Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

• Odpovědi 61
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Odesláno
rockyzz : díky,budu kupovat Black Ops a pak si budu šetřit na MW3 nebo Battlefield 3 :D všem děkuji.

Black ops nekpuj a kup si BF3 a MW3 ne ;) a nemusis setrit xD

Jinak rokyzz tamta mise lose onds v spec ops: ty mas uplne stejnou taktiku jak ja s kamosem :) ja hlidal schody a Bargud odstreloval (pak jsem se museli vystridat protoze on a sniper to moc nejde dohromady on radsi 1000 naboju a utikat, no proste rambo :D) ale na veterana nam to trvalo pěkně dlouho, my jsme potom (jak jich bylo malo) oba odtstrelovali a ,,Lego Pnacek,, nas zabil ze zadu bo ho miny nezabily xD ale potom jsem se schoval ve vane pod nafukovaci panou a zabil ho xD (Jinak ,,LEGO PANACEK je ten obrneny vojak :D) ale nejvic mise v spec ops me bavila ta jak si v zime na te vezi (nebo co to je) a odstrelujes je tam( myslim ze to je hned ta prvni), jeste je dobra ta v zime s jak musis byt potichu jak tam maji ty psy. Ješte kolik spec ops misí mate projete na Veteran my mame vsechny krome te v riu jak tam jsou LEGO PANACCI a ted nevim jestli jsme je na te lodi uz dali nebo ne uz jsi nevspominam je to precejen uz rok co jsme to prestali hrat :(. PS: moje zbrane v multaku:1:Intervention+tlumič-9mm+tlumič-lightweit-maraton-nevím

2:Scar+tlumic+acog sight-desert+fmj+akibo xD

3:beret 50cal. +9tka

4:broksna :D

Jo jednou jsme hraly ve 4 split screen a kazdy pustil letadlo, stihacku, nalety,torpedo,rozestaveli kulomety- to jste meli vydet ty lagy :D :D

Odesláno

xD to my z kámošema těm "lego panáčkům" (juggernautům) říkáme mekáčové (McDonald xD) jinak tu loose end, v spec ops se jmenuje Estate Takedown dali na veterána do 10 minut. Jo a víte jak je ta mise na vrakovišti letadel (je v Singlu i v spec ops) a v spec ops se jmenuje Snatch & Grab? ... Tak tu jsem dal sám na veterána za......... 1:24!! Jo!.... :D Je to jedna z tēch nejtēžsích spec ops misí kde jsou v druhé části že všech stran asi 10 juggernautů a v coopu jsme jí z kámošem nedali ani na 20 pokus snad(na starym GT jo)... Mrkněte na návod, z flash granátem je hned všechno lehký ;)! Btw ta mise z jugerama na tom ropnym ehm nwm jak se to jmenuje je extrémně lehká, stačí se ze snipama zakempit v 2.patře na plošině a čekat, ta v Riu je extrémně těžká (druhá nejtěžší po Wetworku) ale když použijete jeden glitch tak je to primitivní (ale musíte být dva)... Viz. YouTube

Odesláno

No tak ten Snatch & Grab to je docela lehke az na tu cast s juggernautama, jinak jsem se dival na youtube a ta 1:24 je spis o stesti on tam utikal a tak min.5 mu stacila 1 rana a byl by mrtvy, to chce hodne casu, hodne opakovani, ty jsi to taky urcite nedal na po1 :) Tak to nevim jestli je wetwork nejteusi ta zase nam prisla moc lehka na po3 jsme ji daly, to na te ropne plosine jsme daly (díval jsem se) a ten glitch v tom riu vypada dobre asi to zkusime ;-) (je to to jak je jeden ve dverich a druhy lezi za tou komodou ne?)

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu