Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

Odesláno

Zdravim neodolal jsem a vyzkoušel tuto skvělou hru teď když je zadarmo a musim říct , že je to skvělá zábava.

Ale co mě štve je to, že ráno a dopoledne to jede skvěle ale potom k věčeru to už jde huř. Servery to vyhledává strašně dlouho nebo se k nim strašně dlouho připojuje a navíc mě to vyhazuje s hlaškou že se nemuže připojit k VAC serverum na Steamu nebo tak nějak ( A to jen večer ! ) .

Nevíte někdo co stim ?

Odesláno

To ja si to chtel vcera asi po roce zahrat s kamosem, driv jsme nad tim prosedeli cele noc (to byli casy :)), nez jsem to vcera ale nainstaloval a spustil to byl porod....a pak mi to nemohohlo najit vubec zadny server.....kamos na tom jeste hur, tomu se to ani nespustilo......takze jsme meli smulo a budem to muset zkusit jindy, mozna az opadne ta vlna novacku z F2P......

Odesláno

Hehe, hlavně si musíš vybrat classů za kterou se naučíš, nebo za kterou ti to jde nejvíc, né je furt přehazovat - to je jasný že ti to nepude a možná v tom budeš mít i zmatek. Já např. kosim za scoutíka a spye, ale za demomana mi to vůbec nejde (pač na něj nejsem zvyklej)!

Jinak, přidej si mě na steamu: RockHawkFighter

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu