Berry27 Odesláno Červen 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 28, 2011 Dobrej, potřeboval bych nakej přehravač pro psp kterej mě pujde na TN henu 6.20, zkoušel jsem hledat ale nic jsem nenašel tak mi snad pomužete Děkuju za všechny typy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FxR Odesláno Červen 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 28, 2011 na co MG?........... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Berry27 Odesláno Červen 28, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 28, 2011 no na co :D potřebuju aby ten kram přehrál titulky :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin2412 Odesláno Červen 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 28, 2011 Tady máš jediný a nejlepší přehrávač na PSP (PmPlayer) http://psp.novinky.org/view.php?cisloclanku=2008050009 jinak ti spíš než TN HEN doporučím 6.20 PRO B7 Permanent, kterej mimo to, že je nastálo má lepší kompatibilitu s hrami ISO/CSO i PSX a i s pluginy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FxR Odesláno Červen 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 29, 2011 video s srt titulky? v PC v Xvid4PSP5 si video konvertni do psp formatu a pridej titulky a voila,mas video s titulky,takhle to delam s futuramou,video spustim normalne v xmb/video Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
taxik Odesláno Červen 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 29, 2011 No Martin s tím nejlepší bych to nenazval. Má hodně bugů, a trošku seká teda alespoň mě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin2412 Odesláno Červen 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 29, 2011 No já vím, jenomže já ani žádný jiný externí přehrávač na PSP nenašel. Nejlepší je pro mě ten základní přímo v PSP, já PMPlayer vůbec nepoužívám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.