deepthroat1468623923 Odesláno Červenec 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 9, 2011 To by šlo, budu online tak od 18-19. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr1468621165 Odesláno Červenec 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 9, 2011 budu tam po šestý Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ládaví88 Odesláno Červenec 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 9, 2011 prosím srdíčka...rád oplatím..díky ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr1468621165 Odesláno Červenec 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 14, 2011 všichni ze seznamu osrdíčkováni prosím taky srdíčka :cheesygrin: nick termscc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LucoLoss Odesláno Červenec 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 30, 2011 Zkusíme ty bubliny? Potřebuju Collector's Lair do platiny. Pak můžem dát i další :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zlovkvetinaci Odesláno Červenec 31, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 31, 2011 Nechce někdo zkusit udělat Virtual Surivora a The Bends z DLC? Ve více lidech to jde mnohem, mnohem lépe... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LucoLoss Odesláno Červenec 31, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 31, 2011 Můžem to znova zkusit, ale bojim se, že se mi to zase bude sekat :/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
valis1 Odesláno Červenec 16, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červenec 16, 2013 zahrajte si můj level a osrdíčkujte http://lbp.me/v/mmw48n Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
aivi Odesláno Srpen 17, 2013 Nahlásit Share Odesláno Srpen 17, 2013 Ahoj, najde se tu někdo, kdo by se mnou zahrál LBP? Ráda bych se pak taky přidala k srdíčkování, ale hraji teprve chvíli a ještě nemám úplně všechno vočekovaný :D Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zlovkvetinaci Odesláno Duben 13, 2014 Nahlásit Share Odesláno Duben 13, 2014 Může mě prosím ještě někdo srdíčknout? Už mi jich schází asi jen deset. Tuším že ani nemusíte ani pouštět hru a odkliknout to na http://lbp.me/u/zlovkvetinaci :) Jinak klidně s někým ještě zahraju... ale s větší chutí dvojku nebo lbp vita. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hubis78 Odesláno Srpen 6, 2014 Nahlásit Share Odesláno Srpen 6, 2014 Schanim lidi na LBP2, Jde mi i o trofeje, kdo by mel zajem, tak si me pridejte. Nick:hubis78 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.