte "normaln" a nesedte cely prazky u televize ;)

Odkaz ke komentáři

jj byl sem na tom stejne, ale to uz je taky par let, dneska sem rad, ze sem po praci rad :D prazdniny neprazdniny... Taky sem driv hral hodne na akcich vlastnich nebo cizich, dnes uz nic :( jen prace prace prace :(

jn přesně tak, hold práce a žena, to už je přípravka na fotrování.

ale jak říká Desmond: i tak se dá, chvíli pobrečet a jedeme nanovo :D ale těžko říct, jestli by se mi ještě chtělo, hold odkalíno mám od 13 do těch 21 a už jsem si na nový způsob života zvykl a taky nakonec vždycky příjde doba, kdy je načase dát prostor mladším generacím :D ať máme my starší co buzerovat :D

Odkaz ke komentáři

Rozumim tomu presne mam kamarada co na tom byl podobne,skoro rok jsme ho poradne nevideli, ted se s ni rozesel trosku si pobrecel a uz kali jak divej, az mu nestiham :D

To musej bejt party.....polstarovi bitky, co ;) :D :D :D

Jinak posledni dobou taky beru hrani spis jako takovej chill, driv jsem tomu dal vic, ale jak rika forWhat lidi co prosedej pul dne hranim lituju, proto jsem i rikal, zijte "normaln" a nesedte cely prazky u televize ;)

Hahaha? Prosím, nebud tak vtipnej, docela mě štve jak do mě narážíš takhle...

Odkaz ke komentáři

Někde někdo řekl že každej den bys měl zkusit něco novýho jinak je to promarněnej den a život je přeci tak krátkej ;)

rockyzz počkej na střední to teprve zažiješ akce, škola je pak zábava...ráno vyrazíš do školy a vrátíš se druhej den úplně na šrot :D

a že si z tebe dělá Des prdel takovejch lidí ještě bude :D

Odkaz ke komentáři

Boze ja tu napisu ze jsem se pozastavil nad tim ze existuji lidi co chcou proparit cely prazdniny a strhne se tu takova lavina :D To jsem vazne nezamyslel, uz by to ale mohl nekdo ukoncit.

tady to snad ani jinak nefunguje, no ne? :)

já bych to nechal volně plynout, uvidíme, kam se to dostane :D

Odkaz ke komentáři

Jak ho muzes ukoncit, kdyz ses ho nikdy neucastnil? :D Ne ted uz te zbytecne zlobim....ale mozna si to zaslouzis....jinak kdo chcete hra pres prazdniny TF2 zacnete uz stahovat, ja to nehral asi rok a ted jsem si to chtel zahrat a jen nez jsem to vsechno nainstaloval a sdpustil trvalo to, vlastne porad trva vecnost :D

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu