Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

AirPhone (Air iPhone)

witaHavr

Otázka

Zdravim

Našel jsem,,už i v čechách,, levnou chinskou kopii iPhone 4g.

četl jsem spoustu recenzi a chtel bych se zeptat na váš názor,,a kdo ho má,,!

Chtel bych ho na poslech hudby,internet,volani a sms a hry

Oplati se to? za 1500kč?

Jaka je časta poruchvost?

Je zasekaný?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

7 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0

No hlavne v tom nebude iOS :) Takze nepocitej s beznyma aplikacema pro iPhone. Tim padem pochopitelne nepocitej s nejakou synchronizaci s iTunes, s (3D) hrama na iPhone, s rychlym (Safari) prohlizecem atd atd :)

Taky si zjisti, jestli v tom je rezistivni nebo odporovy displej. Dost casto je v tech napodobeninach odporovy, coz je dost neprijemne. O (ne)kvalite displeje snad ani nemusim psat. No jinak receno - je to proste levny nekvalitni cinsky telefon se vzhledem iPhone. Po SW i HW vybave je to ale uplne neco jineho - jedine, co je podobne je fakt jenom ten vzhled.

A jeste jedna vec - je pravda, ze na prvni pohled je to treba nerozeznatelne a tak fakt budes vypadat jak s iP, jenze bude stacit blizsi pohled a kazdemu bude jasne, ze je to levny fake a pak budes naopak vypadat jako ehm.. no. Rozhodne ne stylove.

A o kvalite jsem se jiz zminoval - i kdyz se k tomu budes chovat dobre, tak je to proste nekvalitni a je treba pocitat s tim, ze se ti to klidne treba po pul roce - po roce rozbije.

A posledni komentar - chronickym problemem techto cinskych veci jsou spatne baterie. Pocitej s tim, ze ti to vydrzi (mozna z prvu dele...) po par mesicich fakt velmi kratkou dobu.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu