dessperadoss Odesláno Červen 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 27, 2011 Čau stahuju si do psp novej firmware a když 5.50 GEN-D3 a když zajedu v PSP do Game-Memory stick tak tam mam ten program 5.50 GEN-D3 a když na to kliknu tak mi to napiše "This game cannot be started.The data is corrupted". Pls nevíte někdo co s tím? :psp::psp::psp::psp: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 AssasinDaca Odesláno Září 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 24, 2011 myslim si ze urcite vyjde :-)... nejlepsi je ale podle me 10tka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 *Madridista* Odesláno Září 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 24, 2011 JEstli myslíš na PSP, tak fakt nwm :D na PSP jsem hrál jen 11 a 09 a z toho je podle mě lepší 09 ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 dessperadoss Odesláno Září 24, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 24, 2011 podle mě je na psp vše stejné a to sem hral od 09 do 11 jakorát u 11 mě štvalo že nešlo hrat on-line Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
dessperadoss
Čau stahuju si do psp novej firmware a když 5.50 GEN-D3 a když zajedu v PSP do Game-Memory stick tak tam mam ten program 5.50 GEN-D3 a když na to kliknu tak mi to napiše "This game cannot be started.The data is corrupted". Pls nevíte někdo co s tím?
:psp::psp::psp::psp:
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
28 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.