McChicken Odesláno Červen 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 28, 2011 Mám problémy s DVD + DL Emtec, nevím, jestli je to hrou, nebo dvdčkama, má s nima někdo zkušenosti? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 toro Odesláno Červen 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 28, 2011 Mám problémy s DVD + DL Emtec, nevím, jestli je to hrou, nebo dvdčkama, má s nima někdo zkušenosti? Na levnější DVD můžeš vypalovat bez problémů jedině když máš dobrou vypalovačku . Takže to nebude DVDčkama ani hrou ale tvou nepříliš dobrou vypalovačkou . Vypaluješ na ntb a nebo stolním PC a jak je asi stará ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 McChicken Odesláno Červen 28, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 28, 2011 jo, to se mě ptáš moc, ale je to LG a bude to přes 5 let určitě EDIT: Stolní PC Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 toro Odesláno Červen 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 28, 2011 jo, to se mě ptáš moc, ale je to LG a bude to přes 5 let určitěEDIT: Stolní PC Doporučuji koupit novou vypalovačku - potom můžeš vypalovat i na DVD za 13 Kč : http://www.alfacomp.cz/php/product.php?eid=10514500600000010N0&Search=dvd%20maxell&SearchType=1 Já na ně vypaluji naprosto bez problémů . Půjde to i na ty EMTEC , ale MAXELL bych řekl jsou lepší . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tombkiller Odesláno Červen 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 29, 2011 kdysi jsem je kupoval a vše bylo ok,min 20dvdček bez problému,vypáleno,ale potom jsem koupil také jedno balení po desíti a ani jedno nešlo vypálit,všechny jsem musel vyhodit,tak od té doby zase verbatim. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 MKUBRT Odesláno Červen 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 29, 2011 Muže to být i vadnými DVD.Už se mi taky stalo že jsem si koupil celý balík 10ks od EMTECU a nešlo mi po vypálení ani jedno. A do tý doby bylo vše v pořádku.Po nějaké době jsem si je koupil znovu a jdou mi zase bez problému.Vypalovačku mám OPTIARC cca. 4 roky a používám i levnější MEDIARANGE.Výrobce záznamové vrstvy je u nich úplně stejný jako EMTEC nebo TESCO a podobný levný DVD+DL.Takže je to možná jen chyba výrobce DVD. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 McChicken Odesláno Červen 29, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 29, 2011 MediaRange mi šly, akorát mi nešly nainstalovat na disk, Emtec se vůbec nechytají... No nic, dneska jsem si koupil Verbatim, tak to jdu zkusit, jestli to pomůže.. EDIT: Verbatim jdou, takze pohoda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
McChicken
Mám problémy s DVD + DL Emtec, nevím, jestli je to hrou, nebo dvdčkama, má s nima někdo zkušenosti?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
6 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.