voki Odesláno Červen 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 30, 2011 Caute, jednoho dne jsem na interenetu viděl takové PSP, které tak zajímavě svítilo a blikalo, a hrozně mě to zaujalo. Jelikož jsem typ člověka, co se do všeho hnedka hrne :D, tak jsem neváhal, a chtěl si něco podobného zařídit i na svém PSP a to 3004. Všude byly návody jak to stvořit na 1000 nebo 2000, ale nikde jsem moc nevěděl, kde najdu "tutorial" na 3000. Z anglických a něměckých stránek sjem se k tomu nějak dopídil, a tak jsem to riskl a udělal si takový light mod. Poté mě napadlo se podělit s vámy o svůj návod, jak na to. Mojí prioritou zde bylo, aby to vypadalo hezky, nikoliv přehnaně. První nápad: Přidáním led diod do L a R tlačítek. Jedíné co je zde potřeba jsou 2 Led diody, tenký drátek, cín, pájku, nějaký ten rezistor a hlavně trpělivost. Vytvořil jsem takové 2 schémata, jak a jakým způsobem jsem vedl drátky a vše ostatní. Zdůrazňuji pozor na polaritu + a - led diod! A výsledek?... Krása, nemyslíte?..8) Druhý nápad: Poté mi moje PSP furt připadalo nějak "suše", a tak jsem přemýšlel a přemýšlel, až jsem se dopřemýšlel k takové lehké vychytávce. Strašně mám rád modrou barvu a tak jsem si vzal modrou modelářskou barvičku a nakapal ji do kulatých "korýtek" mezi krizkem,trojuhelnikem,... a sipkami, a na hlavičku joysticku. Druhý krok se mi opravdu líbí, a nejen mě.. :) Třetí nápad: Myslím, že na moje PSP už není třetí nápad potřeba :P Účel těchto úprav bylo: Nemít psp, jako každý jiný. Tohle je taková machrovinka, nic víc, nic míň.Je dobré se zde řídit příslovím: 2x měř, 1x řež! Dotazy můžete psát sem dolů, do vzkazů. Prosím také čtenáře, kterým se tenhle příspěvek vysloveně nelíbí, aby se zdržely negativních komentářů a ignorovaly jej. Děkuji za přečtení, dalo mi to vcelku dost práce :D :psp: Mějte se hezky! Nezodpovídám za případně vzniklou škodu a vše je na vlastní nebezpečí! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FULUN Odesláno Červenec 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 1, 2011 Páni, moc pěkná práce chci se zeptat jak dlouho se věnuješ elektronice ?? a ještě ten druhej nápad kolem šipek a X /\ [] O to nějak svíti ? nebo mi to tak připadá kvůli fotce? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
voki Odesláno Červenec 1, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 1, 2011 Díky, ale no vys, elektronice jsem si nikdy nijak moc nezabýval, chceto jen rozum a nějaké ty poznatky z fyziky :).. nene to nesvití, to dělá ten odraz lampičky, ale vypadá to moc hezky, mužu přidat i více fotek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
.taury. Odesláno Červenec 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 1, 2011 hezká práce. odkud jsi? že bys mi to zrobil na mém psp. Bo ja jsem upe lama na takove věci :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
voki Odesláno Červenec 1, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 1, 2011 Heh :D Ivančice u Brna, ale asi nee, pač bych se bál, že bych něco udělal špatně a bylo by.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DannyWay Odesláno Červenec 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 1, 2011 Ty bláho. Dobrá práce, ale já bych se do takovéhle práce na svém miláčkovi asi nikdy neodvážil. ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
.taury. Odesláno Červenec 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 1, 2011 ja se odvážim max na vyměnu kritu misto origo za pruhledny (bíly) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danfri Odesláno Červenec 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 2, 2011 Já bych se neodvážil,máš to moc pěkně udělané (asi to je pěkné když ti to svítí v noci,než ve dne :D) jinak,se divim že ses nebál PSP rozdělat,aby sis tam něco nepoškodil,třeba hl.Zdroj. Jak říkám moc pěkné. :):):):) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
voki Odesláno Červenec 8, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 8, 2011 Tak bál, to je jasny, ale risk je zisk :D =)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.