AssasinDaca Odesláno Červen 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 30, 2011 Zdravím Myslím si že už tady nějaký takovíto topic bude tak se omlouvám Chci se zeptat kde mohu sehnat themata na 6.20 PRO B6 pernament v psp mam i cxmb.. Prosim o jakoukoliv pomoc diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Martin2412 Odesláno Červen 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 30, 2011 Ahoj, tady si to prolistuj, je tam většina témat co byly na 6.20 vydaný, a pořád tam přibývají http://wololo.net/talk/viewforum.php?f=27&sid=64d5987ee949cce3f4803f403b4ee8b0 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 AssasinDaca Odesláno Červen 30, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 30, 2011 Super díky moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 David32 Odesláno Červen 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 30, 2011 podle mě je nejlepší si stáhnout kterékoliv téma pak to prohnat přes tento program: http://psp.novinky.org/view.php?cisloclanku=2009070009 nastavit si na který FW to bude kenvertovat a je to mám 6.35 pro-B7 a vše valí jak má Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 AssasinDaca Odesláno Červen 30, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 30, 2011 fakt? ... v tom případě to taky zkusím také děkuju za radu.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Martin2412 Odesláno Červen 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 30, 2011 Já vím, že se to dá překonvertovat, jenomže, když překonvertuješ témata třeba z 5.50 nebo nižších, tak tam nemáš některé ikony, jako například Extras (a to u některých témat vůbec nevypadá hezky) nebo u PSP Go Storage nebo Bluetooth, kdežto na té stránce jsou většinou témata, která jsou dělaná přímo na ty nové fw i s těmi ikonkami, nebo i překonvertované, ale upravené i s ikonami. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 AssasinDaca Odesláno Červen 30, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 30, 2011 zkusím oboje každopádně na té stránce co mi dal Martin se mi zalibilo GTA IV ctf thema :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 AssasinDaca Odesláno Červen 30, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 30, 2011 Vyřešeno...! ... v recovery menu sem vypl cxmb.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Martin2412 Odesláno Červen 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 30, 2011 Samozřejmě, ctf témata mění všechno, to znamená úvodní animaci, menu PSP, zvuky, pozadí, ty vlnky, animaci při spouštění her, atd. Jinak, stáhl jsi si opravdu verzi pro 6.20, protože tam jsou verze i pro 6.35, takže to chce číst, a když se ti stane, že se po aplikování tématu PSP nechce zapnout, tak stačí při zapínání PSP držet SELECT, pak ti to najede do ofw, to téma si smažeš, nastavíš si tam originální téma, PSP vypneš a znovu by ti to mělo najet zase zpět do PRO B a můžeš vesele zkoušet dál další témata. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 AssasinDaca Odesláno Červen 30, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 30, 2011 no já když držim select tak se mi zapne cwcheat :-) každopádně sem to vyřešil tak že sem dal recovery menu a vypnul plugin cxmb ... smazal théma potom sem plugin znova zapl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 AssasinDaca Odesláno Červen 30, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 30, 2011 už mi to vážně leze krkem , dobře Gta iv nešlo , hodil sem si tam mw2 thema zase stejný problém jak tam běhají ty vlnky potom to zamrzne a najednou to padne.. cele psp .. a stahuju to určitě správně 6.20.. tak už nevím v čem je sakra problém :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 David32 Odesláno Červen 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 30, 2011 hele nemáš v psp plugin s češtinou? toto mě dělalo také s cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Martin2412 Odesláno Červen 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 30, 2011 už mi to vážně leze krkem , dobře Gta iv nešlo , hodil sem si tam mw2 thema zase stejný problém jak tam běhají ty vlnky potom to zamrzne a najednou to padne.. cele psp .. a stahuju to určitě správně 6.20.. tak už nevím v čem je sakra problém :(Hele zkus si ještě aktualizovat na 6.20 PRO B7 Permanent, nebo pokud ta aktualizace nepomůže, tak jak už psal david jestli máš plugin s češtinou, nebo i jiný plugin, tak je zkus postupně vypnout, ať zjistíš čím to je. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 AssasinDaca Odesláno Červen 30, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 30, 2011 mám plugin s CZ ... mozna to bude fakt tim potom to zkusim.. EDIT : tak je to vyřešeno , bylo to tím pluginem CZ.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
AssasinDaca
Zdravím
Myslím si že už tady nějaký takovíto topic bude tak se omlouvám
Chci se zeptat kde mohu sehnat themata na 6.20 PRO B6 pernament v psp mam i cxmb.. Prosim o jakoukoliv pomoc diky
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
13 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.