witaHavr Odesláno Červen 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 29, 2011 Zdravim Našel jsem,,už i v čechách,, levnou chinskou kopii iPhone 4g. četl jsem spoustu recenzi a chtel bych se zeptat na váš názor,,a kdo ho má,,! Chtel bych ho na poslech hudby,internet,volani a sms a hry Oplati se to? za 1500kč? Jaka je časta poruchvost? Je zasekaný? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 witaHavr Odesláno Červen 29, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 29, 2011 Nebo jako mi poradíte levnou variantu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Ládaví88 Odesláno Červen 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 29, 2011 Ten si nekupuj, vydrží ti tak týden a polovina věcí na takových napodobeninách ani nefunguje...rozhodně bych si raději koupil normální mobil než tohle. To jsou vyhozené peníze z okna Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 witaHavr Odesláno Červen 29, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 29, 2011 Koukal jsem na ruzná videa a recenze,,a velice me zaujal a nevim jestli to mam hecnout nebo ne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 jura555 Odesláno Červen 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 29, 2011 Si to kup, když to necháš na stole ležet a nebudeš na to šahat, tak to možná nějaký měsíc vydrží. Jeden známej to mněl, vydrželo mu to týden. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Anonymous_ Odesláno Červen 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 29, 2011 No hlavne v tom nebude iOS :) Takze nepocitej s beznyma aplikacema pro iPhone. Tim padem pochopitelne nepocitej s nejakou synchronizaci s iTunes, s (3D) hrama na iPhone, s rychlym (Safari) prohlizecem atd atd :) Taky si zjisti, jestli v tom je rezistivni nebo odporovy displej. Dost casto je v tech napodobeninach odporovy, coz je dost neprijemne. O (ne)kvalite displeje snad ani nemusim psat. No jinak receno - je to proste levny nekvalitni cinsky telefon se vzhledem iPhone. Po SW i HW vybave je to ale uplne neco jineho - jedine, co je podobne je fakt jenom ten vzhled. A jeste jedna vec - je pravda, ze na prvni pohled je to treba nerozeznatelne a tak fakt budes vypadat jak s iP, jenze bude stacit blizsi pohled a kazdemu bude jasne, ze je to levny fake a pak budes naopak vypadat jako ehm.. no. Rozhodne ne stylove. A o kvalite jsem se jiz zminoval - i kdyz se k tomu budes chovat dobre, tak je to proste nekvalitni a je treba pocitat s tim, ze se ti to klidne treba po pul roce - po roce rozbije. A posledni komentar - chronickym problemem techto cinskych veci jsou spatne baterie. Pocitej s tim, ze ti to vydrzi (mozna z prvu dele...) po par mesicich fakt velmi kratkou dobu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 witaHavr Odesláno Červen 30, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 30, 2011 A tak co mi doporučite za mobil? Chci aby byl dotikovy,mnel Wifi,facebook apd... do 1500kč-(i použity) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Lentilek2 Odesláno Červenec 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 1, 2011 do 1500?jedině čínsky,na wi-i musíš mít aspon 3000,a to bych doporučoval samsung galaxy mini(resp. lg optimus one),na něch si i zahraješ,pod 3000 je i samsung star II,který má wifi,ale nemá android a hry jen javu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
witaHavr
Zdravim
Našel jsem,,už i v čechách,, levnou chinskou kopii iPhone 4g.
četl jsem spoustu recenzi a chtel bych se zeptat na váš názor,,a kdo ho má,,!
Chtel bych ho na poslech hudby,internet,volani a sms a hry
Oplati se to? za 1500kč?
Jaka je časta poruchvost?
Je zasekaný?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
7 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.