nodobre Odesláno Červen 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 30, 2011 Chcel by som si poslat nejake peniaze na moj paypal ucet ale vobec netusim ako.Uz som si tam daval aj svoj bankovy ucet ale mam tam moznost len z paypal na bankovy ucet ale nikde nevidim ze uctu na paypal.Pozeral som uz aj tu na fore rozne temy s tymto nameto ako ze si mam zistit ID v my account - top up ale ani to top up nikde nevidim.Dakujem za vsetky rady. :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Červen 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 30, 2011 My Account - Top Up Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nodobre Odesláno Červen 30, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 30, 2011 A praveze to top up tam nemam ale miesto toho tam mam Add Funds ale tam ked kliknem tak mi vyhodi Add Funds is Not AvailablePayPal does not currently offer the ability to add funds from your bank account.When you make a payment, PayPal charges the buyer's credit card and instantly credits the seller's PayPal account. Takze nechapem vobec co s tim.Ci si musim upgradnut svoj ucet lebo mam len ten prvy zakladny Personal. :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Červen 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 30, 2011 No, je to možný, já používám "Premier". Každopádně stačí regnout na PP kreditku a peníze si to při platbě veme samo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nodobre Odesláno Červen 30, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 30, 2011 A za ten upgrade sa nieco plati?A kreditku tam 1 mam regnutu.Takze mi staci len na nu vlozit peniaze a ked budem nieco zo stranky kupovat tak mi to stiahne z karty? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prototype88 Odesláno Červen 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 30, 2011 A za ten upgrade sa nieco plati?A kreditku tam 1 mam regnutu.Takze mi staci len na nu vlozit peniaze a ked budem nieco zo stranky kupovat tak mi to stiahne z karty? :D Pokud tam máš kreditku, tak paypal platbu zaplatí za tebe a vyrovná si to z kreditky :) Tudíž tvá kreditka bude vyrovnávat dluh, který ti vznikne u paypalu. Žádné peníze si tam převádět nemusíš :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nodobre Odesláno Červen 30, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 30, 2011 OK.Takze pojdem na stranku a tam dam normalne zaplatit cez paypal nie cez kartu a aj ked tam nemam dost penazi tak paypal zaplati za mna a strhne z kreditky takze mi staci si vlozit peniaze len na kartu.Dobre som to pochopil? Inak podakovania vam dam neskor lebo momentalne mi tam to tlacitko neukazuje :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deepthroat1468623923 Odesláno Červen 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 30, 2011 Přesně tak, paypal si automaticky z karty převede tolik kolik zrovna potřebuje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prototype88 Odesláno Červen 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 30, 2011 OK.Takze pojdem na stranku a tam dam normalne zaplatit cez paypal nie cez kartu a aj ked tam nemam dost penazi tak paypal zaplati za mna a strhne z kreditky takze mi staci si vlozit peniaze len na kartu.Dobre som to pochopil?Inak podakovania vam dam neskor lebo momentalne mi tam to tlacitko neukazuje :D Mno karta je vázaná na nějaký účet, takže nevkládáš na kartu, ale na účet :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nodobre Odesláno Červen 30, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 30, 2011 Aha.Takze dakujem vam vsetkym za pomoc :D Uz budem vediet ako na to :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.