Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Osobní putování light moddingu PSP 3004


voki

Recommended Posts

Caute,

jednoho dne jsem na interenetu viděl takové PSP, které tak zajímavě svítilo a blikalo, a hrozně mě to zaujalo. Jelikož jsem typ člověka, co se do všeho hnedka hrne :D, tak jsem neváhal, a chtěl si něco podobného zařídit i na svém PSP a to 3004. Všude byly návody jak to stvořit na 1000 nebo 2000, ale nikde jsem moc nevěděl, kde najdu "tutorial" na 3000. Z anglických a něměckých stránek sjem se k tomu nějak dopídil, a tak jsem to riskl a udělal si takový light mod. Poté mě napadlo se podělit s vámy o svůj návod, jak na to. Mojí prioritou zde bylo, aby to vypadalo hezky, nikoliv přehnaně.

První nápad:

Přidáním led diod do L a R tlačítek. Jedíné co je zde potřeba jsou 2 Led diody, tenký drátek, cín, pájku, nějaký ten rezistor a hlavně trpělivost. Vytvořil jsem takové 2 schémata, jak a jakým způsobem jsem vedl drátky a vše ostatní. Zdůrazňuji pozor na polaritu + a - led diod!

post-48254-14687157596886_thumb.jpg

A výsledek?... Krása, nemyslíte?..8)

post-48254-14687157598225_thumb.jpg

Druhý nápad:

Poté mi moje PSP furt připadalo nějak "suše", a tak jsem přemýšlel a přemýšlel, až jsem se dopřemýšlel k takové lehké vychytávce. Strašně mám rád modrou barvu a tak jsem si vzal modrou modelářskou barvičku a nakapal ji do kulatých "korýtek" mezi krizkem,trojuhelnikem,... a sipkami, a na hlavičku joysticku.

post-48254-14687157601026_thumb.jpg

Druhý krok se mi opravdu líbí, a nejen mě.. :)

Třetí nápad:

Myslím, že na moje PSP už není třetí nápad potřeba :P

Účel těchto úprav bylo: Nemít psp, jako každý jiný. Tohle je taková machrovinka, nic víc, nic míň.Je dobré se zde řídit příslovím: 2x měř, 1x řež!

Dotazy můžete psát sem dolů, do vzkazů. Prosím také čtenáře, kterým se tenhle příspěvek vysloveně nelíbí, aby se zdržely negativních komentářů a ignorovaly jej. Děkuji za přečtení, dalo mi to vcelku dost práce :D :psp: Mějte se hezky!

Nezodpovídám za případně vzniklou škodu a vše je na vlastní nebezpečí!

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu