pepan12 Odesláno Červen 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 26, 2011 Ahoj všichni vyskytl se my takový problém koupil jsem si novou TV LG 100H a když jsem napojil přes HDMI kabl PS3 tak my to TV nerozpozná neboli nejede a jede to jen přes skart nevíte někdo co s tím nebo kde je chyba. Děkuji za případné rady. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 zlovkvetinaci Odesláno Červen 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 26, 2011 Nastavil jsi na PS3 HDMI výstup? (buď v nastavení, nebo držet power tak dlouho dokud třikrát za sebou nezapípá) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 pepan12 Odesláno Červen 27, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 27, 2011 JJ díky zkusím to to sem neudělal díkeeeeeec. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Mandaz Odesláno Červen 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 27, 2011 Ahoj, skus jiný hdmi vstup (port) do tv. Já mám taky tv od LG a na hdmi portu č.1 mi ps3 nejde, kdežto na portu č.2 jo. A v jedničce mám zase hd satelit. Proč to tak je netuším, ale mne to pomohlo :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 pepan12 Odesláno Červen 27, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 27, 2011 Mandaz To jsem skoušel ale tím to nebylo ale bylo to tím aspoň myslím že nemám nastavený v PS3 že to mám zapojený přes HDMI ale i tak díky za odpověď. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 pepan12 Odesláno Červen 29, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 29, 2011 Ahoj všichni co jste my radili tak vám moc děkuji za vaše rady. Problém byl vyřešen bylo to v nastavení v PS3 kde bylo potřeba nastavit že bude konzole propojena HDMI kablem. Taď to funguje a Blu Rey filmy úplná paráda to co vidím teď jsem na klasické TV nevyděl a už se těším až si pořídím nějaký 3D film. Tak ještě jednou díky a čau. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
pepan12
Ahoj všichni vyskytl se my takový problém koupil jsem si novou TV LG 100H a když jsem napojil přes HDMI kabl PS3 tak my to TV nerozpozná neboli nejede a jede to jen přes skart nevíte někdo co s tím nebo kde je chyba. Děkuji za případné rady.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
5 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts