Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Google+


noris

Recommended Posts

Ještě furt můžu posílat,kdo chce? asi ste si toho nevšimli že sem poslal ale kdo chce tak napište SZ(Soukromá zpráva)

předmět: Google+

vaše emailová adresa.

Důležitý upozornění: věk při nastavení musí bejt 18+ , bacha na nastavování datumu narození

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Docela tomu fandim. Verim, ze to Google zvladne udelat lepe a take je mi sympatictejsi :)

Teď budu za lidoopa ale v čem jsou věci jako FB dobré nebo vyjímečné? Proč je vůbec dobré mít účet na FB?

V cem? Ze jsi ve spojeni s kamosema. Chapu, ze pro 30 lete uz to neni tak zajimave, jako pro mladsi generaci, ktera porada party atd :-)

Par vyhod, ktere proste mail nebo ICQ nema.

Dozvis se o novych akcich, co kdo kde porada (oslavy atd.) + kdy ma kdo narozeniny, takze muzes rovnou poprat. Jinak by ses o tom nikdy treba nedozvedel, protoze by si ten clovek na tebe nevzpomnel nebo by ti o te akci nikdo nerekl (nejaky skolni sraz atd.). Takhle staci udelat akci, hodit to vsem tvym pratelum v kontaktech, pripadne rict, at to ostatni hodi dalsim, ktere v pratelich nemas a diky tomu se pak na danou akci dostavi mnohem vic lidi, nez kdybys kazdemu zvlast musel psat. Navic o tom mas jasny prehled kolik lidi a kdo pujde/nepujde a proc. -- zaroven to vidi i ostatni. Moc si nedovedu, jak bys to resil po ICQ nebo po mailu nebo dokonce po telefonu (to by vyslo i dost draze).

Dale ziskas nove fotky. Nekdo na nejake oslave nebo nekde foti (a ty si toho treba ani nevsimnes). On je hodi na FB, oznaci lidi a ty si pak muzes prohlednout/stahnout svoje fotky. Opet - resit tohle po mailu? Ten clovek by se na to nejspise vysral, nez je kazdemu posilat zvlast... Takze diky FB ziskas a vidis fotky, ktere bys jinak nikdy nemel/nevidel + samozrejme komentare od ostatnich.

Pak vidis nazory ostatnich. Na zed lidi hazou svoji hudbu, nazory, co je bavi, co se jim povedlo. Mas prehled o jejich zivote - a jelikoz to jsou tvoji kamosi, tak by te to mohlo zajimat. Navic alespon muzes vedet, jake tema rozhovoru priste v hospode vytahnout - alespon nebudes nahazovat neco, co dotycneho vubec nezajima. Muzes navazat na to, ze byl nekde na dovolene - jak se mu tam libilo nebo jak vyresil ten dany problem o kterem psal atd. Vidis co posloucha za hudbu - nekdo treba shani listky, ktere ty mas a muzes prodat... Muzes takhle naopak sehnat neco ty (shanis mechaniku napr. hodis si to na zed a kamosi se ji muzou vyhodne zbavit a ty vyhodne nakoupit - lepsi, nez aukro nebo bazar).

Muzes se svych kamosu na neco zeptat (nazor/pomoc).

Kazdy nepouziva ICQ/nemas na kazdeho ICQ nebo mail, ale diky tomu, ze na FB jsou lidi jmenem, tak neni problem nekoho najit a napsat mu, ackoliv na nej nemas zadny jiny kontakt (ktery by se treba blbe shanel, pokud ho nema nikde verejne dohledatelnej). Navic pokud ses nekdy stehoval, tak takhle muzes najit i stare kamose, ktere jsi dlouho nevidel (a oni tebe) - pridas si nejakeho jejich kamose a vidis, ze maji v pratelich nekoho, koho znas i ty.

Dozvis se tipy na zajimave stranky/hudbu atd.

Proste bez FB jsi dnes ZBYTECNE zabedneny. Prichazis zbytecne o zajimave veci, o kterych ostatni vedi. Prichazis o fotky svych pratel (ktere mohou mit nejakou podstatu i pro tebe - na dane oslave nebo akci jsi byl i ty treba), prichazis o akce.. A treba ani nevis to, co ostatni (kdo s kym chodi z tvych pratel), kdo kde byl, kde kdo pracuje, zda nekdo studuje atd. Jasne, nemusis to vedet, ale nejsou to cizi lidi - jsou to lidi, ktery znas. A jelikoz ma FB uz vetsina, tak to pusobi pak akorat trapne, kdyz nekdo "proste fb nema, protoze ho proste nechce" - a pak je zabednenj a nevi to, co vsichni ostatni vi :)

A posledni vec - taky jsem jednu dobu (uplne zbytecne) vzdoroval (k cemu to, je to blbost atd.) - ale je to fakt zbytecne si to odepirat. Neni duvod ho nemit. A pokud tam o sobe nekdo dava nejaky citlivy udaje, tak je to jen a jen jeho blbost :) Vzdy pochopitelne plati pravidlo, ze na FB mas davat max to, co by ti nejak zvlast nevadilo, kdyby se to dostalo k cizim lidem (k celemu svetu) - pac FB pochopitelne verit nemuzes.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Anonymous_ pěkně napsaný, ale mě to stejně o tom FB nepřesvědčí a pro mě je to prostě nedůvěryhodná síť a vůbec nesouhlasím s těmi podmínkami, takže asi tak. Jinak kdybych měl na FB sledovat všechno co jsi napsal, tak bych měl každej den asi o půlku kratší :D

U Google+ je to trochu jiný a pokud se tohle chytne, tak možná i mě najdete na sociální síti :D, ale zatím všechno co jsi napsal u Google+ neplatí. Nemá to množství uživatelů co FB a hlavně to množství normálních uživatelů, takže je malá pravděpodobnost, že se dozvím o nějaké párty, když to má třeba 10% lidí z okolí. Je pravda, že je to na začátku, ale v tuhle dobu to nemá nic co by přesvědčilo lidi z FB odejít a pochybuju, že to někdy mít bude, protože i FB se začne vylepšovat a výhodu má v tom, že ty uživatele už má a oproti Googlu mu stačí si je udržet.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Urcite s tebou souhlasim, ze FB ma obrovsky naskok a velkou vyhodu v aktivnich uzivatelich, kteri tezko jentak prejdou na Google+ (bohuzel).

Dle meho nazoru nastane jeden z techto scenaru

- bud to zanikne stejne, jako Google Wave (to by byla skoda)

- nebo se z toho stane jakesi forum/komunitni sit spise pro geeky, pac jedine ti budou mit duvod to otestovat, BFU nema duvod testovat a zkouset. Ti radi hraji sve Mafia wars a farmville na FB a kecaji s kamosema a klikaji na like button :D

Ale moc nechapu, proc ti vadi podminky FB a Google ti nevadi. Ano, take chovam sympatie ke Googlu, ale je treba mit na pameti, ze jde o velkeho bratra, jeste horsiho, nez FB :) Uz ted vi, co hledame, diky Chrome i na jake weby chodime, diky mailu a gtalku i o cem si piseme a ted s Google+ o nasi osobe bude mit kompletni obrazek - kalnedar, YT, hledani, mail, gtalk, soc. sit... vse v jednom, vse hezky zesitovane k jedne osobe - horsi nez FB :)

To jen tak na okraj :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

,...Google+ o nasi osobe bude mit kompletni obrazek - kalnedar, YT, hledani, mail, gtalk, soc. sit... vse v jednom, vse hezky zesitovane k jedne osobe - horsi nez FB :)

To jen tak na okraj :)

Proto sem měl důvod si založit novej účet ;)

// což by nemuselo zrovna moc pomóct ale určitě lepší než jeden účet

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Urcite lepsi, nez nic, ale i tak verim, ze pro Google neni problem si to spojit. Stejna IP ze ktere se prihlasujes na sve ostatni ucty, cookies, stejna verze prohlizece a jeho pluginu atd atd. :) A hodne bych se divil, kdyby si Google nejake takove vazby sam nedelal :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Urcite s tebou souhlasim, ...

Komunitní síť pro geeky bych taky docela uvítal možná by nebyl špatnej nápad něco takovýho udělat :)

Tady nejde o množství informací, které o tobě daná společnost má, ale o to jak je důvěryhodná. Mě se třeba líbí co Zuckerbeg dokázal, ale na druhou stranu z pohledu uživatele jeho sítě je pro mě nedůvěryhodná osoba. Několikrát mělo dojít k soudu z důvodu, že Zuckerberg nějak zneužívá osobní informace. Bylo to v začátcích FB, ale stejně je celá tahle věc divná, protože k soudu nedošlo a on to údajně celé uplatil. Proč by to dělal kdyby nic neskrýval? Určitě by pro něj bylo lepší ten soud vyhrát a dokázat ostatním, že nic špatného neprovedl. Když už bych měl někomu svěřit svůj profil na sociální síti asi by to byl Google.

Osobně žádnou sociální síť nepotřebuji a ani nevím v čem by mi pomohla. Několikrát jsem se přesvědčil, že minimálně 80% z toho co se děje na FB je odpad. Nějakou důležitou informaci se stejně dozvím nějak jinak a normální informace se ke mě taky dostanou. Google+ asi vyzkouším, protože narozdíl od FB se mi to docela začíná líbit, ale nečekám, že by mi to nějak změnilo život :D

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak jako, na Twitteru se něco aspoň dozvíš ale na Facebooku najdeš hromadu náhodně vygenerovanejch kvízů,takový ty dotazovačky s Like,farmville a mafia wars žádostí,události... a to z FB když nakopeš do jedný hromady tak je to tak 90% toho,co vůbec k ničemu nepotřebuješ. Google+ by moh jít směrem nejlepších sociálních sítí.Tak nějak doufam že Googlu se důvěřovat dá.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu