fox171 Odesláno Červenec 1, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 1, 2011 Konkrétně na co ? Je tu více položek ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rowan Odesláno Červenec 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 1, 2011 takže k platině mě chybí Play, Create, Share :) mam obě hlavní dlc takže popř někdy mužeme zahrat jsou tam kola ktere neudělam na trophy sam :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fox171 Odesláno Červenec 1, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 1, 2011 Já bohužel DLC nemám, ale mohu to zde postnout, jen mi napiš které konkrétně trofeje ti chybí ( jen ty online, offline musíš sám :D ) Play a Share, musíš udělat bohužel taky sám. Takže si tě píšu k srdíčkování. Přečti si tedy pravidla v prvním příspěvku, díky. Zítra srdíčka ode mě budeš mít ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rowan Odesláno Červenec 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 1, 2011 tak pokud vás ja pozvu k sobe a dam ty lvl z dlc tak si je zahrajeme :) na to jak se mame dlouho ve friend listu tak ty srdicka už tam davno měla být :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fox171 Odesláno Červenec 1, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 1, 2011 Mám tě dlouho, ale nevěděl jsem že máš LBP ;) Zítra je tam máš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Panther Odesláno Červenec 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 2, 2011 soory kluci ale je mi blbe takze dnes urcite hrat nebudu fakt prominte Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fox171 Odesláno Červenec 2, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 2, 2011 Ok, nevadí, kdo se hlásí ? Potřebujeme kvůli trofeje dokonči se třemi přáteli ve tvém friend listu. Jinak se budou sbírat bubliny. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deepthroat1468623923 Odesláno Červenec 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 2, 2011 Mohl bych poprosit srdíčka pro kamarádku - Adikova Dá vám je taky, díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zlovkvetinaci Odesláno Červenec 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 2, 2011 Já bych taky prosil o srdíčka... :roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LucoLoss Odesláno Červenec 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 2, 2011 Taky bych poprosil o srdíčka, přidejte si mě na PSN: LucoLoss, napište zprávu a osrdíčkuju zpátky ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukis Odesláno Červenec 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 3, 2011 Prosím o srdíčka ♥ :D ... EDIT: můžete dneska?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LucoLoss Odesláno Červenec 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 3, 2011 zlovkvetinaci, lukis - osrdíčkováno ;) :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rowan Odesláno Červenec 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 3, 2011 ja osrdickoval take všechny prosím hlavně profil asrdickujte :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rowan Odesláno Červenec 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 3, 2011 tak panove publikoval jsem level a za cca 3h ho hralo přes 2000lidi 250 srdicek levelu a pres 70 na profil _) mrkněte a kopčete :) takže hlavni co me trapi je dohrat bez umreni :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LucoLoss Odesláno Červenec 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 3, 2011 Kouknu a okopíruju, dík ;) :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zlovkvetinaci Odesláno Červenec 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 4, 2011 A umí tu někdo suveréně acenout The Bunker a Fire Pits? Že bych se přifařil a pak vypnul ovladač. :idea: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LucoLoss Odesláno Červenec 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 4, 2011 muzem to zkusit, pridej si me, za maximalne hodinku jsem doma ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zlovkvetinaci Odesláno Červenec 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 4, 2011 Takže fox171, Adikova, Lukis, LucoLoss, Rowan osrdíčkováni. Moc děkuji LucoLoss za ace Bunkeru. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LucoLoss Odesláno Červenec 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 4, 2011 Rádo se stalo :) ;) Kdyby se někdo našel na x4 bubliny, neni problém okamžitě hrát :) ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Panther Odesláno Červenec 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 8, 2011 Muzes sem napsat pevny datum toho hrani tech bublin apod. ? Dost by mi to pomohlo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fox171 Odesláno Červenec 9, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 9, 2011 Bohužel zítra odjíždím dlouhodobě do zahraničí, přijedu až koncem srpna. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deepthroat1468623923 Odesláno Červenec 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 9, 2011 V původním termínu jsme se jak sem očekával sešli jen 2... Jinak, všichni ze seznamu osrdíčkováni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zlovkvetinaci Odesláno Červenec 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 9, 2011 Lepší nic neplánovat a spontálně napsat lidem, co jsou online... :roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deepthroat1468623923 Odesláno Červenec 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 9, 2011 O to sem se snažil, bohužel jsme se čtyři zatim nikdy nesešli :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr1468621165 Odesláno Červenec 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 9, 2011 Já bych se taky klidně přidal, co dnes večer? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.