FULUN Odesláno Červen 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 27, 2011 Zdravim neodolal jsem a vyzkoušel tuto skvělou hru teď když je zadarmo a musim říct , že je to skvělá zábava. Ale co mě štve je to, že ráno a dopoledne to jede skvěle ale potom k věčeru to už jde huř. Servery to vyhledává strašně dlouho nebo se k nim strašně dlouho připojuje a navíc mě to vyhazuje s hlaškou že se nemuže připojit k VAC serverum na Steamu nebo tak nějak ( A to jen večer ! ) . Nevíte někdo co stim ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Omni94 Odesláno Červen 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 27, 2011 hele zrovna dneska jsem si to taky nainstaloval a mám více méně ten samej problém, je ale zajímavý že při prvnim spuštění to nebylo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Červen 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 27, 2011 Mozna jsou pretizeny servery, ted kdyz to preslo na F2P tak bych se tomu ani nedivil, dnes mam zrovna v planu s kamosem asi po roce zahrat tak uvidim.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FULUN Odesláno Červen 27, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 27, 2011 no tak bych řekl, že jsou možná přetížený servery jelikož si lidi stěžujou že to ze Steamu stahuje pomalu ale divim se, že to jede hlavně večer :/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Omni94 Odesláno Červen 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 28, 2011 tak jsem to zkoušel teď a servery jsou v pohodě, ale pořád mě kickuje ten VAC... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Červen 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 28, 2011 To ja si to chtel vcera asi po roce zahrat s kamosem, driv jsme nad tim prosedeli cele noc (to byli casy :)), nez jsem to vcera ale nainstaloval a spustil to byl porod....a pak mi to nemohohlo najit vubec zadny server.....kamos na tom jeste hur, tomu se to ani nespustilo......takze jsme meli smulo a budem to muset zkusit jindy, mozna az opadne ta vlna novacku z F2P...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Červen 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 28, 2011 Jo a pro ty co to stale nevi, tak TF2 prekonal v poctu hracu Counter-strike a dokonce i CoD BO a MW2.......Gratulace :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CiD Odesláno Červen 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 28, 2011 to je tim F2P, počítám, že to brzo odpadne ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Červen 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 28, 2011 Urcite je to tim, protoze TF2 nikdy nebyl extra hrany...osobne doufam ze se to casem zas trosku vylidni, protoze ted nejsem schopny se vubec pripojit a to to mam koupeny.....ale TF2 si to urcite zaslouzi o zadnou jinou online hru neni pecovano tak dobre.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Panther Odesláno Červen 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 28, 2011 ja to hral (pres pacSteam) a teda nevim co vas na tom bavi takovy bez atmosfery jen strileni nevim no a jestli to ma vic hracu jak CS tak fakt placu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Červen 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 28, 2011 Bez atmosfery? To ma prave jednu z nejlepsich atmosfer, skvela stylizace, hodne trid ktere skvele funguji....Navic je ta hra uzasna ze je udelana vazne tak, ze nuti k tymove hre a clovek ani nemusi s nikym mluvit ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FULUN Odesláno Červen 28, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 28, 2011 přesně hra má několik modů od Capture the flag k závodům vlaků nebo obrany a útoku , každý si vybere jen škoda hráču, které očividně baví kazit hru ostatním nebo afkovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Butterflyy14 Odesláno Červenec 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 3, 2011 tak uz to stahuju... ehm stahuju ??? pomalu se mi to sunde do PC prevratnou rychlost 2,8 KB/S ! uz nikdy si nic nekupuju na steamu... clovek si nemuze ani nic stahnout Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Červenec 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 3, 2011 Hm, hollowiku. Mě se to stahovalo úplně v pohodě, a to jsem stahoval přes den, v odpoledne a jen den po tom co to vydali zadara ke stažení. Měl jsem určitě přes 500 KB/S. Jinak, není někdo kdo by zítra či pozítří zahrál? Už mě nebaví hrát s těma cizincema :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Butterflyy14 Odesláno Červenec 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 3, 2011 rockyzz: jestli pockas 55 let tak klidne --" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Butterflyy14 Odesláno Červenec 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 5, 2011 Ok mam to stazeno... ale vubec mi to nejde =( sem hrozna lama =D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Červenec 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 5, 2011 Hehe, hlavně si musíš vybrat classů za kterou se naučíš, nebo za kterou ti to jde nejvíc, né je furt přehazovat - to je jasný že ti to nepude a možná v tom budeš mít i zmatek. Já např. kosim za scoutíka a spye, ale za demomana mi to vůbec nejde (pač na něj nejsem zvyklej)! Jinak, přidej si mě na steamu: RockHawkFighter Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Butterflyy14 Odesláno Červenec 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 5, 2011 nejak mi te nejde pridat =D pridej si me HollowiikCZE Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Červenec 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 5, 2011 Ok, ted jsem mimo dům - pak si tě přidám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Červenec 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 5, 2011 No hlavne to chce nejdriv poradne vyzkouset vsechny classy a i pak je dobre je stridat, to je na te hre to hezke :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.