rockyzz Odesláno Červen 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 27, 2011 když to vychytáš jak oni tak v 10 ze 100 případů přežiješ :D samozřejmě nemůžeš dělat vlny :D No já snad myslim že se nemůžeš ani pohybovat :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Červen 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 27, 2011 To bych se bal i nadechnout, natoz pak si treba uprdnout :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ctverec23 Odesláno Červen 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 27, 2011 chlapi, to je hrůza, co to tady tak čtu, já kura v těch 16-20 letech pomalu zapomněl, že nějaké hry existují, šel jsem ven, tam se nalepil na nějakou fenu a o zábavu bylo postaráno, když si vzpomenu na ty roky, je mi vás některých fakt líto, že radši hrajete hry, protože ty roky, co jsem ještě hrál tekno a co chvíli sem dělal nějakou pártošku, kalil a š*kal defakto nonstop, to bych v životě za nic nevyměnil. ty vzpomínky mi nikdo nevezme. teď huš mám starou, tak tolik zvěřit nemůžu :( ale kura, být sám a mít vaše roky, doma a v létě? to by mě uškubalo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Červen 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 27, 2011 Proto taky jebu ty co chtej stravit "cely prazniny" pred obrazovkou, nemusim kalit furt, ale rad si to rozvrhnu tak, ze se na vsechno trosku dostane.....ale tak kazdej je jinej, par let zpatky bych to mel stejne..... 2ctverec: pises to jak dedek na sklonku zivta, kolik ti proboha je? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
forWhat? Odesláno Červen 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 27, 2011 Tak kazdej je nakej a at si kazdej dela co ho bavi. Ja mam taky mladou a stiham i parit, sportovat ale spolecenskej typ moc nejsem . Btw:je smutny kdyz nekdo treba pari wowko a je u toho 8-16 hodin za den takove lidi fakt lituju . Chudak chtel vedet nejaky hry na leto a trochu se to tady zvrhlo ^^ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Červen 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 27, 2011 No, tak mě je 14 že, když chci něco pokalit tak stačí říct rodičům že jdu spát ke kámošovi, ale to neni ono :D Ještě tak počkat 2-3 roky a taky se toho dost změní :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ctverec23 Odesláno Červen 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 27, 2011 Proto taky jebu ty co chtej stravit "cely prazniny" pred obrazovkou, nemusim kalit furt, ale rad si to rozvrhnu tak, ze se na vsechno trosku dostane.....ale tak kazdej je jinej, par let zpatky bych to mel stejne..... 2ctverec: pises to jak dedek na sklonku zivta, kolik ti proboha je? :D 25, duchem se cítím mlád, ale kdybys znal mojí starou, ta si mě drží pěkně zkrátka :D už to hold není takové to nezřízené kalení, ale spíše společenské navštěvování se svojí drahou polovičkou ve slušném duchu, jestli mi rozumíš :) hold dozvěříno rockyzz: no já ve 14 jezdil na puťáky, tam se kura chlastalo a hulilo :) a nebo noční útěky z domu na dízu a za kámošema, ale tak v těch 16ti se to rozjelo do plných, samá pátroška, samé večírky, máš se na co těsit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
th0ca Odesláno Červen 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 27, 2011 chlapi, to je hrůza, co to tady tak čtu, já kura v těch 16-20 letech pomalu zapomněl, že nějaké hry existují, šel jsem ven, tam se nalepil na nějakou fenu a o zábavu bylo postaráno, když si vzpomenu na ty roky, je mi vás některých fakt líto, že radši hrajete hry, protože ty roky, co jsem ještě hrál tekno a co chvíli sem dělal nějakou pártošku, kalil a š*kal defakto nonstop, to bych v životě za nic nevyměnil. ty vzpomínky mi nikdo nevezme. teď huš mám starou, tak tolik zvěřit nemůžu :( ale kura, být sám a mít vaše roky, doma a v létě? to by mě uškubalo jj byl sem na tom stejne, ale to uz je taky par let, dneska sem rad, ze sem po praci rad :D prazdniny neprazdniny... Taky sem driv hral hodne na akcich vlastnich nebo cizich, dnes uz nic :( jen prace prace prace :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sibrand Odesláno Červen 27, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 27, 2011 Tak kazdej je nakej a at si kazdej dela co ho bavi. Ja mam taky mladou a stiham i parit, sportovat ale spolecenskej typ moc nejsem .Btw:je smutny kdyz nekdo treba pari wowko a je u toho 8-16 hodin za den takove lidi fakt lituju . Chudak chtel vedet nejaky hry na leto a trochu se to tady zvrhlo ^^ Jn děkuji za podporu :D Jinak já mam mladou taky, sem tam zajdu s kámošema na jedno a k tomu škola. Ale jinak neni nic lepšího než se večer odreagovat u xka :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Červen 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 27, 2011 25, duchem se cítím mlád, ale kdybys znal mojí starou, ta si mě drží pěkně zkrátka :D už to hold není takové to nezřízené kalení, ale spíše společenské navštěvování se svojí drahou polovičkou ve slušném duchu, jestli mi rozumíš :) hold dozvěříno Rozumim tomu presne mam kamarada co na tom byl podobne,skoro rok jsme ho poradne nevideli, ted se s ni rozesel trosku si pobrecel a uz kali jak divej, az mu nestiham :D No, tak mě je 14 že, když chci něco pokalit tak stačí říct