radek1993 Odesláno Červen 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 27, 2011 zdravim chci se zeptat jaka je lepsi revize u xka u arcade ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 MEGIl_ Odesláno Červen 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 27, 2011 Nejlepší je Jasper Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 radek1993 Odesláno Červen 27, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 27, 2011 nevyznam se vtech revizich co to ubec je ? nabizeji me xbox s falcon revizi ... takze ho nemam brat ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 MEGIl_ Odesláno Červen 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 27, 2011 http://console-forum.net/tema/79973-xbox-360-pro-zacatecniky-aktualizace-18-7 <<< tady to máš všechno pěkně popsáno, jestli ho máš brát nevím, to taky záleží na ceně...Já bych pro svuj klid radši sehnal Jaspera Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dunky Odesláno Červen 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 27, 2011 Osobně Falcon mám a zatím nemám problém (mám ho již 2 roky), ale být tebou tak jdu minimálně do Jaspera a nebo rovnou do Vallhaly(Xbox Slim) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 radek1993 Odesláno Červen 27, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 27, 2011 abych to rekl narovinu ... mam xbox slim ale rad bych flash tak sem mel nabidku xbox s nejakyma hrama vypalenyma a 1500 ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 MEGIl_ Odesláno Červen 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 27, 2011 za 1500 to je zadarmo :) i kdybys to měl přes léto odvařit :) :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Zoombik Odesláno Červen 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 30, 2011 no pokud jsem to dobře pochopil, tak šlo spíš o výměnu slimka za falcona + doplatek 1.500,- To bych určitě nebral. Každopádně pokud máš možnost koupit zcela funkční falcon za 1.500,- tak bych se nerozmýšlel ani já... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 radek1993 Odesláno Červenec 1, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 1, 2011 slo o vymenu no ... jde me spise o flash.... kterej na slima uz se dlouho dela a testuje a porad nic :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dunky Odesláno Červenec 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 1, 2011 Tak to neber ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Zoombik Odesláno Červenec 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 1, 2011 Neboj, už brzy se dočkáš ;-) Jinak pokud máš slimko s MFR date do července 2010 tak máš téměř s jistotou Lite-On, která lze flashnout softwarově a na ní je flash už teď... Ale radši bych stejně počkal na LT+ 2.0, na něj čekám i já... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 romik Odesláno Červenec 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 1, 2011 falcona určitě neber, vyhozené peníze do koše. Slim se dělá - revize 9504, revize 0225 se bude dělat co nevidět. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 radek1993 Odesláno Červenec 1, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 1, 2011 mam 0225 a cekam na ten flash prave ale prej bude drahej :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 MEGIl_ Odesláno Červenec 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 1, 2011 Tak to sorry, ja to pochopil tak, že by si si slimko nechal a že mužeš mit falcona za 1 500, s tou výměnou by tě dotyčnej pěkně oj**al. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Zoombik Odesláno Červenec 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 2, 2011 mam 0225 a cekam na ten flash prave ale prej bude drahej :D Ano bude rozhodně dražší, než je současná běžná cena cca 500,- Kč, jelikož ke každé mechanice bude nutné dokoupit HW - řídicí desku s čipem. Co si pamatuji, spekulovalo se snad s 40 USD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
radek1993
zdravim chci se zeptat jaka je lepsi revize u xka u arcade ?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
14 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.