rodičům že jdu spát ke kámošovi, ale to neni ono :D Ještě tak počkat 2-3 roky a taky se toho dost změní :lol: To musej bejt party.....polstarovi bitky, co ;) :D :D :D Jinak posledni dobou taky beru hrani spis jako takovej chill, driv jsem tomu dal vic, ale jak rika forWhat lidi co prosedej pul dne hranim lituju, proto jsem i rikal, zijte "normaln" a nesedte cely prazky u televize ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ctverec23 Odesláno Červen 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 27, 2011 jj byl sem na tom stejne, ale to uz je taky par let, dneska sem rad, ze sem po praci rad :D prazdniny neprazdniny... Taky sem driv hral hodne na akcich vlastnich nebo cizich, dnes uz nic :( jen prace prace prace :( jn přesně tak, hold práce a žena, to už je přípravka na fotrování. ale jak říká Desmond: i tak se dá, chvíli pobrečet a jedeme nanovo :D ale těžko říct, jestli by se mi ještě chtělo, hold odkalíno mám od 13 do těch 21 a už jsem si na nový způsob života zvykl a taky nakonec vždycky příjde doba, kdy je načase dát prostor mladším generacím :D ať máme my starší co buzerovat :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Červen 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 27, 2011 Rozumim tomu presne mam kamarada co na tom byl podobne,skoro rok jsme ho poradne nevideli, ted se s ni rozesel trosku si pobrecel a uz kali jak divej, az mu nestiham :DTo musej bejt party.....polstarovi bitky, co ;) :D :D :D Jinak posledni dobou taky beru hrani spis jako takovej chill, driv jsem tomu dal vic, ale jak rika forWhat lidi co prosedej pul dne hranim lituju, proto jsem i rikal, zijte "normaln" a nesedte cely prazky u televize ;) Hahaha? Prosím, nebud tak vtipnej, docela mě štve jak do mě narážíš takhle... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Červen 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 27, 2011 Jezis ty ses suchar rocky...... ber veci trochu s nadhledem, je ti 14 a chovas jak 50 letej paprda.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Červen 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 27, 2011 Jop, ale tohle mi zrovna moc vtipný nepřijde. Ale to je jedno, nechci se tu o tom hádat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Červen 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 27, 2011 Proto ses suchar....nemam rad lidi co si ze sebe neumej udelat srandu :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bart777 Odesláno Červen 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 27, 2011 Někde někdo řekl že každej den bys měl zkusit něco novýho jinak je to promarněnej den a život je přeci tak krátkej ;) rockyzz počkej na střední to teprve zažiješ akce, škola je pak zábava...ráno vyrazíš do školy a vrátíš se druhej den úplně na šrot :D a že si z tebe dělá Des prdel takovejch lidí ještě bude :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Červen 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 27, 2011 Hlavně mě tu neuč žít, jo? :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bart777 Odesláno Červen 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 27, 2011 víš moc si to vztahuješ na sebe...tobě to bylo míněný až od druhýho řádku :D a oprvadu si ze sebe neumíš udělat prdel :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Červen 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 27, 2011 Umim, akorát takovouhle "srandu" moc jako srandu neberu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
StefiCZ Odesláno Červen 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 27, 2011 Boze ja tu napisu ze jsem se pozastavil nad tim ze existuji lidi co chcou proparit cely prazdniny a strhne se tu takova lavina :D To jsem vazne nezamyslel, uz by to ale mohl nekdo ukoncit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dlaha Odesláno Červen 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 27, 2011 Boze ja tu napisu ze jsem se pozastavil nad tim ze existuji lidi co chcou proparit cely prazdniny a strhne se tu takova lavina :D To jsem vazne nezamyslel, uz by to ale mohl nekdo ukoncit. tady to snad ani jinak nefunguje, no ne? :) já bych to nechal volně plynout, uvidíme, kam se to dostane :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Červen 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 27, 2011 Nech ho bejt berte, on z toho snad vyroste :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Červen 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 27, 2011 Hrrrrrrrrrr! Končím tenhle "rozhovor" :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Červen 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 27, 2011 Jak ho muzes ukoncit, kdyz ses ho nikdy neucastnil? :D Ne ted uz te zbytecne zlobim....ale mozna si to zaslouzis....jinak kdo chcete hra pres prazdniny TF2 zacnete uz stahovat, ja to nehral asi rok a ted jsem si to chtel zahrat a jen nez jsem to vsechno nainstaloval a sdpustil trvalo to, vlastne porad trva vecnost :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Červen 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 27, 2011 Jj Já už hraju, má to asi 10 giga, ale mam dobrej net, mēl jsem to za 6h nebo i ménē! Zahraje nēkdo semnou? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.